Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,438

Etiketler
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

zengi' Alıntı:
merhaba ben zafer malatyada yaşıyorum,öğretmenim,evliyimkaravan almak istiyorum uzun süredir araştırıyorum gezenbiliri keşvettiğimden beri yazıları okuyorum,en kapsamlı bilgiyi ve merak ettiklerimi bu sitede buldum paylaşımda bulunanlara teşekkür ederimbaktığım ilanlar içinde bu ilan fiyatına göre iyi geldi tabi bu konuda acemiyim,ilan hakkındaki dşüncelerinizi öğrenmek isterimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiyat-dustu-super-lux-kelepir-iveco/detay

Zafer hocam merhaba aramıza hoş geldiniz umarım en kısa zamanda hayal ettiğiniz karavana kavuşursunuz linkini verdiğiniz araç 98 model ve iveco sağlamlığı konusunda problem yok ama hantal olduğunu biliyoruz iç donanımı nasıl ve ne kadar temiz bilemiyoruz tabi,birde bu tarz araçları alınca illa masraf gerekiyor kendi ihtiyaçlarınıza göre ekleme ve çıkarma yapmak gerekiyor bu durumda o aracın fiyatının üzerine 3-5 lira daha koyunca bayağı yüksek bir fiyata gelecek ;)

aklıma geldi bu araçla kıyaslarsak benim karavanın fiyatı ne olur acaba yani satmak istersek kaça satabiliriz yada satabilirmiyiz müşteri çıkarmı ;)

98 model bir araç 29000tl ediyorsa, 2004 model yeni yapılmış bir araç bence en az 50000tl etmeli

3-4 ay önce 5000-5500 e bırakıyordu pazarlıkla...

Çok uzun süredir satışta olan bir araç...

Koleksiyon vb içinse sözüm yok ama normalde gezelim bu araçla derseniz yakıt masrafı sizi ciddi üzebilir diye düşünüyorum...

taiga' Alıntı:
3-4 ay önce 5000-5500 e bırakıyordu pazarlıkla...

Çok uzun süredir satışta olan bir araç...

Koleksiyon vb içinse sözüm yok ama normalde gezelim bu araçla derseniz yakıt masrafı sizi ciddi üzebilir diye düşünüyorum...
siz alıcı olarak mı gitttiniz konuştunuz, yoksa telle ulaşıp mı yaptınız pazarlığı?
neden satılmadı acaba çok merak ediyorum? birde 2000cc olan bu araca lpg bağlanabilir mi?
kısmetse bugün bakmaya gidiceğiz.dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? bilgilendiriseniz çok iyi olur. 5000e bırakırsa bugün kapora veririz

Kuru hava soğutmalı motorlara LPG izni verilmediğini biliyorum, LPG için araç su soğutmalı olmalı..

atiladi' Alıntı:
Kuru hava soğutmalı motorlara LPG izni verilmediğini biliyorum, LPG için araç su soğutmalı olmalı..
bende sizin gibi biliyordum ama piyasada görüyorum lpgli muayeneli.onlar nasıl yaptırmışlar acaba muayenelerini?

Kanunun 2009 ocak uygulamalı olduğunu biliyorum, bu tarihden önce bu işlelerini yapanlar olabilir..

zengi' Alıntı:
cavit hocam
şu an kullandığımız bir aracımız var onu satıp karavan almayı düşünüyoruz o yüzden karavanı günlükte kullanacağız en azından uzun bir süre
zafer hoca yanılmıyorsam karavan sahibide malatya'lıydı ben karavanı gördüm içini tekrar elden geçirmiş,araç bana kaba geldi

berkcantp' Alıntı:
zafer hoca yanılmıyorsam karavan sahibide malatya'lıydı ben karavanı gördüm içini tekrar elden geçirmiş,araç bana kaba geldi

kaba derken şehiriçi kulanımdan mı bahsediyorsunuz?Araç iyi mazeme ile donatılmış gibi görünüyor sizin görüşünüz nasıl aracı gördüğünüz için özellikle soruyorum

zengi' Alıntı:
kaba derken şehiriçi kulanımdan mı bahsediyorsunuz?Araç iyi mazeme ile donatılmış gibi görünüyor sizin görüşünüz nasıl aracı gördüğünüz için özellikle soruyorum

Yeni boya ve kaporta yapilmis bir arac bir kis gecirse iyi olur. Boyanin altinda ne olup olmadigini o zaman anlarsiniz. Akan kokan ortaya cikar.
2000 ccye gazi teknik olarak takabilirsiniz. Ama kanunen hayir. Kaza yaparsaniz ortaya cikar. AYrica 1600lere daha rahat takilir. 2000ler iki karburator oldugundan gaz yakisina giden gazin senkronunu ayarlamak zordur. Ama ayarlanirsa tadindan yenmez.

T2leri cok severim 3 sene kullandim. Tavsiye ederim. Parcasi boldur, ucuzdur. Ustasi coktur. Eger seviyorsaniz bu retro objeleri tavsiye ederim.
Sevgiler.
İnsel

'Not iki kisiden fazlaysaniz sigmazsiniz'

zengi' Alıntı:
araç içinin bakımı yeniden elden geçmiş, karavanı günlükte kullanacağız en azından uzun bir süre demiştiniz araç olarak bana kısa mesafe için müsait gelmedi.

Arkadaşlar İveco'nun donanımı bayağı güzel şu ana yaptırmaya verseniz o fiyata yapmazlar ama şu varki o araçlar zaten hantal araçlar birde eski model ve turbo muhtemelen yok hem yakıtı fazla hem hacimli bir araç şehir içi kullanımda sıkıntı olabilir gerçi ticari olarak şehir içinde kullanılıyor ama binek amaçlı İstanbul'da zor,bir diğer husus deri meselesi o deri koltuklar minderler yazın insanı hamama girmiş gibi terletir oldum olası araçta deri koltuğa karşıyım,ben Ducato kullanıyorum şehir içindede tek aracım olduğu için her türlü kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama psa gurubu İveco'lardan daha pratik araçlar bence bir psa gurubu araç bakarsanız hem servisi bol hem daha ekonomik hem daha seri.

en cok sahibinden.com da satılık karavan ilanları var, baska hangi sitelerde bulabiliriz bu tur ilanalrı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.