Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 820,165
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Karavan 1986 model tasiş istanbul dan satılık.

http://www.tasis.gov.tr/yeni/index.htm

b4.jpg

Etiketler

Araca gidip baktım. Bundan daha fazla resmi var bende. Durumu o kadar düzgün değil.Dolaplar falan orjinal değil. Sanırım araç panel van mış sonradan cevrilmiş. Ben beğenmedim.
Şanzumanda falan kaçak var. 4 ileri vitesli.

dagciark28' Alıntı:
Araca gidip baktım. Bundan daha fazla resmi var bende. Durumu o kadar düzgün değil.Dolaplar falan orjinal değil. Sanırım araç panel van mış sonradan cevrilmiş. Ben beğenmedim.
Şanzumanda falan kaçak var. 4 ileri vitesli.

Yukarıda yatak varmıydı?

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_karavan_bu_fiyata_bulamassiniz_fiyati_dusurdum-13WQQaXQQ23609904WQQpXQQdisplayitem

Güzel ve hafifliği ile pratik gibi. Fiyatları da sitedeki emsallerine göre uygun gözüküyor.

bu karavan 580 kilo ise ben 35 yaşında 55-60 kilo yakışıklı bir adamım :smiley:)))))))))))))))))))

Esasında benimde bu kiloya inanasım yok. Sahibi Kuddusi Kurbanzade gibi kandırılmış olabilir :smiley: Sonradan da kantarda tartmadığı için haberi yok galiba. Bir kantarda tartıp görmek lazım.

Bu tür karavanların su almayacağına inanasınız geliyor mu?

karavancıların kilolarını %50 tenzilatlı dinlemek lazım :smiley:)) hemde 92 model :smiley:))

Sayın Osak.
Bence %50 bile çok iyimser bir oran, Sayın Aslanahmet'in de bahsettiği gibi Kuddusi'nin başına gelen durumla karşılaşabilir, bu karavanın da sahibi 580 kilo zannettiği karavanın gercek ağırlığını duyduğunda herhalde şaşkınlıktan bir müddet kendisine gelemez.

sahibinden.com sitesinde, karavan yedek parçaları bölümünde, 500 TL'ye bir karavan ilanı girdi..Bu ilana gidip bakdım, inanın içi yok, parça parça, su almış elle tutulacak hiç bir şey kalmamış, ne duvar ne tavan, ilanda dışarıdan güzel gibi görünüyor, karavanın içinden bahçenin toprağı görünüyor, karavanın tabanı yok..Ayrıca karavanı yıllar önce bahçeye çekmişler sonradan duvar örmüşler, karavanın vinç ile dışarı çıkarılmasından başka bir yol da yok..Bakmaya gidip boşuna benzin harcamamanız için yazıyorum, Karavanın içindede işe yarayacak bir şey yok, buzdolabı falan gibi..Zaten karavan alınacak bir şey olsaydı ben alırdım...

http://www.sahibinden.com/acil_satilik-32WQQaXQQ24995747WQQpXQQdisplayitem

big_24995747nd8.jpg

Buna ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/2004_fiat_ducato_2_7_turbo_dizel_32_000km_de_ihtiyactan_acil-76WQQaXQQ25037138WQQpXQQdisplayitem

[attachment=1]

Cavid Sezen

250371385fu.jpg

Cavid abi, Karavan yapıp satmak en iyi rant kaynağı oldu.... 20.000€ deyil, 13.000 TL(araba)+7.000 TL(dönüşüm) = 20.000 TL derim başka birşey demem...

atiladi' Alıntı:
Cavid abi, Karavan yapıp satmak en iyi rant kaynağı oldu.... 20.000€ deyil, 13.000 TL(araba)+7.000 TL(dönüşüm) = 20.000 TL derim başka birşey demem...
+5.000 = 25.000'e alalım bari... :D

Selamlar.
Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,589
Kaydolan Son Üyemiz
huseyiniyisarac@hotm

SON KONULAR

Geri