Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,552
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Fiyatına 1 adet sıfır fazladan yazılmış, yanık motor+yanık kupa=çöp

Etiketler

Bu aracı (mercedes alkovenlı) tanıyor gıbıyım. Aslında arac 312 serısı olmayıp , 308 serısı olmalı sanki. Çünki ; 97 model olup da 4 silindir 312 ben gormedim. Tahminlerim dogru ise ; aracın 97 model olup izmir de bir nakliyat firmasından 2002-2003 yıllarında 10 milyara satın alınmıştı (aynı araca gazete ilanından talıp oldugumda "satıldı" yanıtını almıştım) . Duyumlarım dogru ise saly karavanda yapıldı . Yaptıran kişi İzmir de satış yaptı. Yeni sahibi kullanımında zorluklar cektigini 4 silindir oluşundan dolayı rampalarda çok yavaş kaldıgını , abartı olabilir 1. viteslere kadar düştünü söylemiş . Orjinalinde tek teker olması sebebi ıle taşıma sorunu ve yanlara dogru salınım yaşadığından arka dingile çift teker uydurulmuş . Velhasıl araçtan pek memnun kalmadıgını duymuştum. İzmir 3. sanayi setesinde bir tamircide iken aracın iç donanımını da görmüştüm. aslında benim pek begenmedigim bir yerleşim şekliy di . Arkada uzunlamasına yatak diger arka köşe vc ortada oturna gurubu. Tahminlerimde yanılmıyorsam bu araç dı . Daha sonra aracı satan ev esyası naklıyesı yapan kişinin diger aracı olan 412 aracını da ben 2004 tarıhınde satın almıştım. Aradaki muhabbete ve duyumlarımıda ekledigimde bu araçtan bahsettığim tahminindeyim.
Selamlar.

Yapma böyle Yücel, duygusal olma, birinin çöpü diğerlerinin hayalllerini gerçekleştirir...

tamercetin' Alıntı:

Ben cevireyim. Tamer bize bu linki gosterecekti muhtemelen. Ciktigi anda satildi. Ya da bir numara var Tamer ile cozemedik.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-sok-fiyat-2005-full-full-karavan-68135439/pasif-ilan/

Her sabah konturol edeyorum ilan gözüme ilişmedi demekki kaşla göz arası barı bizlerden biri almış olsa

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA zOR yOLLAR DA ŞÖYLE KÜÇÜK ŞİRİN BİR ARAÇ ÇIKACAK HAZIRLIKLI OLUN.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Bremach,unimogtan daha yakışıklı bir arkadaş.Google görsellerde bulabilirsiniz.

07_camper.jpg

14_america.jpg

25_camper.jpg

27_camper.jpg

14_camper.jpg

Karavan satışa çıktığı anda aklıma gelen ilk soru, Umarım peşinde ötv sorunu yoktur.!!!!!!!!!!!

insel' Alıntı:
Ben cevireyim. Tamer bize bu linki gosterecekti muhtemelen. Ciktigi anda satildi. Ya da bir numara var Tamer ile cozemedik.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-sok-fiyat-2005-full-full-karavan-68135439/pasif-ilan/

İnsel dün sabah ilk arayan Bursa'dan birine satıldı,malesef ve ne yazıkki 2.sırada bekledim.

Karavan Türkiye'de deyil sanırım, yani ya asparagas yada bir oyunun parçası, Pendikde oturanlar, karavanın arka plan görüntülerinden bu alanın pendikde bir yer olduğunu doğrulayabilirmi, çünkü daire içindeki kısımda muhtemelen görüntü içine giren, yazılar neden silinmiş olabilir acaba.????????
Böyle ilanlara, Aman dikkat.!!!!!!!!!!

Asparagas ilan.JPG

Bazı araçlar, tır üzerinde Irak'a gitmek için Türkiye'den transit geçerken bir yolunu bulup tır'dan inebiliyor, ama nasıl bir yolla...

Bence gerçek masanın üzerindeki dergilerden biri timreport,Türkiye ihracatçılar dergisi,altında ki dergide de rusya ile diye yazan bir başlık var.

[attachment=1]

Screenshot_1.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR