serkanguranc
GIPSY ADVENTURE HOME
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
;D
;D
smlhyk' Alıntı:Sayın Koçoğlu,
Karavandaki Anadol amblemini görünce sizin kullandığınız resim aklıma geldi. Birçok şey yazılıyor karavan bu siteden bir arkadaşın demek için siteye hızlıca baktım bulamadım. Bülent Koçoğlu tarafından oluşturulan Anadol ile ilgili bir sitenin varlığını hatırlar gibiyim internete baktım onu da bulamadım. Sahibindendeki ve buradaki isimler aynı, ben mi yanlış okuyorum siz mi şaka yapıyorsunuz?
aslanahmet' Alıntı:İsmail Bey, evet araç Bülent Bey'in aracı. Ve kendisi forum üyemiz. Aracın fiyatı hakkında yazılanlara bozulmuş olacak ki böyle bir mesaj yazmış. Burada ki gösterilen araçlar ister forum üyesinin olsun ya da olmasın yorum yapılırken biraz daha dikkatli olunması ve kırıcı olunmamaya çalışılması gerekli. Sonuçta burası herkese açık bir forum ve herkes okuyor. Kimseyi üzmeye hakkımız yok.
Araçların fiyatını sahibi belirler. Alıcıya uyuyorsa da alır. Arz talep meselesi.
Herhangi bir araç hakkında bir yorum yapmak isteyen kişiye aracın fiyatı yüksek gelmişse, alakasız örnekler verip aracı öldürme girişimleri yerine; "fiyatı yüksek geldi, biraz indirim yapsa satılabilir" diye yorum yazarak konuyu bağlayabilir. Kimse de üzülmez. Mesajlar da yerine ulaşmış olur.
must' Alıntı:11.000 den 9 bine sonra 6.850 ye ve en son 5000 e dustu ne yapayim ben bunu yaw alip yedek parca mi yapsam ???
http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inserat/hymer-eriba-660-mit-automatic-getriebe-standort-fiskalische-hamburg/150627744.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=61&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=11300&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&negativeFeatures=EXPORT&categories=Integrated
must' Alıntı:11.000 den 9 bine sonra 6.850 ye ve en son 5000 e dustu ne yapayim ben bunu yaw alip yedek parca mi yapsam ???
http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inserat/hymer-eriba-660-mit-automatic-getriebe-standort-fiskalische-hamburg/150627744.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=61&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=11300&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&negativeFeatures=EXPORT&categories=Integrated