Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,922
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

osmanberkan' Alıntı:
Sayın enver bey ... vermiş olduğunuz telefon numarası ile görüştüm.Tanju beyle...İnsel beyin bahsettiği Tanju usta o değilmiş. Benim görüştüğüm Tanju bey Sadece vesfalia vw bus unu satıyor.Sahibinden com da 6000.tl ye. Açılır tavanla ilgisi yok. yinede yardımların ve alakan için çok teşekkür ederim sağolasın..

Osman Bey,acilir tavanla ilgisi yok ne demek? Anlayamadim. Tavan acilip icinde yatak olmuyor mu?

Etiketler

İnsel bey. ben transporter T4 karavanımın üstü açılır kapanır vestfalia veya bunun gibi bir tavanı yapan bir ustanın adresini istemişdim.Sizde sağolun eğer marka peşinde değilseniz Tanju usta bu işi iyi yapar diye cevap verdiniz.Bende sizden adres istedim.Sizden cevap beklerken sağolsun Enverbey sizden evvel bana Tanju usta nın telefonu diye bir telefon numarası verdi.bende biraz evvel aradım. Ancak izmirdeki Tanju usta sadece sahibinden com.da Vw busunu satan bir kişiymiş. Yani benim aradığım,sizinde ismini verdiğiniz Tanju usta o Tanju usta değilmiş.Oda usta ama benim açılır tavan yapadığım usta değil.....Enverbeye bunu iletmek isdedim sadece. Bende size tekrar soracaktım.Benim aradığım ustanın adresini rica etmek için.Verirseniz sevinirim. saygılar.

Hay allah isler iyice karismis. Ben t2 bus ve sahibi Tanju usta ile ilgili fikirlerimi paylastim. Konular karismis. Tavaninizi actirmak icin Ankara'da var bir yer onlar inanilmaz bir paraya bu isi yapiyorlarmis. Levent Gungor bu isi daha iyi biliyor. Sevgiler. İnsel

Forumlarda okumuştum Antalya da Ahmet ustada böyle projeler yapıyor.
Ahmet07 nickiyle gezenbilir üyesi ve kendine ait sayfasıda var,ihtiyaç duyulabilir diye belirtmek istedim.

Yanlış anımsamıyorsam Ankara'da Erdal Oto Döşeme T4 lere yurtdışından tavan getirtip açılır hale dönüştürüyor.
2 yıl önce 5bin € gibi maliyetten bahsediliyordu.

Selçuk Sünetci

Sn.osmanberkan,
açılır tavan Erdal Oto Döşeme siparişle getirtip uyguluyor,fiyatta Selçuk beyin söylediği fiyata yakın sizin için fiyat sorun olmayacaksa
Ege Karavan Mehmet Kökçü ilede görüşmenizi tavsiye ederim. Fiyat bana pahalı geldiği için vazgeçtim yerli imalatıda olmadığı için
sabit yüksek tavan arayışındayım. İspanya'daki imalatçı firmaya aşağıdaki model için yazdım cevap alabilirsem paylaşırım.
Levent

[attachment=1]

vw-california-club-t4-150x150.jpg

Sayın İnsel bey,sayın Ertan bey,sayın Selçuk bey ve sayın Levent Güngör bey.Tek tek isimlerinizi büyük bir saygı ile yazmaktan mutluluk duyduğum arkadaşlarım.Bilmediğim bu konu üzerinde yardım ettiğniz için çok teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla T4 lerin üstünü açmak hepimiz için bir hendikap.Çünkü nerdeyse arabaların kendi fiyatına yakın bir maliyete ulaşıyor.Sayın Levent Güngörün ispanyadan yüksek tavan düşüncesi daha mantıklı ama maliyetini bilemiyoruz.Levet bey öğrenip benimle paylaşırsanız sevinirim.Bu yüksek tavan düşüncesi iyi ama kapalı garaj ve tamircimin dükkanına girme şansımda kalmıyor.Açıkcası şaşırdım kaldım.Aslında daha T4 ü alırken yüksek tavan almak varmış ama ...aman bir karavanım olsunda nasıl olursa olsun heyacanı ile aldık.Aslında karavanı almadan tecrübe edinmek için bu siteye girip sizler gibi tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden istifade etmek gerekli...Buda bana küpe oldu. Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun. sevgi ve saygılarımla...

Satılık araç sitesinde ilginç bir panelvan var, bu nasıl olabiliyor inceleyin bakalım.....Kayar kapıya dikkat.!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ducato-2-3-jtd-uzun-sasi-panelvan-36900064/detay

36900064b6f.jpg

İngiltere için imal edilmiş araç, bir şekilde Türkiye'ye geldiler, büyük ihtimalle kaza sonrası veya büyük bir arıza nedeniyle gümrüğe bırakılan aracı satın aldılar, sonrasında torpido değiştirilerek direksiyon sola alındı

atiladi' Alıntı:
Adam, karavanının resmini internette yayınlayıp dostları ile paylaşmak istemiş, herkes sık sık telefon açıp rahatsız etmesin diyede 45.000 TL gibi acaip bir fiyat yazmış, hatta 20 binlik bir karavana 45 bin veren bir hacıağada çıkarsa niye satmasınki...Atmış oltayı aynalı sazanı bekliyor...

Fiyat 38500 olmuş... ;)

mesajlara tek kelimeyle cevap veriyor biligi istedim yazıyo dedi
sağda kapı yok mu dedim yok dedi neden dedim direksiyon sağdaydı dedi
neden sağda diye yazdım cevap yok

Aracin zaten kilometresi orijinal ve 39000 ise bu yasta arac icin zaten cok az bence ilginclik burada basliyor. Bencede arac bir sekilde Ingiltere'den gelmis (muhtemelen gumruge birakilmis ve oradan alinmis). Arac direksiyonu Turkiye'de sola alinmis ama kapi alinmamis. Niye alinmamis bence sacma cunku bu haliyle cok kullanissiz ozellikle karavan yapmak icin arkadan cikar cikmaz Allah korusun bir arabanin altinda kalabilirsiniz.

anladığım kadarı ile araç toplama.km si güven vermiyor.

Aracın resimlerinde (oto pert) isimli not var. Hatasız ve orijinal olması çok mantıklı bir ifade değil sanki

Araç ingiliz konsolosluğundan alınmış gibi....Kapının yönünüde değişince maliyet çok yüksek çıkıyor herhalde sadece direksiyon yönü değiştirilip satış şansı aranıyor gibi görünüyor, böyle satamazlarsa kapı yönüde değişecekdir mutlaka...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri