Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,550
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

nevzat' Alıntı:
Üst açılır mekanizma+ kilitli diferansiyel+karavan camları+ ruhsata karavan işli olması bu aracın + ları. 25 bine alınıp 5 bine içi yapılabilirse belki avantajlı bir iş yapılmış olur. Tabi aracın genel ( motor kaporta yürüyen vs) durumunun sorunsuz olduğunu kabul edersek. Arkadaş 33 binden buraya indi. Ömer abinin dediği gibi daha inmesi gerek.
20 iyidir :smiley:

Etiketler

Eyer bu satıcı o kadar inerse ben şahsen alıcı olsam işgillenirim. Arabada kötü bir durum var diye işgillenirim almam :smiley:.

Bence ic duzen o kadar kotu degil. Depolama alanlarinin koltuklarin altinda olmasi biraz sikinti olsada bence oturum rahatligi olarak normal one donuk 3 lu koltuktan daha rahat olur bence. Eger surekli yukardaki yatakta yatip, asaginin duzenini bozmazsaniz bence icini degistirmeye gerek yok, tabii eger yuksek gardrop ihtiyaciniz yoksa.

Açılır tavanın alışıldığın tersine olması dezavantaj. Mutfak bölümünde dururken uzun boylu insanların başı tavana çarpar.

nevzat' Alıntı:
Eyer bu satıcı o kadar inerse ben şahsen alıcı olsam işgillenirim. Arabada kötü bir durum var diye işgillenirim almam :smiley:.
işgillenecek birşey yokki fiyatı o zaten..bu ilan ilk cıktığında 35 civarı birşeydi yalnış hatılamıyorsum, bir şey sotrmak için mail attım, bana cevap vermis birde arayın konuşalım demiş. bende konuşacak birşey yok fiyatınız ucuk dedim hemen 30 a düşürdü..

aslanahmet' Alıntı:
Açılır tavanın alışıldığın tersine olması dezavantaj. Mutfak bölümünde dururken uzun boylu insanların başı tavana çarpar.
bence avantaj zira arka bölüme ben duş koyarım :smiley: ayrıca alan zaten o mutfağı değiştirmek zorunda...mutfak tahtakale işi...

Arpaş marka ocağı tahtakalede bile bulamazsın, sadece almanyada satılır, getirtmek lazım....

osak' Alıntı:
bence avantaj zira arka bölüme ben duş koyarım :smiley: ayrıca alan zaten o mutfağı değiştirmek zorunda...mutfak tahtakale işi...

Mutfağı değiştirsen bile aynı yerde olacak. Yükseklik sorunu yine var. Millet standart T4'ü karavan kullanıyorda bu mu kullanılmıyacak dersen o zaman pop up tavana ne gerek var. Mutfak yenilenirken arka bölümde yapılırsa olabilir belki. Carthago T4'ün iç dizaynında olduğu gibi.

small-0.jpg

amca 20 ye versin bak nasıl yapacağımı görüsün :smiley:))) projesi hazır bile :smiley:)))))

abi bence insafsızlık ediyorsunuz
1998 t4 ler zaten 15-20 civarında,ne yani adam üstünü açtırmış,içini amatörce döşemiş,bunları yapmamış gibi satsınmı,bu araç 25000 rahat eder,uzun zamandır bu konuları araştırıyorum,20 bine düşmesini beklemek ayıptır,madem öyle 15 bine alın bunu aynısını,1000-1500 liraya pop-up tavan yapan usta var fethiyede,içinide siz yapın,bu arabayı 25000 e verse satıcı,gece kapısına dayanırdım

omnitemporal' Alıntı:
abi bence insafsızlık ediyorsunuz
1998 t4 ler zaten 15-20 civarında,ne yani adam üstünü açtırmış,içini amatörce döşemiş,bunları yapmamış gibi satsınmı,bu araç 25000 rahat eder,uzun zamandır bu konuları araştırıyorum,20 bine düşmesini beklemek ayıptır,madem öyle 15 bine alın bunu aynısını,1000-1500 liraya pop-up tavan yapan usta var fethiyede,içinide siz yapın,bu arabayı 25000 e verse satıcı,gece kapısına dayanırdım
98 T4 10-15 civarı var, istersen sana bulur link gönderirim.eğer yapmak istiyorsan, ayrıca içinde mobilya falan yok..içindeki mobilyaları toplasan 600-700 tl etmez... birtek para eden kısım tavan onunda maliyeti belli..yalnıs harılamıyorsam 2 bin € civarı burda var.almanyada daha ucuz olabilir.
ayıraca ayıp olacak birşey yok herkes malını satarken istediği fiyatı koymakda, alıcıda istediği fiyatı soylemekde serbest.. sen 25 e kapıya gideceksen al hayrını gör :smiley: benim paramla bu ediyor :smiley:
bir zamanlar mersinde bir acılır tavan vito vardı hatırlarmısınız.. onun ilk ilana çıkış fiyatı 27500 idi...ben 20000 e el sıkıştım..ama küheylanı veremediğim için alamadım..sonrada satılmış...
isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci :smiley:

vay bee o vitoyu bende pek gözüme kestirmiştim 20 bine kadar düştüğünü bilsem koşar alırdım,ama abi bu araç yinede 20 binde fazla eder,başka bir topikte yine belirttim, türkiyede karavan sektörü malesef vampirlerin elinde,maliyetler yüksek,bir yiğit çıksa az karla herkese istediğini yapsa ,ülkemizde hayal kurmak yasak
en sonunda belki hepimiz başladığımız yere döneceğiz
çadır kampçılığına...

İki sene önce adapazarında üretici fabrikada 26.000 TL'ye satılmak için aylarca sürünen karavan, iki sene sonra 55.000 TL olmuş, kuzgunun yavrusu sahibine güzel görünürmüş misali..Bellide olmaz belki bir "kasketli" çıkar..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sonradan-yapma-degil-orjinal-motokaravan-56653602/detay/

atiladi' Alıntı:
İki sene önce adapazarında üretici fabrikada 26.000 TL'ye satılmak için aylarca sürünen karavan, iki sene sonra 55.000 TL olmuş, kuzgunun yavrusu sahibine güzel görünürmüş misali..Bellide olmaz belki bir "kasketli" çıkar..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sonradan-yapma-degil-orjinal-motokaravan-56653602/detay/
Birde satıcınınneyapmak istediğini anlasak ??? İlk yayına verdiğinde 55.000TL+çadır ,denizbotu+motor diyordu,ilk gün sahibinden com.takipçilerinin yoğun telefon trafiğinden olsa gerek ,ben ne yapıyorum deyip fiat birden 70.000 lere çıktı :smiley: geçenlerde 50.000 fiat düştü,şimdi yine 55.000 :D Birileri iyi gaza getiriyor arkadaşı galiba ;D

Arkadaşlar mercedes sprinter 16 m3 karavan için nasıl olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-2004-mercedes-sprinter-16-m3-64101211/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR