Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Herkese selamlar,
Ben de karavan dünyasına katılmaya çalışan yeni emekli olmuş ve gezip görmeyi, bol bol fotoğraf çekmeyi ve bunları dostlarımla, arkadaşlarımla paylaşmayı seven biriyim. Eşimin ve oğlumun da bana ayak uyduracağı ve birlikte keyif alacağımızdan eminim.
Bugüne kadar birçok seyahat anımız oldu. Bunları binek otomobilimizle gerçekleştirdik. Hatta en son 2010 yazında yaklaşık 15 günlük ve 4.600 km süren bir Karadeniz seyahatimizden büyük tad aldık. Umarım daha sonra bu seyahatimizi ve fotoğraflarımızı sizlerle bu sitede paylaşma imkaınımız olur. Ancak seyahat sürelerimizi ve mesafelerimizi arttırabilmek amacıyla bir motokaravan almayı planlıyorum. Yaklaşık bir yıldır bu alanda bilgi topluyorum. Özellikle sizlerin yazdıkları, tartıştıkları birçok konuyu takip ediyorum ve hem kendime bir rota çizmeye çalışıyorum hem de bir karara varmaya çalışıyorum. İzmir'de ikamet ediyorum. Şehrimizde sizin de bilgi sahibi olduğunuz üzere motokaravan yaptırmak çok zor. O nedenle satın almak daha mantıklı bir yol olarak görülüyor. Aşağıdaki linkte yer alan satılık motokaravan ile ilgili fikirleriniz benim için belirleyici olacaktır. İlana ait aracı görmüş bulunuyorum. Bu araçla ilgili tereddütlerimi; uzunluğu (7.012 m), arka tekerleklerin çok içeride olması nedeniyle rampalarda arkasının yere çarpma ihtimali, yakıt sarfiyatı, arkalarının çift tekerlek olması (lastik sayısı 6), motorunun biraz gürültülü çalışması ve tabii ki fiyatı olarak sayabilirim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-subaydan-2003-iveco-karavan-29634889/detay