taiga
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Daha düşük pey veremiyorsunuz...
Alıcı çıkmazsa 2. ihale ve 3. ihale yapılıyor...
%25-%40 gibi indirimli oluyor bu sefer başlangıç fiyatı diye hatırlıyorum... (Oranlarda yanılıyor olabilirim)
Malın sahibi burada direk gelirler idaresi yada maliye sanırım...
Gümrükte bi şekilde kalan mallar 10 sene bekletiliyor... Akabinde satış koşulları oluşuyor...
Birde geçen sene dahil sizde kalan fiyatın 2 katını ödemekteydiniz vergi vb masraflarla, ancak 2010 dan itibaren bu oran 1.5 katına tekabül ediyor diye biliyorum... (Kimi vergi ardiye vb masraflarındaki değişiklikten dolayı)
En temiz yol ihale ek belgesini 10 TL karşılığı almak ve incelemek sanırım...
Lakin Hymer in bu modeli çok şahane dizayna sahip diye düşünüyorum, çok kullanışlı...
Daha düşük pey veremiyorsunuz...
Alıcı çıkmazsa 2. ihale ve 3. ihale yapılıyor...
%25-%40 gibi indirimli oluyor bu sefer başlangıç fiyatı diye hatırlıyorum... (Oranlarda yanılıyor olabilirim)
Malın sahibi burada direk gelirler idaresi yada maliye sanırım...
Gümrükte bi şekilde kalan mallar 10 sene bekletiliyor... Akabinde satış koşulları oluşuyor...
Birde geçen sene dahil sizde kalan fiyatın 2 katını ödemekteydiniz vergi vb masraflarla, ancak 2010 dan itibaren bu oran 1.5 katına tekabül ediyor diye biliyorum... (Kimi vergi ardiye vb masraflarındaki değişiklikten dolayı)
En temiz yol ihale ek belgesini 10 TL karşılığı almak ve incelemek sanırım...
Lakin Hymer in bu modeli çok şahane dizayna sahip diye düşünüyorum, çok kullanışlı...