toffy' Alıntı:Kullandığım araçta 90 ve 100 km süratlerde bir sıkıntı yok. Virajlarda biraz kendini hissettirir gibi oluyor.Dar bir boğazdan gelen şiddetli rüzgarda belli oluyor lakin o tip yerlerden geçişte binek araçta da hissediyorsunuz rüzgarı.Tek sıkıntı bazı ağaçlı yollarda ağaçlara zarar vermemek için daha dikkali olmanız gerekiyor.
Bende Ön koltuklara bir ara önce HAMAK, sonra da Şişme yatak koyarak misafir için değerlendirmiştim.güngör' Alıntı:Burak bey elbette minimal yaşam alanı oluşturuyorsunuz her alan çok değerli.
10 m3 aracımda ön koltukların üzerine 2 çocuğum için 105x185 cm demonte yatak yapmıştım.
Nejat'cım sen de üyemisin buraya. Ben yeni üye oldum. İlk fırsatta konuşalım. Ağustos ayında 9 günlük Balkanlar'a gezi düşünüyorum. Belki bu konuda bana yardımcı olabilirsin.nejat ural' Alıntı:Bende Ön koltuklara bir ara önce HAMAK, sonra da Şişme yatak koyarak misafir için değerlendirmiştim.
Bir projede Arka kısımdan inen denizaltı ranzası gibi bir uygulama bile vardı.
Bu ilginç ...
Sedatcım hoşgeldin.blackbird' Alıntı:Nejat'cım sen de üyemisin buraya. Ben yeni üye oldum. İlk fırsatta konuşalım. Ağustos ayında 9 günlük Balkanlar'a gezi düşünüyorum. Belki bu konuda bana yardımcı olabilirsin.
nejat ural' Alıntı:Sedatcım hoşgeldin.
Karavancılık için doğru adrestesin.
Balkanlara karavanla gezi düşünüyorsan,özellikle bazı abilerimizin "YURTDIŞI GEZİLER" deki topiclerini incelemeni tavsiye ederim.
Bakarsın istediğim gibi bir karavan bulursam bende gelirim senle