Bence güzel bir karavana dönüştürülebilir,
Ama belirli bir bütçeye gereksinim var,
O kadar da az işi yok. Ama olmaz bir şey de değil bence.
Esas sorun araca karavan ruhsatı alınıp alınamayacağı iyi araştırılmalı...
Bir bankadan çıkma 3 adet semi integral ofis karavanları, geçen sene açık artırmada satıldı, 8-11.000 TL den satış tamamlandı...Şimdi karşımıza içleri bomboş olarak 30.000 TL'den çıkmaya başlıyorlar demekki, yakında 2001 ducato üzerine semi integral olanlarıda bir yerlerden çıkacak herhalde..Bu araçlar ihalede karavan ruhsatlı deyildiler, içleri karavan yapılmadan nasıl karavan ruhsatlı oldular anlıyamıyorum, birilerine göre bu işlerin kolay bir hal yolu var galiba
2010 un ilk aylarında burada ruhsatsız ve motorsuz bir karavanı bol bol konuşmuştuk, geçenlerde karavanı alan arkadaş aradı uzun uzun konuştuk, resimdeki alkoven kupa GMC'den indi 1998 kazalı bir panelvan Boxerin kupası kesilerek üzerine binmiş olması lazım, yakında astronomik bir fiyatla görürüz herhalde...
Evet arkadaşlar burada bir çok karavanı tartıştık. Bazılarımız panelvan alarak karavan imal etti. Bazılarımızsa imalata devam ediyor. Aşağıdaki ilan aklıma farklı bir seçeneği getirdi. Aracı alıp içini yeniden karavan olarak imal etmek! ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-27-bin-km-ilk-sahibi-interkol-sifir-gibi-35263259/detay
Hasmet bey yapilir yapilmasina ama bence 30.000 buna verip ustune birde 10.000 lira en az icine ve toparlamaya harcarsiniz. Bence bu paraya zaten alabileceginiz karavanlar var. Parasini hak eden bir calisma olmaz. Panelvandan karavan bu sitede bircok kisinin maddi sebeplerden tercihi ki ben bu aracla panelvan arasinda cok buyuk bir alan farki gormuyorum.
Melih, karavanın hak ettiği iç dekorasyon ve teknolojiyi, 10.000'e bitiremezsin, bu rakamı yazarkende, sıfır işcilik faturası düşünerek yazdın herhalde..
Melih, karavanın hak ettiği iç dekorasyon ve teknolojiyi, 10.000'e bitiremezsin, bu rakamı yazarkende, sıfır işcilik faturası düşünerek yazdın herhalde..
Benim ilk karavanımdı. 2005 yılında satmıştım. Bugün ilanını görünce anılarım canlandı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-92-model-karavan-35113837/detay/
merhaba,
ben yeni üyenizim şimdiye kadar teknemde denizlerde gezdim durdum şimdi bir karavan alıp ufkumu açamak istiyorum,forumda kapıkuledeki karavanın fiyatı ile bilgi sormuştum acemiliğim geçene kadar destek olursanız sevinirim.
Teşekkürler ve herkese selamlar,
Sayın günayarnavutoğlu merhaba aramıza hoş geldiniz Kapıkuledeki karavan ile ilgili daha önce forumda konuşulmadı sanırım kimsenin bilgisi yok ama onun dışında size nasıl yardımcı olabiliriz merak ettiklerinizi yazarsanız elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız hatta ismimizin yanında telefonlar var oradanda arayabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederim 44. sayfada tatar tarafından bursa ve kapıkule tasiş tarafından satılığa çıkartılan karavan resimleri ve bilgisi vermiş idi.Ben bu bilgi dahilinde bursa ihalesine girdim 1986 hymermobil 5,300 TL'den satışa çıktı 9.000 TL'ye satıldı alan arkadaşlar galerici olmadığı ve görünüşlerinden camiadan olduklarından anladığımdan Hymer'a çok masaraf yapılacağınıda düşünerek karşı tarafında zarar görmemesi açısından fiyatı yükseltmeyerek ihaleden çekildim.Kapıkuledeki 1988 peugeot karvan 11.500 TL'den satışa çıktı sonucunu öğrenemedim,bilgisi olan arkadaş var ise yardım istemiştim.
Yok artik. Boyle birsey yapilirsa karavanciligi bitiren hamle olur. Tam tersi olup bu sureyi toptan kaldirmaliydilar. Iste millet goder Mersine biz gideriz tersine.
Bilginin kaynağı neyseki wikileaks değil...
Adapazarı...
Bir ihtimal dalgalanma oluşturup talep artışı sağlamaya yönelik olabilir, inanın bilemiyorum...
O nedenle başka duyum alan var mı diye foruma sordum...