Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,279

Etiketler
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Sitede yapimini izledigimiz bir baska arac daha satiliga cikmis. Umarim yeni hayallere yelken acmak icin satiliyordur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-toyota-coaster-karavan-66422887/detay

melihbozkurt' Alıntı:
Sitede yapimini izledigimiz bir baska arac daha satiliga cikmis. Umarim yeni hayallere yelken acmak icin satiliyordur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-toyota-coaster-karavan-66422887/detay

Acaba çalanlar sevimsiz bir hasar mı verdiler diye düşünmeden edemiyorum.

arkadaşlar slm 50 nc veya 35 nc motokaravan hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum 1987 model zannedersem altı aylık m.t.v vergisi 258 tl trafik sigortasını bilmiyorum bunun gibi senelik başka ne masrafları olabilir yardımlarınıza ihtiyacım var tşk.ler

50 NC.jpg

TA2RX' Alıntı:
Acaba çalanlar sevimsiz bir hasar mı verdiler diye düşünmeden edemiyorum.

Bence BİLGİMİZ OLMADAN aklımızdan her geçeni buraya yazıp satanları ZAN ALTINDA ALICIYI ŞÜPHE İÇİNE sokmamak lazım... Sanırım beynin en büyük görevi akıldan geçenleri süzmek olmalı...

Bu araç ve sahibi ile hiç bir ilişkim yok ama ARAÇ ÇALINMADAN ÖNCEDE AYNİ SİTEDE SATILIK DURUMUNDA İDİ...

Lütfen bilmeden araştırmadan SADECE YAZMAK İÇİN YAZMAYALIM...

TPC97809 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TUNCO' Alıntı:
Bence BİLGİMİZ OLMADAN aklımızdan her geçeni buraya yazıp satanları ZAN ALTINDA ALICIYI ŞÜPHE İÇİNE sokmamak lazım... Sanırım beynin en büyük görevi akıldan geçenleri süzmek olmalı...

Bu araç ve sahibi ile hiç bir ilişkim yok ama ARAÇ ÇALINMADAN ÖNCEDE AYNİ SİTEDE SATILIK DURUMUNDA İDİ...

Lütfen bilmeden araştırmadan SADECE YAZMAK İÇİN YAZMAYALIM...

Amacım kimseyi zan altında bırakmak değildi. Böyle anlaşıldıysa özür dilerim. Aracın önceden satışta olduğunu bilseydim yazmazdım zaten. Araç çalınıp bulunduktan sonra pek çok kişi tarafından sorulmasına rağmen hikayesi paylaşılmadığı için herkes gibi ben de merakta kaldım. Arkasından satışta olduğunu duyunca da aklıma böyle bir ihtimal geldi.

Benim ne düşündüğümü bilmeden araştırmadan yazmış olmanız nedeniyle son cümlenizi ben de sizin için kullanmak istiyorum. (Belki o zaman ne kadar saçma olduğunun farkına varırsınız.) ;)

Emek verilmiş güzel bir karavan. Umarım severek kullanacak birine gider.
Çalınması zaten bir darbe idi, bırakalım şu konuları da bulunuşunun sevincini sürdürsün sahibi. Umarım kimseninde başına benzeri gelmesin.
İyi satışlar dilerim.
Alpaslan

Arkadaşlar,

1999 Yılından Beri Zevkle Sürdürdüğümüz Karavan Sevdamıza ,kişisel Nedenlerle Mola Vermek Durumunda Kaldık.

bu Benim 4. Karavanım.
diğer Karavanlarımdaki Tecrübelerime Dayanarak Projesini Çizerek 2007 Yılında Can Karavana Yaptırdım.
3 Kez Avrupa Turuna Çıktım.
beni Hiç Üzmedi. Hiç Bir Eksiklik Hissetmedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2000-ducato-can-karavan-ozel-yapimi-119894120/detay

karavancılığa Yeni Başlayacak Veya Karavanını Yenilemek İsteyen Arkadaşlarıma İlan Bilgilerim Yukarıdadır.

http://karavan4t.4t.com/

sitesinde Biraz Daha Fazla Foto Vardır.

ciddi Arkadaşlara Gerekli Kolaylık Gösterilecektir.

ancak, Lütfen, Buradan "son Kaç Lira Olur" Gibi Şeyler Sormayın.
görmeden , İncelemeden , Sevmeden,elektrik Almadan Olmaz....

selamlar

bülent Koçoğlu
ankara
0532 4966451

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-gorunum-ve-yasam-alaniyla-tarzi-olan-sevimli-motokaravan-108106410/detay

Bu ilanda chev'in 80lerde ürettiği güçlü ve benzin canavarı araclarından bırı olan pıckabı karavana cevırmısler.
Yanlız bakın saly fırmasının picup ustu karavanlarıyla karıstırılmasın bu dırek araca entegre edılmıs mınıbus motokaravanlar gıbı yapılmıs.

Ben bı arastırdım galıba yıne bu sıtedeydı,bu tıp pıcuplara ruhsat verılmıyormus.
E bu arac nasıl almıs o zaman.

Dıceksınızkı neden bu kadar ugrasasın al bı tane dukato keyfıne bak ama mesela seyahatlerınız hep 2 kısıyle olucak bu nasıldır mesela sız-(esınız,sevgılınız,arkadasınız,kankanız,kardesınız vs.) gıbı gruplar ıcın çok ıdeal .

Sorum aslında su bızım Türkıye'de kullanılan ford'un ranger'i ,navara,toyato helux,ısuzı dmax gıbı çoğunlukla kullanılan araclara boyle seyler yapılamazmı?
Uzun seyahtlerde ekonomıkde olur 4x2 2.5 dizel motorlu pıcuplar bıneklerden cokda fazla yakmaz uzun yollarda.

BÇEVİK' Alıntı:
Ben bı arastırdım galıba yıne bu sıtedeydı,bu tıp pıcuplara ruhsat verılmıyormus.

Araç muhtemelen ihtaldir ve ithal edildiği dönemde sorun olarak görülmemiş (belki gözden kaçmış), sonrasında TSE tarafından benzer uygulamalara izin verilmemiştir.

BÇEVİK' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-gorunum-ve-yasam-alaniyla-tarzi-olan-sevimli-motokaravan-108106410/detay

Bu ilanda chev'in 80lerde ürettiği güçlü ve benzin canavarı araclarından bırı olan pıckabı karavana cevırmısler.
Yanlız bakın saly fırmasının picup ustu karavanlarıyla karıstırılmasın bu dırek araca entegre edılmıs mınıbus motokaravanlar gıbı yapılmıs.

Dıceksınızkı neden bu kadar ugrasasın al bı tane dukato keyfıne bak ama mesela seyahatlerınız hep 2 kısıyle olucak bu nasıldır mesela sız-(esınız,sevgılınız,arkadasınız,kankanız,kardesınız vs.) gıbı gruplar ıcın çok ıdeal .

Sorum aslında su bızım Türkıye'de kullanılan ford'un ranger'i ,navara,toyato helux,ısuzı dmax gıbı çoğunlukla kullanılan araclara boyle seyler yapılamazmı?
Uzun seyahtlerde ekonomıkde olur 4x2 2.5 dizel motorlu pıcuplar bıneklerden cokda fazla yakmaz uzun yollarda.

Benim kanunlardan anladigim kadari ile acik sasi kamyonetlerin karavana cevirilmesinde herhangi bir problem yok. Pickup karavanlara izin verilmedigi benim gordugum kadari ile hic bir yerde yazmiyor. Ayrica bu tarz araclar ruhsatlarin kamyonet olarak gectikleri icin donusumunde problem olmamasi gerekir. Bilinen sudur ki pick-up uzeri karavanlara kesinlikle izin verilmiyor. Bunun en buyuk sebebi pick-up uzeri karavanlar azami yukleme boyutlarini asiyorlar.

Sizin bahsettginiz araclar icin, acik sasi bir arac bulunup karavan donusum islemi bir karavan yapim firmasina yaptirildiginda bir problem olmamasi gerekir. Yanliz arac acik sasi olamali ki, entegre karavan yapilabilsin.

TA2RX' Alıntı:
Amacım kimseyi zan altında bırakmak değildi. Böyle anlaşıldıysa özür dilerim. Aracın önceden satışta olduğunu bilseydim yazmazdım zaten. Araç çalınıp bulunduktan sonra pek çok kişi tarafından sorulmasına rağmen hikayesi paylaşılmadığı için herkes gibi ben de merakta kaldım. Arkasından satışta olduğunu duyunca da aklıma böyle bir ihtimal geldi.

Benim ne düşündüğümü bilmeden araştırmadan yazmış olmanız nedeniyle son cümlenizi ben de sizin için kullanmak istiyorum. (Belki o zaman ne kadar saçma olduğunun farkına varırsınız.) ;)

merhaba gezenbilir dostları,

Öncelikle Alpaslan beye,Kadir Alkan beye ve Abdullah beye göstermiş oldukları hassasiyetleri ve duyarlılıkları sebebiyle teşekkürlerimi iletiyorum.
Amacım burada bir tartışma açmak değil,zaten Bekir Kemal bey düşüncelerini ifade etmişler ,diğer dostlarda gerekli cevabı verdiği için bu konuyu kapatıyorum. .
Aracımı çalınma olayı olmadan satlığa çıkarmıştım ve olayla hiç bir ilgisi yoktur,satış ilanında gerekçemi ifade etmiştim, Ankara-yenikent bölgesinde bahçe aldığımı ve orada da kullanabileceğim bir çekme karavan alacağım için satlığa çıkardığımı ifade etmiştim.
Bekir Kemal bey çalınma olayı ile ilgili açıklama yapmadığım için ''merakta kaldığını''açıklama olmayıncada bu şekilde düşündüğünü ifade etmiş.
Çalınma konusuna gelince ,CMUK (Ceza Muhakemeleri Usul Kanunu) na göre hazırlık soruşturması gizlidir,dava açılına kadar olayla ilgili yorum vs değerlendirmelerde bulunamazsınız,bu olayda da delilerin toplanması büyük oranda tamamlanmış ,ancak savcılık henüz dava açmadığı için aleniyet kazanmamıştır,ki bu gerekçeyi daha öncede ifade etmiştim.Dava açılma süreci tamamlandığında detaylı olarak çalınma sürecini paylaşacağım.
Umarım Bekir Kemal beyefendinin merakını gidermişimdir.
selamlar,sağlıcakla kalın...

kodalmmm' Alıntı:
Bekir Kemal bey çalınma olayı ile ilgili açıklama yapmadığım için ''merakta kaldığını''açıklama olmayıncada bu şekilde düşündüğünü ifade etmiş.
Çalınma konusuna gelince ,CMUK (Ceza Muhakemeleri Usul Kanunu) na göre hazırlık soruşturması gizlidir,dava açılına kadar olayla ilgili yorum vs değerlendirmelerde bulunamazsınız,bu olayda da delilerin toplanması büyük oranda tamamlanmış ,ancak savcılık henüz dava açmadığı için aleniyet kazanmamıştır,ki bu gerekçeyi daha öncede ifade etmiştim.Dava açılma süreci tamamlandığında detaylı olarak çalınma sürecini paylaşacağım.
Umarım Bekir Kemal beyefendinin merakını gidermişimdir.

Bilgilendirmeler için teşekkürler. Ben de herkes gibi bu kadar kendine özgü bir aracı ne gibi bir saikle çaldıklarını merak etmiştim. Hepsi bu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-yuriyen-eviniz-turkiyede-tek-ve-cok-ozel-bir-motokaravan-123308325/detay

Aha içine çekme karavan kaçmış :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR