Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,316
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Haydi gözünüz aydın; fotoğraf bol, bilgi gani, uyarı da cabası!... :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-arabamiz-ruhsatta-karavan-gecmektedir-full-bakimlidir-33895486/detay

Cavid Sezen

Etiketler

Satılık olan bir araca, hiç olmazsa üç dört fotoğraf koymadan, nasıl satmaya çalıştıklarını bir türlü anlayamıyorum. Alacak olan kişi neye göre ve nasıl bir karara varacak, telefon etse satıan aracın rengini soracak vs. Öte yandan hiç fotoğraf koymadan satmaya çalıştıklarına göre vardır bir bildikleri.

İlan sahibinin diğer 16 ilanından 14 tanesi resimli olduğundan yola çıkarsak ,telefon bile vakit kaybı bence.

Ayrica saticinin ilanlarindan birindeki "Cift EIRBEK" yazisida oldukca dikkatimi cekti. :smiley:

:smiley: teşekkürler yusuf kardeşim. internet kullanıcısı olmadığım için cevaplarım haliyle geç oluyor.
tabiki yakında aracın yapılış aşamasındaki tüm resimleri ve hikayesi yeni bir başlıkta yayınlanacaktır. araç oırjinal westfalia yapımı. ancak beni tanıyanlar iyi bilirlerki sıfır kilometre bir araç dahi almış olsam mutlaka biryerlerini söker daha fonksiyonel hale getirmeye çalışırım. yakında (vakit bulabilirsem) yerli yabancı kim üretirse üretsin '',çözümü düşünülmemiş sorunların'' giderilmesi için yapılan çalışmaları içeren bir başlık açacağım. örneğin; geçmiş zamanlarda ''alkovanlı camper yapımı ducato'' başlıklı konuda, yaşam aküsünün,tamamen aracın taban sacının altına yerleştirdiğimiz bir çalışma olmuştu. yakında buzdolabı havalandırma ızgaralarından su girmemesi için yapılan çalışmayı kendi aracıma monte ederek tanıtacağım. selamlar.

impesa' Alıntı:
:smiley: teşekkürler yusuf kardeşim. internet kullanıcısı olmadığım için cevaplarım haliyle geç oluyor.
tabiki yakında aracın yapılış aşamasındaki tüm resimleri ve hikayesi yeni bir başlıkta yayınlanacaktır. araç oırjinal westfalia yapımı. ancak beni tanıyanlar iyi bilirlerki sıfır kilometre bir araç dahi almış olsam mutlaka biryerlerini söker daha fonksiyonel hale getirmeye çalışırım. yakında (vakit bulabilirsem) yerli yabancı kim üretirse üretsin '',çözümü düşünülmemiş sorunların'' giderilmesi için yapılan çalışmaları içeren bir başlık açacağım. örneğin; geçmiş zamanlarda ''alkovanlı camper yapımı ducato'' başlıklı konuda, yaşam aküsünün,tamamen aracın taban sacının altına yerleştirdiğimiz bir çalışma olmuştu. yakında buzdolabı havalandırma ızgaralarından su girmemesi için yapılan çalışmayı kendi aracıma monte ederek tanıtacağım. selamlar.
Semih bey çalışmalarınızı merakla bekliyoruz. :smiley: :smiley: :smiley:

Topiği boşlamamak lazım... :D

Benim aracın benzeri...

İç dizayn farklı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-luks-camper-fiyatta-indirim-hafta-sonuna-kadar-33626770/detay

bu araba yeni düşmüş ilana :smiley:)))))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ust-modelini-aldigimdan-satilik-vw-t3-34067633/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-iszu-karavan-34094827/detay

Fotoğraf yok ama ilan açıklamaları çok şey anlatıyor... :smiley:

taiga' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-iszu-karavan34094827/detay
Fotoğraf yok ama ilan açıklamaları çok şey anlatıyor... :smiley:

Üşenmedim vatandaşı aradım ;D araç Isızu yarım otobüslerden 93 model ama kasa 2010 model ;) tavan ekstra yükseltilmiş 2.50cm boy 700cm genişlik 220cm aracın iç donanım malzemeleri Almanya'dan gelmiş ;) sadece ön torpido bölgesi göğüs tamamıyle sökülmüş yenilenecekmiş bu sebeple fotoğraflar eklenmemiş yarın fotoğrafları ekleyeceklermiş,araç 45.000 liraya mal olmuş acil ihtiyaçtan dolayı o fiyata satılıyormuş bilginize ;)

Ömer Abi hayırlı satışlar dilerim. Seni T3 ü yakından gördüm ve inceledim. Titizliğini burada da göstermişsin. Ben almayı düşünürdüm ama anca otomobilimi satarak bunu alabileceğimden, günlük hayatta devamlı kullanma zorunluluğum doğacağından vazgeçtim.

Burakd' Alıntı:
Cenk Bey; avatar fotoğrafınızı görünce "aa bizim araba, aaa bizim çardak bu !" diye bir tepki verdim :smiley:

Sevgili Burakd, sizde vw T4 düşkünlerindensiniz galiba, yeşil tentede standart oldu artık. Aracınızın özellikleri nedir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR