Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
metin0035' Alıntı:
Selam ve sevgiler.Ayhan bey sizin aracınız güzel vede orjinal görünüyor.Acaba takas tekliflerine açıkmısınız?Ben önce karşımdaki insanın beyanatına değer veririm.Siz aracınızın ne olduğunu bize zaten belirtiyorsunuz.Bir de Erdek te ikamet ediyorsunuz .Erdeklimisiniz? Saygılar.
Ayhan hocamın aracını eşimle birlikte Erdekte gidip görmüştük...
Kendi adıma çok beğendiydim...
Karavandan anlayan biri değilim elbette, lakin o yaşta bir araca göre çok temiz ve bakımlıydı...
Açıkçası benim niva ile takasa girer miydi bilmiyorum ama aklımdan geçtiydi lakin teklif etmediydim...
Gerek takas olayı ve gerekse hafta sonu kaçamakları için bize camper tarzı daha uygun olduğundan aracı alamamıştık ama inanın hala aklımda...
Çoğu kez Abdi abiye sorardım duruyor mu satıldı mı diye... (Ayhan abi de Abdi abi de Erdekte yaşamaktalar bu arada)
Diğer bilinen 2 markayı da gözönüne alırsam, benim en beğendiğim ve sıcak bulduğum alkovanlı karavanlar sırasıyla Hymer ler, sonra Ayhan hocamın araç tarzı, ardından ise Euramobiller...
Euramobillerin kullanımı daha rahat deniyor ancak tip, görüntü vb itibariyle Hymer ler nedense bana çok daha cazip ve "karizmatik" gelmekte... (Elbette 1990 modelleri yani piyasada dolaşanları söylüyorum)
Ayhan hocanın aracının artısı çok... Özellikle arka motor yerinin açılır kapanır olmasını ve karavanın hafifliğini çok beğenmiştim...
Beni az huzursuz eden tek nokta karavan içinde çok koyu renklerin hakim olmasıydı... Aydınlık ve daha canlı renkleri sevdiğim için belki...
Halihazırda emekliliğimiz gelse ve "karavanın hakkını verecek"
durumunda olsak kesinlikle almayı düşüneceğim 2 araçtan biri olurdu... (Diğeri sahibinden.com daki 20161461 no'lu ilan)
Neyse sözüm uzadı kusura kalmayın... Aracı gördüğüm için düşüncelerimi yazma gereği hissettim...