Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,485
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

taiga' Alıntı:
TASİŞ TEN SATILIKLAR... (ANTALYA)

2500 MOTOR J5 HYMER KARAVAN...SATIŞ BEDELİ... 11.942 tl

35.jpg

a35.jpg

b35.jpg

c35.jpg

İSTANBUL

1600 motor VW 1989...7113 TL

3.jpg

a3.jpg

b3.jpg

c3.jpg

HYMER ihale de 25700 e gitmiş... :eek:

VW T3 ise satılmamış...

Etiketler

Hoş bulduk Cem bey,
Önerdiğiniz topici inceledim. Karavan yapmı ve iç dizaynı ile ilgili bilgileri inceledim. Teşekkür ederim. Ancak benim öğrenmek istediğim ; www.karavan.gen.tr/advert_detail.php?ID=43 linkinde satılık ilanı verilen jumper karavan hakkındaki fikirleriniz idi. Verdiğiniz topicde bu konuda bilgi var ve ben göremediysem özür dilerim. Telrar teşekkür ederim.
Uğur

ugutan' Alıntı:
Hoş bulduk Cem bey,
Önerdiğiniz topici inceledim. Karavan yapmı ve iç dizaynı ile ilgili bilgileri inceledim. Teşekkür ederim. Ancak benim öğrenmek istediğim ; www.karavan.gen.tr/advert_detail.php?ID=43 linkinde satılık ilanı verilen jumper karavan hakkındaki fikirleriniz idi. Verdiğiniz topicde bu konuda bilgi var ve ben göremediysem özür dilerim. Telrar teşekkür ederim.
Uğur
Sayın ugutan hoşgeldiniz.Cem bey'in size verdiği linkte ,sizin sorduğunuz karavanın boş olarak alınıp bu günkü duruma getiriliş hali var 8 sayfada ki resme bakınca gezenbilir üyesi bir arkadaşımızın satmaya niyetlendiği karavanla ,sizin sorduğunuz karavan aynı.Bu yüzden toplam sekiz sayfada karavan hakkında daha önce bizimle paylaşılmış bilgileri bulabileceksiniz.Güzel dilek ve temennilerimle saygılar.

ugutan' Alıntı:
Hoş bulduk Cem bey,
Uğur

Forumdan bir arkadaşımızın karavanı olduğu için fiyatı hakkında ve genel anlamda kişisel görüş bildirmemiz doğru olmaz. Sizin sormak istediğiniz özel sorular varsa karavanın sahibi olan Arkın arkadaşımız da seve seve yanıtlayacaktır.

O ilanın güncel olduğuna emin misiniz?
Arkın arkadaşın, "karavanın satıldı" diye söylediğini hatırlıyorum... :-\

İlan güncel. Şu an telefonla görüştüm.

Cem bey, Enver bey çok teşekkur ederim. Gerçekten karavan hakkında tahmin ettiğimden daha çok bilginiz varmış:smiley: Anlayış eksikliğim için kusura bakmayın. Ben de aracın sahibi ile konuştum. Çok detaylı düşünerek aracı kendinin yaptığını belirtti. Fiyat konusunda halısınız. Bu konuyu kendisi ile konuşurum. İyi hafta sonları herkese. Bu arada Kuşadası'na yolu düşen olursa beklerim.
Uğur

http://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?id=937830
Enteresan bir tasarim geldi. Paylasmak istedim.

Aslinda dis tasarimi cok hosuma gitti. Keski icininde ayrintili fotograflari olsaydi.

ugutan' Alıntı:
Cem bey, Enver bey çok teşekkur ederim. Gerçekten karavan hakkında tahmin ettiğimden daha çok bilginiz varmış:smiley: Anlayış eksikliğim için kusura bakmayın. Ben de aracın sahibi ile konuştum. Çok detaylı düşünerek aracı kendinin yaptığını belirtti. Fiyat konusunda halısınız. Bu konuyu kendisi ile konuşurum. İyi hafta sonları herkese. Bu arada Kuşadası'na yolu düşen olursa beklerim.
Uğur

İlanın gectiği site sanrım ilanı sahibinden .com dan almışlar. Konu ile ilgili bir ilan varmemiz kayır yapmamız söz konusu değil. Sahibinden com dan ilanı kaldırdık. Aracı kullanıyoruz. Araçta sıfır webasto takıldı ve suanda çok daha farlı. Aracı almak isteyen olursa yardımcı olurum. Araç bizde halen duruyor. İnanın bu arabaya harcanan paranın haddi hesabu belli değil. Tv v.s yok yok. Dışında daha hoş resimler var.
Satmaktan vaz gecmedik ama ilanı yok. Aracı biz yaptık diye demiyorum harcanan parayı ve emeği biliyorum.

"www.karavan.gen.tr" deki ilanlar dolma ilan...Sahibinden.com sitesine verdiğiniz bir karavan satış ilanını, kopyalayıp kendi sitelerine yapıştırıyorlar, bu yolla görsel zenginlik yaratarak, ziyaret yoğunluğu yaratıp "google" reklamlarından pay almayı hedefleyen bir projenin eseridir..İki sene önce sattığım bir karavan benim haberim dışında kopyalanıp adı geçen sitede hala yayınlanmakda, ara sıra hala karavanı sormak için arayan bile olmakda, ilan numarası 545396, adamlar birde bana kıyak yapmışlar, karavanımda kalorifer olmadığı halde kaloriferli diye ilan vermişler..."www.sahibinden.com" sitesinden başka hiç bir sitede drekt karavan ilanı yoktur, çoğunluğu dolma dır...

Onemlı bır bılgı.
Tesekkur ederım atıla bey.

Kesilip çekme karavan yapılabilir.
http://www.sahibinden.com/orjinal_amerikan_karavan-32WQQaXQQ22914407WQQpXQQdisplayitem

229144076jv.jpg

Bence kesip çekme karavan yapmaya ekonomik olark uymaz, o işler uzakdan göründüğü gibi deyildir, nakliye, işcilik, açık alanı kapama, üçgen şase ilave, frenli kaplin, astarı yüzünü geçer...Aracın dingili ortalamıyor, bu yüzden çeken araca binen yükde çok fazla olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR