Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,544
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Haşmet hocam,

Yakında Pardustan üste para vererek kurtulmak zorunda kalacaklar... :D

Etiketler

Öylede olması lazım zaten, arabayı alana, MTV bedelini ve en az bir yıllık yakıt masrafınıda peşin olarak vermeleri gerekir...
Geçenlerde, 1984 315 BMW'mi satışa hazır hale getirmek için 1200TL harcadım, yeterki biri satışı üzerimden alsın diye 800 TL'ye sattım, ve kurtuldum artık....

BMW foto.jpg

drares' Alıntı:
Sürekli karavan yaşamı düşünen, gittiği yerde uzun süre konaklamak isteyen, dağ bayır fark etmez diyen alıcıların değerlendirmesini öneririm,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-mercedes-kamyon-karavan-61746287/detay/

Karavan tip olarak tam benlik, model olarak uymaz.

Pardüs'le Kuzey Afrika'da gezmek lazım. Burada 1 lt mazot parasına orada depoyu dolduruyorsun.

Ne macera olur ama. Özellikle Libya çöllerinde. Hayali bile heyecan veriyor.

Bütçesel ve zaman sorunlarından dolayı memleketimizi bile doğru dürüst gezemezken bu gezinin hayalini kurmak bile biraz tuhaf kaçıyor.

Ayranımız yok içmeye,....................... durumuna düşmeyelim de ;D ;D ;D

Haşmet beyin sözünü ettiği (ilk ilandaki) aracın tadilat aşamaları:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72984.0

Gerçekten inanılmaz bir işçiliği var.

sahibinden com da ki bu araç için ne dersiniz alıp camper yapmaya uyarmı,32 bine verseler alınırmı? İlan no: 62559520

omnitemporal' Alıntı:
sahibinden com da ki bu araç için ne dersiniz alıp camper yapmaya uyarmı,32 bine verseler alınırmı? İlan no: 62559520
İlanın linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-hacivat-otomotiv-den-ducato-13m3-57bin-kmde-62559520/detay/?source=directSearch#

omnitemporal' Alıntı:

Fiyat ne kadar uygun bilemem ama eger araca onceden yalitim vs. tam yapilmissa gercekten cok az masrafla ve ugrasla karavana donusturmek mumkun olabilir. En azindan camin uzerindeki dolaplara yatagi enine degilde boyuna koyarsaniz arkadaki dolabi donunmazsiniz. Ofis masasini karsiya alir mutfak tezgahi yaparsiniz. Yani az bir maliyet ve az bir ugrasla kolayca karavan olur gibi duruyor. 2007 model oldugu icinde seneye karavan ruhsat donusumu yapabilirsiniz. Ayni yas ve kilometredeki araclar ile kiyaslamak gerekli tam net karar vermek icin ama tabiiki icindeki jenarator, buzdolabi invortor ve elektrik tesisatinin yapilmis olmasini dusunerek kiyaslamak gerekir.

biraz uğraşla güzel bir camper olurmu ki diye geçti benimde içimden,sitedeki abilerimiz maşallah hepsi çok yetenekli,ellerinden gelmeyen iş yok,ben mesleğim gereği insanları ameliyat ediyorum,ama onların yaptığı şeyleri görünce bunun yüzde birini yapamam herhalde diyorum,camper yapım aşamalarının neredeyse tamamını okudum,örnek modelleri inceledim kafamda alttaki model oluştu,acaba atilla abi benim için bunu buna çevirebilirmi?linki eklediğiniz için teşekkürler sayın drares

3b5f_1.jpg

3b98_1.jpg

3be1_1.jpg

3c1c_1.jpg

Yukarıda bahsi geçen araç 33.500 TL istenen aracın aynısı 27.500'e var (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-taser-den-ducato-13-m3-yeni-kasa-aracimizin-motoru-mukemmeldir-60915048/detay/), bahsi geçen aracın içindeki hiç bir malzeme, duvar kaplamaları hariç işe yaramayacak komple boşaltılıp atılması gerekecek, ayrıca izolasyon kalitesi nedir meçhul, birde yarım yapılmış bir şeye tadilet yapmak sıfırdan işe başlamakdan zordur...Cam diye açılmış deliğin hiç bir işe yarayacağını sanmıyorum, yeni dizayna uymayacağı için kapatılması gerekecek, buda kaporta boya masrafı demek..Yeni kasa PSA araçlada camper dönüşümünün %100 kendi el emeğiyle yapılsa bile en az 45-50.000 TL gibi bir masrafa malolacağı düşünülürse, bahsi geçen aracın içine bir şeyler yapılmış olmasının hiç bir avantajı yok...Boş kupalı bir araca başlamak bence daha mantıklı...

Birisi 57000 diğeri 179000 km'de. Aradaki fiyat farkı az bile. Kaldı ki ilkinde ek olarak verilen malzemenin maliyetleri de ilave kazanç. Araç temiz ise fiyat iyi görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR