Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,516
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

slm yusuf bey rica etsem no 21429125 nolu panelvan arabayada bir bakarmısınız? ben levent beylede görüşeceğim dediğin aracı ama şimdi sitede yok sanırım.

Etiketler

Melehat hanım o verdiğiniz ilanın fotoğrafı yok araç 130 binde motor yapılmış ki renaultlar o km.de motor yemez demekki ne hale getirdiler aracı şu an zaten 170 bin km.de Levent abi aşağıdaki linki vermiş arabanın fotoları var kaportada az bir işcilik var 200-300 liraya o kısım tamamıyle hallolur camların açık olması ve 5+1 olması ayrı bir özellik bence.

Arkadaşlar sahibinden de bir chevrole marka indigo var ve içinin bakıma ihtiyacı var diyor ;D hani elimiz deymişken ve indigo kasa konusunda uzmanlaşmışken acaba ;D sardırsakmı. ;)

http://www.sahibinden.com/mutlaka_gormelisiniz-51WQQaXQQ21796275WQQpXQQdisplayitem

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar sahibinden de bir chevrole marka indigo var ve içinin bakıma ihtiyacı var diyor ;D hani elimiz deymişken ve indigo kasa konusunda uzmanlaşmışken acaba ;D sardırsakmı. ;)

http://www.sahibinden.com/mutlaka_gormelisiniz-51WQQaXQQ21796275WQQpXQQdisplayitem

seri imalata başlayacaksın bu gidişle ;D ;D ;D

Mehmet abi bundan sonra bu tarz bir araba alırken 2 değil 10 kere düşüneceğim hele indigo ise kullanıcı hatası yanında üretim hatalarıda çoğunlukta.

$12000 Bu arac icin biraz fazla degil mi Yusuf abi. Birde sanirim bu chevrole nin moturu V8 dir, bununla gezmeside maliyetli olur.:smiley: ayrica kapasite 8 kisi uzeri denilmis ama bu aracin 8 kisi alacagini dusunmuyorum disardan biraz kucuk duruyor.

Bız de kasalıyorduk.
nasıl olsa ızmırlı hemsehrımız , ıyı iş cıkarır bızı mahcup etmez dıye dusunuyorduk.
ama almanlar begenmıs demek kı. İndigo şimdı haymere parca uretıyoruz dıyorlar.
aman yarabbı . Bır hava bır hava.

Mehmet abi indigonun sitedeki mail adresine yazdım aracın durumundan bahsettim tamamıyle çürümüş aracı nasıl diriltmeye çalıştığımızı buranın linkini vererek telefonumuda ekleyerek uzunca yazdım birazda malzeme konusunda yardım ederler ümidiyle ama ne arayan oldu ne soran sanırım eskiye dönüp hatırlamak istemiyorlar ;D

Çekme Karavan... 12.25 Mt..

http://www.sahibinden.com/2010_montana_klima_full-full-54WQQaXQQ21888304WQQpXQQdisplayitem

Eski ilanlar ile ilgili veri ve fotoğraf arşivleyecek olanlar için uyarı !!!

Güncelliğini yitirmiş olan ilanlar iki gün içinde başlıktan silinecektir.

T3 sahipleri ilgilenebilir....

http://www.sahibinden.com/volkswagen_t-3_reimo_yuksek_tavan-25WQQaXQQ21249147WQQpXQQdisplayitem

yugun' Alıntı:
Çekme Karavan... 12.25 Mt..

http://www.sahibinden.com/2010_montana_klima_full-full-54WQQaXQQ21888304WQQpXQQdisplayitem

Niye sadece yabanciya bu karavan bilen varmi?

Bir nedenle ithal edilemiyor olmalı. Bazı yasal engeller olabilir. Yanlış bilmiyorsam Türk vatandaşı olarak yabancı plakalı araçları alamıyorsunuz. Yabancılar da Türkiye'deki araçlarını belirli bir sürede bir kere gümrükten çıkarıp tekrar sokmak zorundalar.

Yabancilar konusundaki kurallari biliyorum, Eger turistseniz 6 ay, oturma ve calisma izniniz varsa yada esiniz nedeni ile burdaysaniz o zaman 24 ay yabanci plakali araci Turkiye`de kullanabiliyorsunuz. Ama bu karavan Turkiye`de uretilmis gibi duruyor ve uzerinde 2010 yani yeni uretilmis olmali. Bu durumda aklima gelen tek sey saticinin bu karavani yurt disindan aldigi ve TUrkiye`ye sokarak vergileri odemek zorunda kalmamak icin yabanciya satarak vergisiz kazanc saglamak istemesi ki bu legal bir sey degil gorunuste.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR