Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,279
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Huseyin Agabey ilk bana soylemisti. Karavan aradigimi biliyordu. Ne yalan soyleyeyim 3 kisi olsaydik gozum kapali hic bakmadan alirdim.

Etiketler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-full-donanimli-sifir-mobil-ofis-motokaravan-175.000-82871133/detay/

Keşke 4500 kg olmasa idi ağırlığı veya araç yüklü ağırlığı 7000 olsa idi....

Keşke imalatçısı başoğlu değil İMAJ veya en azından saly olsa idi...

Keşke 2 değil 4 kişi yata bilse idii...

Keşke fiyatı 100.000 tl olsa idi...

ÇOK ŞEY İSTEDİM DEMİ... :smiley:)

Merhabalar
Aşağıdaki karavan hakkında bilgisi olan var mı ?
Bu karavan ve fiyatı hakkındaki bilgi ve yorumlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-sifir-motokaravan-ducato-113030925/detay

güngör' Alıntı:
Hüseyin Pelit (RÜZGAR) abimizin yeni karavanının yapımı devam ediyor, emektar satışa çıktı.
Emektar deyince aklınıza "yorgun argın" bişey gelmesin sakın...Evelallah cin gibi..Gider-Gezer-Gelir..

mayıstosböce' Alıntı:
Ne kadar güzel bir araç aslında , alana da yenisi yaptıranada hayırlı olsun.

Teşekkürler Bülent kardeşim..

carpediem69' Alıntı:
Aracı ilk ilanda gördüğümde hernekadar Hüseyin Bey ile tanışmasakta bir olumsuzluk ihtimaline karşı endişelenmiştim...yeni bir araç heyecanı içinde oldukları bilgisini okuyunca rahatladım.....

O "olumsuzluk ihtimali" denen karabasan bizi de oyaladı bir kaç yıl aslında ama kararımızı kesinleştirdik sonunda.
Daha elimiz ayağımız tutarken "bir yazlık köşesinde çürüyüp gitmeyi" içimize sindiremedik.. :D

insel' Alıntı:
Huseyin Agabey ilk bana soylemisti. Karavan aradigimi biliyordu. Ne yalan soyleyeyim 3 kisi olsaydik gozum kapali hic bakmadan alirdim.

İkinci çocuğu yapmadan önce çok söyledim ama dinletemedim sana..Bak şimdi nurtopu gibi masmavi bir Camper'in olacaktı.. ;D ;D ;D

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki bölüm "Kuzu Kurdun Yol Fordun"..
Bir aya kalmaz vizyondaaa... ;)

modelci' Alıntı:
Merhabalar
Aşağıdaki karavan hakkında bilgisi olan var mı ?
Bu karavan ve fiyatı hakkındaki bilgi ve yorumlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-sifir-motokaravan-ducato-113030925/detay

Evden eve nakliye aracı gibi :(

güngör' Alıntı:
Hüseyin Pelit (RÜZGAR) abimizin yeni karavanının yapımı devam ediyor, emektar satışa çıktı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-motokaravan-motosiklet-119794746/detay
Esasında ilanı ilk gördüğümden beri, bir tarafımda ki melek; "git kredi çek, şu karavanı al" diyor. Diğer tarafımda ki melek ; " dur oğlum işin ne, gerçek emekliliğini bekle" diyor :D Artık hangisi iyilik meleğim hangisi kötülük meleğim bilemiyorum ;D

Hüseyin Abiye yeni karavanı şimdiden hayırlı olsun. Bu karavanı için hayırlı satışlar dilerim. Alacak kişiye de hayırlı olsun derim. Güzel bir karavan. Bence en önemli özelliği sıfırdan beri karavan olması.

O Ducato önceleri burada tartışılan ve gümrükte satışı ilan edilen hasarlı araç olabilirmi?Hatırlayan karavancı dostlar vardır.

aslanahmet' Alıntı:
Esasında ilanı ilk gördüğümden beri, bir tarafımda ki melek; "git kredi çek, şu karavanı al" diyor. Diğer tarafımda ki melek ; " dur oğlum işin ne, gerçek emekliliğini bekle" diyor :D Artık hangisi iyilik meleğim hangisi kötülük meleğim bilemiyorum ;D

Hüseyin Abiye yeni karavanı şimdiden hayırlı olsun. Bu karavanı için hayırlı satışlar dilerim. Alacak kişiye de hayırlı olsun derim. Güzel bir karavan. Bence en önemli özelliği sıfırdan beri karavan olması.

Teşekkürler Hakan kardeşim.
Sen iyilik meleğini dinle bence..Kırmızı karavandan sonra biraz da mavi karavana binersin fena mı yani :D
Bankam olsaydı sana faizssiz ayda 100 TL. ödemeli karavan kredisi açardım, kesin..
Teşekkür ederim güzel sözlerin için.

Arkadaşlar, merhaba

uzun süredir bu güzel siteye üyeyim buradan çok şey öğrendim. uzun yıllardır karavan yada kamper arayışı içindeyim. aşağıdaki sitede dolaşırken bu ilanı gördüm, aradım telefonla görüştüm. Telefonda da olsa güven verdiler bana tabiiyki imalattaki ürünlerini bizzat görmeden olmaz.

sizin, görüşlerinizde benim için karar vermemde önemli. Yorumlarınızı bekliyorum. 30,000 tl'ye güzel bir karavan yaptırabileceğimi tahmin ediyorum araç dahil.

bağlantıyı eklemeyi unutmuşum özür dilerim..!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-dolphin-karavan-imalati-119899953/detay

Murat bey iyi akşamlar yazmış oldugunuz dolphin karavanı bende yakından gördüm güzel yapılmış bir kac eksiği vardı onlarda müşterinin isteğiyle doğru orantıda sektörde çok şeyi deyiştircek gibi görünüyor bu işi yapanla yapmayan belli olacak sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-westfalia-karavan-119604541/detay?showViewPreferences=false

İlanı bir kaç sene önceden hatırlayanlar vardır belki...
Yine satılık.

kasif1966' Alıntı:
bağlantıyı eklemeyi unutmuşum özür dilerim..!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-dolphin-karavan-imalati-119899953/detay

Verdiğiniz link içeriğinde ne olduğunu yazmadığı için bir anlam ifade etmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR