zengi' Alıntı:merhaba ben zafer malatyada yaşıyorum,öğretmenim,evliyimkaravan almak istiyorum uzun süredir araştırıyorum gezenbiliri keşvettiğimden beri yazıları okuyorum,en kapsamlı bilgiyi ve merak ettiklerimi bu sitede buldum paylaşımda bulunanlara teşekkür ederimbaktığım ilanlar içinde bu ilan fiyatına göre iyi geldi tabi bu konuda acemiyim,ilan hakkındaki dşüncelerinizi öğrenmek isterimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiyat-dustu-super-lux-kelepir-iveco/detay
7000 lira isteniyorkaya48' Alıntı:ne istiyorlarmış
siz alıcı olarak mı gitttiniz konuştunuz, yoksa telle ulaşıp mı yaptınız pazarlığı?taiga' Alıntı:3-4 ay önce 5000-5500 e bırakıyordu pazarlıkla...
Çok uzun süredir satışta olan bir araç...
Koleksiyon vb içinse sözüm yok ama normalde gezelim bu araçla derseniz yakıt masrafı sizi ciddi üzebilir diye düşünüyorum...
bende sizin gibi biliyordum ama piyasada görüyorum lpgli muayeneli.onlar nasıl yaptırmışlar acaba muayenelerini?atiladi' Alıntı:Kuru hava soğutmalı motorlara LPG izni verilmediğini biliyorum, LPG için araç su soğutmalı olmalı..
zafer hoca yanılmıyorsam karavan sahibide malatya'lıydı ben karavanı gördüm içini tekrar elden geçirmiş,araç bana kaba geldizengi' Alıntı:cavit hocam
şu an kullandığımız bir aracımız var onu satıp karavan almayı düşünüyoruz o yüzden karavanı günlükte kullanacağız en azından uzun bir süre
berkcantp' Alıntı:zafer hoca yanılmıyorsam karavan sahibide malatya'lıydı ben karavanı gördüm içini tekrar elden geçirmiş,araç bana kaba geldi
zengi' Alıntı:kaba derken şehiriçi kulanımdan mı bahsediyorsunuz?Araç iyi mazeme ile donatılmış gibi görünüyor sizin görüşünüz nasıl aracı gördüğünüz için özellikle soruyorum
araç içinin bakımı yeniden elden geçmiş, karavanı günlükte kullanacağız en azından uzun bir süre demiştiniz araç olarak bana kısa mesafe için müsait gelmedi.zengi' Alıntı:kaba derken şehiriçi kulanımdan mı bahsediyorsunuz?Araç iyi mazeme ile donatılmış gibi görünüyor sizin görüşünüz nasıl aracı gördüğünüz için özellikle soruyorum