melihbozkurt
Karavan Yönetim
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Insel hocam forumda bir yerde okumustum, benzinli motoru dizele cevirmek icinde artik prosedurun degistigini. Ureticiden ayni motorun benzinlisinin artik uretilmedinin belgesini istiyorlarmis. Takilacaksa anirim 0 motor takiliyormus. Ve ITU de bir cok testten geciyormus. Land Rover defenderlarini benzinden dizele cevirmek isteyen arkadaslar vardi ama vazgecmislerdi. Volksvagende durum degisik mi?
insel' Alıntı:Mavi olanda problem yok. Su sogutmali. Ruhsata gaz islenir ve tuvden gecer. Bir cok tanidigim var. Mavi ayriyeten cok temiz ve orjinal gozukuyor. Digeri turuncu olan da inanilmaz temiz. Hava sogutmali gaz takilmaz buna. Bunlara tdi 19 motor takilip onunun izgarasi acilip petek borular falan yapilarak yillarca kullaniliyor. Bu araclar gercekten cok temiz. Yurtdisinda olsa kimse kacirmazdi. Gumruge dusse de turkler kacirmazdi.
Insel hocam forumda bir yerde okumustum, benzinli motoru dizele cevirmek icinde artik prosedurun degistigini. Ureticiden ayni motorun benzinlisinin artik uretilmedinin belgesini istiyorlarmis. Takilacaksa anirim 0 motor takiliyormus. Ve ITU de bir cok testten geciyormus. Land Rover defenderlarini benzinden dizele cevirmek isteyen arkadaslar vardi ama vazgecmislerdi. Volksvagende durum degisik mi?