Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,506
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

taiga' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-82-model-hymercar-orjinal-ford-karavan-dunyada-5-adet-uretilmis-55034626/detay/

En son 8000 (eski para 8 milyar) TL ye bıraktılardı ama içime sinmediğinden almamıştım.

Abdi abi ve Aslanahmet bu aracı iyi bilir.

Hatta Orbay (Mehmet abi) bizzat gidip aracı görmüştü.

İstedikleri fiyatı görünce şok oldum.

Hani atarsın oltayı balık beklersin, kabul de, insaf yahu...
Haldun harbiden bu araca talip oldunmu.. Bu araca erdem sığar ama! ailecek sığarmısınız bilmem.

Etiketler

Melıh beyın anladıgı sekılde kastetmıstım .( O arac degıl onun ayarında benzınlı baltaburun bır ford)

Arkadaşlar.
iki gunden beri "serbest muhabbet" bolümüne gıremiyorum. Her açtıgımda (bu sekme kurtarıldı ) deyıp otomatık olarak tum forumu kapatıyor yenıleyıp tekrar acıyorum yıne kapatıyor. Dıger bolumlere rahatlıkla gırebıldıgım halde neden bu bolume gıremıyorum. Çok iyi bılgısayar kullanmayı bılmıyorum , ama bır onerıde bulunursanız yapmaya calısacagım. Orada (serbest muhabbet) neler yazılmış cok merak etmekteyım.
Şimdıden tesekkurler.

İlhan bey kardeşim ılgınız ıçin tesekkur ederım .
Halen yaptıgım denemelerde 213 ncu sayfaya kadar hıç sorun yaşamadan gırebıldıgım halde 214 ncu sayfayı tıkladıgımda hemen anında (bu sekme kurtarıldı ) deyıp hemen ardından sıteyı tamamı ıle kapatıyor. henuz bır çare bulamadım. benım bılgısayarımda mı bır haller var anlayamamaktayım.
selamlar.

orbay74' Alıntı:
İlhan bey kardeşim ılgınız ıçin tesekkur ederım .
Halen yaptıgım denemelerde 213 ncu sayfaya kadar hıç sorun yaşamadan gırebıldıgım halde 214 ncu sayfayı tıkladıgımda hemen anında (bu sekme kurtarıldı ) deyıp hemen ardından sıteyı tamamı ıle kapatıyor. henuz bır çare bulamadım. benım bılgısayarımda mı bır haller var anlayamamaktayım.
selamlar.

Bilemedim.

melihbozkurt' Alıntı:
Yeni dusmus. Simdi burdan bakalim birde vito hem 2001 model, pop up tavan ve 27.000 TL simdi 2000 model T4 e 36.000 TL verilirmi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-mercedes-vito-karavan-cok-ozel-54879134/detay/

Mersin'e gidip bu araca bakmıştım.
Karavan ruhsatı yok.
tekerler bitik.
tente yırtık
içi leş
koltuklar yırtık.
bunları görünce motor ve kaportaya gidip baktırmadım bile.
Daha önceki galeri Telefonda fiyat olarakta 23000 bırakmışlardı

Bilginize..

mansurvw' Alıntı:
Mersin'e gidip bu araca bakmıştım.
Karavan ruhsatı yok.
tekerler bitik.
tente yırtık
içi leş
koltuklar yırtık.
bunları görünce motor ve kaportaya gidip baktırmadım bile.
Daha önceki galeri Telefonda fiyat olarakta 23000 bırakmışlardı

Bilginize..

Gokhan tabii bence bu eger motor ve kaparto saglamsa bu yazdiklariniz o kadarda sorund degil bence. Tekerler zaten iyi durumda bile olsa 1 sene icinde gider, ici fotograflarda temiz gorunuyor ama cok cok kotu durumda ise bile bir hali yikama makinasi yad buharli temizleyici ve biraz iscilikle hallolur. Kendi aracinizin islerini yaparak vakit gecirmeyi sevenlerdenseniz buyukde zevk alirsiniz. Eger ben alsaydim zaten koltuklari aldigim gun dedistiridim. yapis yapis deri koltugu hic sevmem. Yani buda sorun degil. Eger motor ve kaparto saglamsa tek sorun beli tentenin onarimi yada yeniden yapimi olur ki olunca cok ucu bir fiyata mal olacagini dusunmuyorum. Ozellikle 23.000 e birakmislarsa (Ki telefonda 23.000 demisse bence 21-22 ye alinabilirdi) tabii motorda saglamsa oldukca makul bir firsat gibi geliyor hala bana.

melihbozkurt' Alıntı:
Gokhan tabii bence bu eger motor ve kaparto saglamsa bu yazdiklariniz o kadarda sorund degil bence. Tekerler zaten iyi durumda bile olsa 1 sene icinde gider, ici fotograflarda temiz gorunuyor ama cok cok kotu durumda ise bile bir hali yikama makinasi yad buharli temizleyici ve biraz iscilikle hallolur. Kendi aracinizin islerini yaparak vakit gecirmeyi sevenlerdenseniz buyukde zevk alirsiniz. Eger ben alsaydim zaten koltuklari aldigim gun dedistiridim. yapis yapis deri koltugu hic sevmem. Yani buda sorun degil. Eger motor ve kaparto saglamsa tek sorun beli tentenin onarimi yada yeniden yapimi olur ki olunca cok ucu bir fiyata mal olacagini dusunmuyorum. Ozellikle 23.000 e birakmislarsa (Ki telefonda 23.000 demisse bence 21-22 ye alinabilirdi) tabii motorda saglamsa oldukca makul bir firsat gibi geliyor hala bana.

Bu aracın km si orjinal 160 bin küsür dendi. fakat bana 160 binde olan bir araç gibi gelmedi..

o söylediklerin basit gibi gelsede hepsi belli tutar .. yanyana koyulduğu zaman ciddi rakamlar oluşturuyor.

Motor oynanmışsa ,Vito nun bakım ve servisi ağırdır.

Zaten Motor sorunluysa yanasilmaz. Ayrica ilk basta belirttigim gibi 2000 model benzer ozellikteki VW araca bana gore biraz abest bir fiyat istemelerinden dolayi bunu gostermis ve karsilastirma yapmak amaci ile vermistim.

İçinin pis ve bu kadar bakımsız olması araç sahibinin aracına verdiği önemin en önemli işareti bence.
Boyle bir kişinin aracı hor kullandıgının delaleti olarak algılarım hep.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-van-minibus-1962-bedford-48711923/detay/

Cok tatli bir arac. Tam bir klasik. Klasik kamper sevenler icin. Fiyati biraz abarti ama tabii klasik kategorisinde olmasindan. Pop up tavanli. Param olsa boyle bir kamper alip bastan sona elden gecirip, binmek isterdim.

Atalarımız ne güzel sözler söylemiş, "eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı"...

:D Atilla abi ben bunu belki benim gibi klasik arac manyagi baska birileri vardir diye gosterdim. Bende forumumuzda daha cok insanin neyi araclar tercih ettgini biliyorum ama inan bana klasik bir arac guzel toplanir ve bakimlari yapilirsa, koruldugu gibi yolda falan kalmaz hic bir zaman.

Sunuda eklemeliyim ki ben bit pazari, ikinci el esya dukkanlari ve antika gazate dergi vs. satan dukkanlarin hepsini cok severim. Akliniza hayalinize gelmeyen seyler bulursunuz o dukkanlarda. Ve yeri geldiginde cok kullanisli ve ucuz olur. Yani bu konuda atalarimiza katilamayacagim. :smiley:

Teşekkurler melıh.
Çocuktum daha delıkanlılıgın arefesınde . Semtımızden , "Haydı basmane,cankaya,konak " dıye bagırıp dolmuş yaparlardı . Hatırlıyorum da o zamanlar cok buyuk bır sukselerı vardı gıcır gıcırdılar daha . hele muavınının çalımını gormelıydınız . Arkadakı kapıyı aralık bırakıp basamakta içinden ,coskula bagıra cıgıra yolcu toplardı.
Guzel araçlardı be. :smiley: :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-kamp-tipi-cok-temiz-moto-karavan-50352890/detay/

Bu aracı beğendim. Fiyatına göre iyi ve kullanışlı bir kamp taşıtı gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR