T3 westfalia hic kullanmamistim. Cok basarili. 1.9 motor ise inanilir gibi degil. Rampalarda 4ten asagi dusmuyorum. İnanmayacaksiniz ama 5 le bile ciktigim oldu.
Ben gene kumar oynadim. Risk almadan bu isler olmuyor. Bu sefer tam kazandim. Yurur ve motor cok sorunsuz cikti. Ruzgar alacagi konusunda cok uyari almistim. Takmadim kafaya bu yarim tavanlarin daha aerodinamik olduklari fikrindeydim. Hakli ciktim. Dun 120 ile giderken en ufak bir savrulma yasamadim.
Bir arkadas arkadaslarim t3 lerini satiyor diyor. Kim satiyor, bir suru arkadasim var t3 kullanan ben rastlamadim satana.
t2lerin ruhu yok bu alette. Tadi yok. Herkes size bakmiyor.
Bu ruhta westfalianin da katkisi var. Westfalia da insani bir diriltiyor.
T2 ile kampa yalniz gittiginizde karavancilarin o kocaman karavanlari icinde en anarsist duran sizin kamperiniz. Adam hymerinden inip sizin kamperin vaad ettiklerini kiskaniyor. Ayrica t2nize karsi demlenip, rakinizi paylasabilirsiniz t2nizle. En iyi blues t2de calinir, regae de iyi gider. Gun batimlari t2lerle baskadir. Sarabin tadini t2 ile farkli alirsiniz. Sabah t2de uyanmak baskadir. Size kendinizi her daim 20li yaslarda hissettirir.
T3 ten daha bu tip bir elektrik alamadim. Ama uzun yillar altimda olacagini hissettirdi simdiden bana.
Karavanla bir bucuk senede 5500 km yaptim. Ama bir cok yere de gidemedim. Ozellikle kisin kalirim, saplanirim, cikamam diye hep vazgectim. Bu t3le sorun yasayacagimi sanmiyorum.
Karavanlarla karsilastiracak olursam;
Alkovan= Ust yatak
Alttaki yatak olan koltuk = karavanda da ayni yatak olan koltuk vardi. Karavanda yapmasi daha kolay ama.
Yemek masasi yatak duzeltilmeden oturulamiyordu karavanda=T3te iki sofor koltuk arasi sofra kur istersen, koltuklar donuyor.
Karavanda Tuvalet= Portopoti
Valla karavanda dus almak kolay degil. Bir kere denedim pisman oldum. = T3 te Dus disariya bir dus cekecegim
Mutfak ayni
4 kisi ikisinde de yatar,
Yani karavan islevlerini yuksek tavan bir t3 gorur diyorum. Ayrica hareket serbestesi ve parca bollugu acisindan t3 cok avantajli
t2lerle kiyaslamam. Ama karavanlarla kiyaslaninca sonuc budur. Bilginize.