Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,512
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Daha düşük pey veremiyorsunuz...
Alıcı çıkmazsa 2. ihale ve 3. ihale yapılıyor...
%25-%40 gibi indirimli oluyor bu sefer başlangıç fiyatı diye hatırlıyorum... (Oranlarda yanılıyor olabilirim)
Malın sahibi burada direk gelirler idaresi yada maliye sanırım...
Gümrükte bi şekilde kalan mallar 10 sene bekletiliyor... Akabinde satış koşulları oluşuyor...
Birde geçen sene dahil sizde kalan fiyatın 2 katını ödemekteydiniz vergi vb masraflarla, ancak 2010 dan itibaren bu oran 1.5 katına tekabül ediyor diye biliyorum... (Kimi vergi ardiye vb masraflarındaki değişiklikten dolayı)
En temiz yol ihale ek belgesini 10 TL karşılığı almak ve incelemek sanırım...
Lakin Hymer in bu modeli çok şahane dizayna sahip diye düşünüyorum, çok kullanışlı... ;)

Etiketler

atiladi' Alıntı:
Rakamlar hoş gelip ucuz diye düşünenlere bilgi olsun, Açıklanan fiyat açılış fiyatıdır, Tasiş açık artırmalarında, ihale kaç TL ile biterse, vergiler ve diğer masraflar için çarpı 2 yapın, evinize o fiyata götürebilirsiniz..Araç ve karavandaki görünmeyen arızalada alış verişin Bonusudur unutmayın...

Atilla bey, O iş öyle değil.

slm sizden ricam araba com. daki 2707433 nolu opel arabaya bakabilirmisiniz teşklr

slm arkadaşlar şu antalya tasişteki satılık karavana gidip baksam mı ne dersiniz?belki hiç kimse müracat etmezde bana kalır ?olabilir mi?

slm yusuf bey sahibinden comdaki 19780785 nolu araca bakabilirmisin vaktin varsa şimdiden sağol kardeşim. birde antalyada tasişin satışa çıkardığı bir tane karavan var

Tüm doğa sever dostlara sevgi ve selamlar.Bu Antalyadaki tasiş ihalesindeki Peugeot Hymer motokaravan için tecrübeli dostlardan bilgi alabilirmiyiz?Araç için + vergi ve masraf lar deniliyor.Araç görülebilirmi? Ve piyasa eder son fiyatı ne olur?Risk leri varmı? bilgisi olan paylaşır ise sevinirim.Teşekkürler.

Penguins.jpg

Penguins.jpg

kyaz75' Alıntı:
ortadakinin ikinci eli yok ama sağdakinin sol kanatta boyayı saymazsak düzgün bir araç alınabilir ;D

Üçünde de vebasto var sanırım...

Karavan dünyamıza yeni bir tanım daha geldi, çünkü soldan iki tanesi dişi..

merhaba pengueenler bir hat sonucu oraya geldi silemedim.

şelale' Alıntı:
Selam arkadaşlar şu antalya tasişteki satılık karavana gidip baksam mı ne dersiniz?belki hiç kimse müracat etmezde bana kalır ?olabilir mi?

Yakınlardaysanız bence gidip görün aracı...
Hele ki anlayan biriyle giderseniz çok daha iyi olur...
Benim düşüncen eğer karavan kısmı sorunsuz ve güzelse oldukça hesaplı bir fiyata şahane bir karavan edinilmiş olur...
Sonuçta aracın iç resimleri olmadığı için ne söylesek anlamsız...
Antalya civarındaysanız yada bir yakınınız gidip görebilirse kesinlikle karavan edinmek isteyenlerin ilgilenmesi gereken bir araç...

yardımcı olabilirmisiniz bu resimleri nasıl sileceğim

şelale' Alıntı:
Selam yusuf bey sahibinden comdaki 19780785 nolu araca bakabilirmisin vaktin varsa şimdiden sağol kardeşim. birde antalyada tasişin satışa çıkardığı bir tane karavan var

Şelale hanım görmeden araba alınmaz heleki resimle hiç alınmaz, aracı resimden beğenirsiniz ama yanına gittiğinizde çok şey değişir, ben kendi aracımı tam sekiz ay aradım, sekiz ayın sonunda temiz bir araç yakaladım ve parasına bakmadan aldım, opel resimlerde iyi gözüküyor ama 270000km'de motor zamanı gelmiş olabilir veya pompası bozuk olabilir, baktırmak lazım, uzaktan arabaya iyi veya kötü demek yanlış, neticede vakit ayırıp ilgilenmek, koşturmak lazım

teşekürler levent bey haklısınız ben bir fikir edinmek amacıyla sordum.zor bu işler birde bayan olmam nedeniyle insan şaşkın oluyor. hayırlısı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR