Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 822,237
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

taiga' Alıntı:
Maliye bakanlığı, karavan ruhsatı alımına ilişkin 5 yaşına kadar olan araçların dönüşümündeki %84 ÖTV nin kaldırılması için çalışmalara başladı. AB uyum yasaları çerçevesinde yapılması zorunlu bu düzenleme ve uygulamanın Eylül 2011 e yetiştirilmesi planlanıyor

Evet bende duydum , bu konuda yapılacak yeni düzenlemede Karavancılığı teşvik etmek amacıyla sıfır faizli 30bin lira ile 90bin lira arasında kredi verilecekmiş,geri ödeme vadeside 10 yıl olarak düsünülüyormuş
konu ile ilgili linki veriyorum
www.birnisan.com.tr

Etiketler

taiga' Alıntı:
Maliye bakanlığı, karavan ruhsatı alımına ilişkin 5 yaşına kadar olan araçların dönüşümündeki %84 ÖTV nin kaldırılması için çalışmalara başladı. AB uyum yasaları çerçevesinde yapılması zorunlu bu düzenleme ve uygulamanın Eylül 2011 e yetiştirilmesi planlanıyor

Not: 1 Nisan ;)

Bu karavanı acelemi ettim almakta ? Yasayı beklesem daha iyimi olacaktı?
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

1265731246-d4c11f6791.jpg

1265730226-32e5502ad7.jpg

1265730804-d210ade72a.jpg

1264863741-595ac21f4e.jpg

İşte bu mükemmel haber. Bu kadar insafsız bir vergilendirme görmemiştim. Bu değişiklik ile otoyollarda, caddelerde daha fazla karavan görmek ümidi ile....

Merhabalar,

Uzun zamandır VW T1 veya T2 bakınıyordum. aslına bakarsanız T1 en makbulu ve bence T2'den daha güzel. En son derince limanının oralarda bir tane görmüştüm. niyetlendik alıp yapmaya ama çürümemiş olanını bulmak zor. Tamam biraz para harcamak lazım ama en azından bir öncekii sahibinin iyi bakmış olmasını isterim. Var mı böyle bilindik heritage vanlar? satılık tabiki?

Bu arada T1 ararken facebook'ta T1 oyununa denk geldim, gerçeğini bulamadık ama oyunuyla idare edelim. Meraklısı için paylaşıyorum.
Teşekkürler...

http://www.facebook.com/vwticariarac

Transporter sekmesi altında

Merhaba,
Ben de karavan sahibi olarak aranıza katılmak istiyorum. Camper veya alkovanlı karavan arasında gidip geliyorum. Aşağıdaki ilanla ilgili fikri olan varmı? Paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-citroen-c-25-42199011/detay

Arazi aracıyla karavan hayali kuranlar için uygun bir araç gibi duruyor...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-4x4-ruhsata-isli-92-model-karavan-45330127/detay

Bence bu paraya değer. O aracı yakından görmüştüm. Araç fena değil.

Sayın alyboran camper olarak güzel görünüyor ancak, motor ,yürüyen aksamlar ve özellikle aksesuar hususunda sıkıntı yaşayacağınızı garanti ederim. Tabiki tercih sizin.

Sayın lukman size katılıyorum. Ayrıca o kadar para verdikten sonra yeni nesil bir ducato camper ya da güzel bir T4 camper alınabilir. Tabi ki tercihler kişiye özeldir.

evet sayın aslanahmet yerinde bir tespit. Bendede kendi yaptığım bir t4 yüksek tavan camper vardı bugün itibarıyla sattım. t4 ler iç hacim olarak profesyonel bakanlar açısından yetersiz.En azından benim için. Çünkü aracın hem üst tarafa doğru aşırı daralması hemde iç yüzeylerin çok girintil ve çıkıntılı olması işçilik ve estetik anlamda kafa karıştırıyor.Bende şu andan itibaren yeni bir camper yapma adına araç araştırıyorum, en az 12m3 olmak kaydı ile.Bu bağlamda, genel yapı açısından dukato en uygunu ancak, daha çok ticari anlamda üretildiğinden vede italyan aracı olmasından dolayı araç, hem sıkı bir araç değil hemde estetik olarak kaba.Yine belirteyim benim açımdan.Volt ve sprinter arasında şu an gidip geliyorum.

lukman' Alıntı:
evet sayın aslanahmet yerinde bir tespit. Bendede kendi yaptığım bir t4 yüksek tavan camper vardı bugün itibarıyla sattım. t4 ler iç hacim olarak profesyonel bakanlar açısından yetersiz.En azından benim için. Çünkü aracın hem üst tarafa doğru aşırı daralması hemde iç yüzeylerin çok girintil ve çıkıntılı olması işçilik ve estetik anlamda kafa karıştırıyor.Bende şu andan itibaren yeni bir camper yapma adına araç araştırıyorum, en az 12m3 olmak kaydı ile.Bu bağlamda, genel yapı açısından dukato en uygunu ancak, daha çok ticari anlamda üretildiğinden vede italyan aracı olmasından dolayı araç, hem sıkı bir araç değil hemde estetik olarak kaba.Yine belirteyim benim açımdan.Volt ve sprinter arasında şu an gidip geliyorum.
O sorun diye bahsettiğiniz daralma ,sprinter de de var bence.Nacizane en az 2007 PSA .

diğer bir kötü tarafı enden dar olmaları

lukman' Alıntı:

bencedes sprinter düşünmelisin yaklaşık iç ölçüsü ducatoyla aynı bi kaç cm daha dar ancak dış görünüm açısından güzel bir araç , geçen gün satılık sprinter 4x4 vardı 28.000 lira diyordu difransiyel kilidine kadar vardı fakat satılmış...

Yüksek tavan bir t4 ü campere çeviren dostlar benim neyi kastettiğimi daha iyi anlayacaktır.

Sayın lukman ve sayın aslanahmet,
Cevaplarınız için teşekkürler. Babam bu araca bakmış. Fotolarda göründüğü kadar iyi olmadığını söyledi. Benim en korktuğum şey bilmediğim, tanımadığım bir şehirde veya dağda bayırda yolda kalmak. Araştırmaya devam ediyorum. Sağlıklı bir araç alıp Camperi kendimiz yapsak ruhsata işletme konusunda zorluk yaşarmıyız? Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR