Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,254
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Abdullah Bey;

Güzelim memleketimin yaşam şartları bizleri hergün farklı yerden tokatlıyor.Avrupalının nesine özeneceğimizi şaşırır olduk.
Bu ilan örneğinde sizinde dediğiniz gibi fiyata mı yanarsınız, temizliğe mi, otomatik şanzımana mı??
Alenen adamların standartlarını kıskanıyorum dediğimde bana kızan sayısı her geçen gün azalıyor.

Selamlar

Etiketler

Mustafa ön koltuklar tam istediğin gibi, bunun tentelisi yokmuydu :D

buraku' Alıntı:
Bu aracı değerlendirebiri misiniz? Donanım ve fiyatını gözönüne alırsak fikriniz nedir?
Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-motokaravan-123888220/detay

Donanımları fena gözükmüyor,buzdolabı markası belirtilmemiş 12 v kompresör takılanmıdır sormak lazım (orjinal 12 V olsa iyi olur)
Bisiklet taşıyıcı arka kapı açılması için sağdan biraz dışarda monte edilmiş.
Böyle bir kamper bende kullandım oturma gurubunu devamlı yatağa dönüştürme seromonisi sıkıcı gelmez derseniz eh fiyatta :D
esnekse neden olmasın.

güngör' Alıntı:
Donanımları fena gözükmüyor,buzdolabı markası belirtilmemiş 12 v kompresör takılanmıdır sormak lazım (orjinal 12 V olsa iyi olur)
Böyle bir kamper bende kullandım oturma gurubunu devamlı yatağa dönüştürme seromonisi sıkıcı gelmez derseniz eh fiyatta :D
esnekse neden olmasın.

Levent Bey. Yanıtınız için teşekkürler, aydınlatıcı oldu benim için. Oturma grubunu yatağa dönüştürme işlemi sıkıcı gelmez sanırım ama belki arkasındaki bagaj çıkıntısı sorun olabilir. Tekrar teşekkürler.

must' Alıntı:
Abdullah Bey;

Güzelim memleketimin yaşam şartları bizleri hergün farklı yerden tokatlıyor.Avrupalının nesine özeneceğimizi şaşırır olduk.
Bu ilan örneğinde sizinde dediğiniz gibi fiyata mı yanarsınız, temizliğe mi, otomatik şanzımana mı??
Alenen adamların standartlarını kıskanıyorum dediğimde bana kızan sayısı her geçen gün azalıyor.

Selamlar

Konu karavancılık olduğunda adamlardan 50 sene gerideyiz

nevzat' Alıntı:
Konu karavancılık olduğunda adamlardan 50 sene gerideyiz

AVRUPA ÖZENTİSİ ASLA DEĞİLİM... Hatta nefret ederim 3-4 gün kalınca sıkılırım ülkemi özlerim... AMMAAAAA...

Konu karavan olunca 50 yıl gerideyiz :smiley:

Konu yurttaş hakları olunca 50 yıl gerideyiz :smiley:

Konu İnsanların birbirine saygısı olunca 50 yıl gerideyiz :smiley:

Konu vekil maaşları ve sosyal hakları olunca avrupa dan 100 yıl ilerideyiz... :smiley:

TUNCO' Alıntı:
AVRUPA ÖZENTİSİ ASLA DEĞİLİM... Hatta nefret ederim 3-4 gün kalınca sıkılırım ülkemi özlerim... AMMAAAAA...

Konu karavan olunca 50 yıl gerideyiz :smiley:

Konu yurttaş hakları olunca 50 yıl gerideyiz :smiley:

Konu İnsanların birbirine saygısı olunca 50 yıl gerideyiz :smiley:

Konu vekil maaşları ve sosyal hakları olunca avrupa dan 100 yıl ilerideyiz... :smiley:

Katılmamak elde mi? Daha epeyce ekleme yapılır ya... :(

Cavid Sezen

güngör' Alıntı:
esnekse neden olmasın.

Levent hocam;

Eger 3 kisiden kalabalik degilseniz gezilerde arka oturma gurbunu surekli yatak konumda tutabilirsiniz. Cunku onde masa ve koltuklar dondugunde 3-4 kisilik bir oturma grubu olusuyor. Eger surekli geziyorsaniz, cok uzun konaklamalar yapmiyorsaniz ve tabii kalabalik bir aile degilseniz arka kismi surekli yatak pozisyonunda tutarak gezebilirsiniz. Bence baska bir guzel avantajda arkadaki sabit yatak olmak yerine otuma grubu yatak oldugu icin eger soguk bir kis aksami dostlarla karavanda muhabbet edelim derseniz arka oturma grubu bunun icin ideal. Benim aklimda 10 m3 icin ranzali sistem vardi. hem oturma yatak ayrimi yapabilmesi hemde ortami genisletmesi acisindan ama onunda bazi dez avantajlari var. Ne yalan soyleyeyim bu sistem benim daha cok hosuma gitti.

Melih tesbitlerine katılıyorumda :( benzer tarz kamper kullandığım için sıkıntılı olabilecek noktayı göstermek istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-karavancilar-bilir-avrupa-124784689/detay

Volkswagen olması nedeniyle ilgimi çekiyor yorumlarınız nedir?

bence gayet iyi bir araç. resimlerden anladığım kadarıyla (nedense satıcı ayrıntılı bilgi vermemiş)

Artı özellikleri

1- Sol tarafta sıcak su için Truma boilerin bacasını görüyorum. Çok iyi
2- Isıtma yine truma gazlı gibi duruyor. Bu benim için süper.
3-Kasetli tuvalet. Gayet iyi.
4- Arkada oturma grubu olması da ayrıca rahatlık özellikle çocuklar için. Burası aynı zamanda tek kişilik yatakta oluyor.
5- Duş tuvalet rahat
6- Gövede de vuruk yok tabi bu fotolardan anladığım.
7- Bisiklet taşıma aparatı var.
8- Ocak üstü aspratör
9- Evye ve ocak güzel duruyor.
10- VW

benim için eksiler

1- Bagaz yeri az. Dışarıdan yükleme yapılabileck bir yer görmüyorum. Ama üste port bagaj konulabilir.
2- Döşemeler değişecek
3- Tente eski ama önemli değil o kadar. Ben aynı tenteyi kullanmıştım hem ağırdı hemde ses yapıyordu.

NOT: ben bir şeyi eklemeyi unuttum. Bu araç EuroMobil'in Eurosun 580'i . Benim için dünyadaki en iyi karavan markalarından biridir. Daha geçen sene çok iyi bir modelini kaçırdım. Euromobil'i Türkiye'de çok bilmezler. (Genelde Türkiye'de Hymer geliyor akıllara) Euromobil'in en önemli özelliği üretimlerini genelde çift taban yapar donmalara karşı. Bu modelde varmı bilmiyorum. Araç tam bir Alman. Bir benzeri http://www.fwreurocars.com/vehicles/details/vw_transport_eurospain_94_white/vw_transport_eurospain_94_white.html

Euramobilleri ben de çok severim. Ergonomik ve konforludur.
Bu aracın donanımları da yeterli görünüyor bence.
Bu araçla ilgili en önemli konu, gövdesinin onarımdan geçmiş olma ihtimali. İç tavandaki çıtalar ve kaplama orijinal değil, bu da su almış olabileceğini düşündürüyor bana. Arka merdiven de orijinal değil.
Onarım doğru yapıldıysa sorun olmaz, ancak mutlaka yakından incelenmeli dış gövde...

Bu karavan tahmini 7 ay once cikmisti piyasaya yanilmiyorsam. Yaniliyorsam unutun gitsin. Eger oysa pek iyi seyler duymamistim. Bunun icin Sureyya Karagozler ve Aydin Kestane'nin bilgileri vardı. Yine de diyorum ya. Eger yaniliyorsam kusura bakmayin ama yazmak zorunda hissettim kendimi.

Araç Bursa'da gözüküyor kesin yakından incelemek lazım. Ben sadece resimlerden gördüğüm kadarıyla bir yorum yapabildim. Bu arada evet tavanda bir iyileştirme yapılmış gibi. İyi yapıldıysa bence de pek sorun çıkmaz. Benim karavan da o şekildeydi ama ben bir şeyini görmedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR