Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Bu aracı (mercedes alkovenlı) tanıyor gıbıyım. Aslında arac 312 serısı olmayıp , 308 serısı olmalı sanki. Çünki ; 97 model olup da 4 silindir 312 ben gormedim. Tahminlerim dogru ise ; aracın 97 model olup izmir de bir nakliyat firmasından 2002-2003 yıllarında 10 milyara satın alınmıştı (aynı araca gazete ilanından talıp oldugumda "satıldı" yanıtını almıştım) . Duyumlarım dogru ise saly karavanda yapıldı . Yaptıran kişi İzmir de satış yaptı. Yeni sahibi kullanımında zorluklar cektigini 4 silindir oluşundan dolayı rampalarda çok yavaş kaldıgını , abartı olabilir 1. viteslere kadar düştünü söylemiş . Orjinalinde tek teker olması sebebi ıle taşıma sorunu ve yanlara dogru salınım yaşadığından arka dingile çift teker uydurulmuş . Velhasıl araçtan pek memnun kalmadıgını duymuştum. İzmir 3. sanayi setesinde bir tamircide iken aracın iç donanımını da görmüştüm. aslında benim pek begenmedigim bir yerleşim şekliy di . Arkada uzunlamasına yatak diger arka köşe vc ortada oturna gurubu. Tahminlerimde yanılmıyorsam bu araç dı . Daha sonra aracı satan ev esyası naklıyesı yapan kişinin diger aracı olan 412 aracını da ben 2004 tarıhınde satın almıştım. Aradaki muhabbete ve duyumlarımıda ekledigimde bu araçtan bahsettığim tahminindeyim.
Selamlar.