Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,260
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

nasah' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-yuriyen-eviniz-turkiyede-tek-ve-cok-ozel-bir-motokaravan-123308325/detay

Aha içine çekme karavan kaçmış :smiley:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-ford-motokaravan-123718791/detay

Devletin İŞ BİLMEZLİĞİ yüzünden millet HURDALARA Para istiyor... Bence her ikiside 15-20 tl yi geçmeyecek araçlar...

Etiketler

söyledikleri paraları sıfır yapılanları bile etmiyor.

Ford un temiz+ pis su depoları toplamı 1200lt; karavan değil tanker mübarek :smiley:

theta' Alıntı:
Ford un temiz+ pis su depoları toplamı 1200lt; karavan değil tanker mübarek :smiley:

Yoruma cok guldum. Haklisiniz o kadar suyu niye tasiyoruz ki. Heralda gorunmeyen bir yerinde birde yuzme havuzu var. :smiley:

İlanın açıklama bölümünü okurmusunuz. Bayağı çarpıcı olmuş. Bana ilginç bir yaklaşım olarak geldi. Yazılanların doğruluk payı da yüksek.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-hayallerinizde-karavan-var-iste-neyi-bekliyorsunuz-102934211/detay?showViewPreferences=false

Adsız.jpg

aslanahmet' Alıntı:
İlanın açıklama bölümünü okurmusunuz. Bayağı çarpıcı olmuş. Bana ilginç bir yaklaşım olarak geldi. Yazılanların doğruluk payı da yüksek.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-hayallerinizde-karavan-var-iste-neyi-bekliyorsunuz-102934211/detay?showViewPreferences=false

Oldukca gaza getirici olmus. Insanin icinden hemen "Tamam ulen aliyorum" diyesi geliyor. :smiley:

melihbozkurt' Alıntı:
Oldukca gaza getirici olmus. Insanin icinden hemen "Tamam ulen aliyorum" diyesi geliyor. :smiley:

Bu karavan aylardır satışta 3. versiyon ilan metni ama bir türlü satılamıyor,bakan varmı acaba ne eksikleri var genelde düzgün gözüküyor.

fiyatı fazla böyle bir karavan için.30 aracı al 25 de masraf yap yepyeni bir karavanın olsun.olay bukadar basit.

yasakşehir07' Alıntı:
fiyatı fazla böyle bir karavan için.30 aracı al 25 de masraf yap yepyeni bir karavanın olsun.olay bukadar basit.
Araba 10 liralık araba 18 ,20 liraya karavan yapıyoruz diye ilanlar vardı toplam 30 35 e sıfırı yapılır.

ferruh55' Alıntı:
Araba 10 liralık araba 18 ,20 liraya karavan yapıyoruz diye ilanlar vardı toplam 30 35 e sıfırı yapılır.
ben de zaten onu söyledim.yeni kasa 2007-08 model araçtan bahsediyorum psa grubu arkadaşımız yaptırdı ve o fiyatlara maloldu

Arkadaşlar resimdeki karavan bir semiıntegral karavandır........... Panelvandan yapılan camperlarla karıştırmayın..... Fiyatı ucuz veya pahalı demiyorum ama ... Panel araç al içine mobilya yaptır değil olay.Bu karavanı veya sahibini tanımam ama karavan Can karavan yapımı... İyilerden sayılır...

ferruh55' Alıntı:

Abiler...

Ben bu karavanı biliyorum
araba 10 lira, içi de 5 lira eder

Ben onu da vermem gerçi , ama
15 liradan fazla etmez.

Tartışmaya bile değmez.
Unutun , alım listenizden , merak listenizden çıkartın....

serkanguranc' Alıntı:
Arkadaşlar resimdeki karavan bir semiıntegral karavandır........... Panelvandan yapılan camperlarla karıştırmayın..... Fiyatı ucuz veya pahalı demiyorum ama ... Panel araç al içine mobilya yaptır değil olay.Bu karavanı veya sahibini tanımam ama karavan Can karavan yapımı... İyilerden sayılır...

Katılıyorum.

Semi-intgrated karavanlarla , panelvanları karıştırmamak lazım

bkocoglu' Alıntı:
Abiler...

Ben bu karavanı biliyorum
araba 10 lira, içi de 5 lira eder

Ben onu da vermem gerçi , ama
15 liradan fazla etmez.

Tartışmaya bile değmez.
Unutun , alım listenizden , merak listenizden çıkartın....
Sayın Koçoğlu,
Karavandaki Anadol amblemini görünce sizin kullandığınız resim aklıma geldi. Birçok şey yazılıyor karavan bu siteden bir arkadaşın demek için siteye hızlıca baktım bulamadım. Bülent Koçoğlu tarafından oluşturulan Anadol ile ilgili bir sitenin varlığını hatırlar gibiyim internete baktım onu da bulamadım. Sahibindendeki ve buradaki isimler aynı, ben mi yanlış okuyorum siz mi şaka yapıyorsunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR