Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
TA2RX' Alıntı:
Amacım kimseyi zan altında bırakmak değildi. Böyle anlaşıldıysa özür dilerim. Aracın önceden satışta olduğunu bilseydim yazmazdım zaten. Araç çalınıp bulunduktan sonra pek çok kişi tarafından sorulmasına rağmen hikayesi paylaşılmadığı için herkes gibi ben de merakta kaldım. Arkasından satışta olduğunu duyunca da aklıma böyle bir ihtimal geldi.
Benim ne düşündüğümü bilmeden araştırmadan yazmış olmanız nedeniyle son cümlenizi ben de sizin için kullanmak istiyorum. (Belki o zaman ne kadar saçma olduğunun farkına varırsınız.)
merhaba gezenbilir dostları,
Öncelikle Alpaslan beye,Kadir Alkan beye ve Abdullah beye göstermiş oldukları hassasiyetleri ve duyarlılıkları sebebiyle teşekkürlerimi iletiyorum.
Amacım burada bir tartışma açmak değil,zaten Bekir Kemal bey düşüncelerini ifade etmişler ,diğer dostlarda gerekli cevabı verdiği için bu konuyu kapatıyorum. .
Aracımı çalınma olayı olmadan satlığa çıkarmıştım ve olayla hiç bir ilgisi yoktur,satış ilanında gerekçemi ifade etmiştim, Ankara-yenikent bölgesinde bahçe aldığımı ve orada da kullanabileceğim bir çekme karavan alacağım için satlığa çıkardığımı ifade etmiştim.
Bekir Kemal bey çalınma olayı ile ilgili açıklama yapmadığım için ''merakta kaldığını''açıklama olmayıncada bu şekilde düşündüğünü ifade etmiş.
Çalınma konusuna gelince ,CMUK (Ceza Muhakemeleri Usul Kanunu) na göre hazırlık soruşturması gizlidir,dava açılına kadar olayla ilgili yorum vs değerlendirmelerde bulunamazsınız,bu olayda da delilerin toplanması büyük oranda tamamlanmış ,ancak savcılık henüz dava açmadığı için aleniyet kazanmamıştır,ki bu gerekçeyi daha öncede ifade etmiştim.Dava açılma süreci tamamlandığında detaylı olarak çalınma sürecini paylaşacağım.
Umarım Bekir Kemal beyefendinin merakını gidermişimdir.
selamlar,sağlıcakla kalın...