Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,506
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

nasah' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-doktordan-piril-piril-53167497/detay/
Peki arkadaslar bu araç nasıl ?

Sn.nasah, araçta karavanda olması gerekli olan sadece tente yok onunda omnistor 2000 3mt lik olanı yurtiçi 750-900 euro arasıdır
güncel fiyatları kesin söyleyemem.

Erdal Oto döşeme Ankara firması ve Reimo nun ürünlerini montajlıyarak satış yapar,gurubumuzda yüksek tavan benzer araç kullanan dostumuzda var.
İşçilik kalitesi ve ekipman kalitesi çok iyi ancak araç nasıl kullanılmış baktırmak gerekir.

2.5 TDİ motor transporterde çok iyiydir,benzerini ben kullanıyorum bakımlı ve iyi kullanılırsa 450-500.000 km ömürlü motordur.
İyi bir pazarlıkla uygun fiyata alınırsa zarar ettirmeyecektir.

Selamlar.

Etiketler

Türkiyede daha önce hiç popup açılır tavanların fiyatına bakmadım ama size kesin olarak söylüyorum açılır tavan yaptırmak 10.000 TL tutmaz bundan eminim garanti veriyorum :smiley:

Yeni gördüğüm Fiat doblo camper fiyatıda makul gibi özelliğide fena sayılmaz yorumlarınızı bekliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-doblo-mini-karavan-ozel-yapim-54432516/detay/

Aracin fiyati konusunda bir fikrim yok ama cok genis araca ihtiyac duymayacak 2 kisilik cocuksuz aileler yada yanlizlar icin uygun gorunuyor. Hemde sehir icinde normal araba kadar rahat binilecek bir arac. Yanliz icinin disinin bu kadar karavan gorunumune ragmen ruhsatta otomobil olmasi trafikte polislerle papaz olmaniza neden olabilr.

Yorumların etkisindenmidir bilmiyorum ancak fiyat artmış :eek:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-doktordan-piril-piril-53167497/detay/

Ayrıca ilk yorum yaptığımız Mercedes camperda satılmış:smiley:
Çok bereketli forumuz.
Acaba forumumuzda soran arkadas mı aldı aracı? Görmeye gidecekti çünkü .
Birde pop up tavanlar kısın nasıl kullanmıyor? İzolasyon sıkıntısı olmuyor mü?

popup tavanı işlevsel olabilir ama ben çok güvenli bulmuyorum kamp yerleri dışında asla konaklamazdım.bellimi olur çıkar bir deli-sarhoş(etrafına zarar veren) bi bıçak darbesiyle çok büyük zarar verebilir

Bu acidan hem fikirim pop-up tavanin kullanimindaki guven sorunu ile ilgili. Fakat seyir halinde tavanin alcak olmasida bir cok avantaj sagladigi icin insanin kafasini cekmiyor degiller. Yinede Benim gordugum, duygudum ve okudugum kadari ile yuksek tavan T3, T4 araclar, ozellikle yukardaki yataga sigabiliyorsaniz (sanirim T3 lere daralma az oldugu icin daha rahat sigiliyor) alkovenli konforunu aratmadiklari icin bulunabilirse tercih yuksek tavandan yana olmali.

Yeni dusmus. Simdi burdan bakalim birde vito hem 2001 model, pop up tavan ve 27.000 TL simdi 2000 model T4 e 36.000 TL verilirmi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-mercedes-vito-karavan-cok-ozel-54879134/detay/

daha önce bu aracı aramıştım vita görünüş ve iç olarak daha güzel duruyor bence sahibi 25.000 TL lur demişti ama ruhsatta karavan olarak gözükmüyor işletmek ne kadara mal olur ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-82-model-hymercar-orjinal-ford-karavan-dunyada-5-adet-uretilmis-55034626/detay/

En son 8000 (eski para 8 milyar) TL ye bıraktılardı ama içime sinmediğinden almamıştım.

Abdi abi ve Aslanahmet bu aracı iyi bilir.

Hatta Orbay (Mehmet abi) bizzat gidip aracı görmüştü.

İstedikleri fiyatı görünce şok oldum.

Hani atarsın oltayı balık beklersin, kabul de, insaf yahu...

Aslında bu tip camper tarzı karavan bakarken, bir liste çıkartmak lazım, aracın boş durumda olanının fiyatı, aksesuarlar ve karavan ekipmanlarına ikinci el değerinden bir fiyatlama listesi oluşturup, istenen fiyatı kontrol etmek lazım...

Sıra 4 sılındır 1600 motor . Aslına bakarsanız motorunda sesını duyamadım. son derece ketum davranış gosterıyorlar. Içıne gırmeye calıştım fakat gerek de yoktu zaten Eger haymer ın yaptıgı karavan bu ıse sanırım cıraklara yaptırmışlar olmalı . Kasanın da eteklerınde kanser dıye tabır edılen boya altı curuklerı vardı . Bana gore eger içindekı aksesuar orjınal ise de ben kalsın derım Çok demode geldı. Begenler varmıdır , olabılır mı bılemoıyorum. Bana gore baltaburun o yasta bır araç 2-3 000 e alınabılır .
Bahtı açık olsun , ne dıyelım . Fiatı mı ? bana gore samimi degıl.

Mehmet abi, o parayıda sadece açılır tavan için düşündün herhalde...

Mehmet abi boyle bir aracin bos halini kasdetmis olmali. Cunku gercekten bu yasta bos balta burun ford transitler 3000-5000 tl arasina cok rahat alinir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR