Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,512
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Şelale hanım, işi biraz şansa bırakıp işe biryerden başlamalısınız, mükemmeli ararken vakit kaybediyorsunuz, internetteki araçlar arasında mükemmel olduğuna inanılan bir araç bile bulsanız "bu araç nasıl diye" yazışmalarla vakit kaybederken biri gider alır, siz yine araç aramak zorunda kalırsınız...Şu an forumdaki arkadaşlardan en az 20 kişinin aynı kriterlerde araç aradığından eminim...

Etiketler

slm atila bey ama sormanında faydasını görüyorum.sağolun sizler çok yardımcı oluyorsunuz. birde atila bey bişey rica edeceğim aslında ben sitedeki şelalenin altına bir fotoğraf koymak istemiştim am yapamadım onları nasıl silebilirim yani sizin fotoğrafların olduğu yer koyacaktım yalnıl yaptım ve silmek istiyorum

Önce Yukarıdan profile girip, sonra yandan Kimlik bilgisine tıklayıp, sonra Bilgisayarımda yüklü olan resmi yükleyeceğim e basıp, daha sonra, Seç'e basıp açılan pencerenin içinden bilgisayarınızda yüklemek istediğiniz resmin yerini bulup, Aç diyeceksiniz, daha sonra sayfanın en altına gelip, Kimlik bilgilerimi değiştiri tıklayacaksınız..Bu kadar..

başaramadım atila bey genede tşkler

şelale' Alıntı:
Selam arkadaşlar şu antalya tasişteki satılık karavana gidip baksam mı ne dersiniz?belki hiç kimse müracat etmezde bana kalır ?olabilir mi?

Şelale hanım,

Çok önceden foruma yazılan bir mesaj var...
Antalyada bir karavan üreticisi...
Tasiş teki araçla ilgilenirseniz belki işinize yarar diye buraya kopyalıyorum...

Hayri_Anbarlı
Yeni Üye

Ynt: Motorkaravan Web Sitesi
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2008, 21:09:08 » Alıntı

merhaba yukarıda ısmım ve numaram var ben yınede tanıtayım kenımı
Hayri Anbarlı
0242 311 38 61 - 0533 618 82 99

antalya da karavan işi ile ugrasıyorum. Su anda yenı bır aracı bıtırdım ve bu benım kendı motokaravan ım dahıl 3. su bıttı
bu calısmalarımın resımlerını gormek ısteyen ve bu konuda benden bılgı almak ısteye herkeze yardımcı olurum...
zealot_team@hotmail.com

maıl yoluyla yada telefon yoluyla yardımcı olurum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2220

arkadaşlar birde benim karavanı inceleyin isterseniz şu anda satmak için görücüye çıktım..bundan iyisini bulmanızda bıraz zor.sonra herşeyden önce gezenbilir üyesinin garanti belgesiyle..sahibinden com..22308633....171135518..nolu ilanları bir gezinde baaklım bunun üzerinde de biraz tartışalım derim

karavanla gezilerimiz 049.jpg

vallahi burda bazı arkadaşların fikrine katılmıyorum..çünkü kendi aracımdan bıraz bahsedeyim.geçenseneki gezimde aracımın 2400kg 2400 cc olmasıyla bırlikte hem arkamda motor siklet hemde kişi sayısı büyük olmakla 4 kişi yapılan gezi sahil bantıyla erdek hatayolmuştur vede hic zorlanmadan alkovanlı bir karavanla gezinin en güzeli yaşanmıştır..onun için derimki eğer karavnda yaşamak istiyorsanız bence alkovanlı olacak süraat yapıpta takla atmaktansa doğeyı geze geze zorlanmadan dolaşmak bence daha güzel olur gibi geldi bana.tabiki renklerle zevkler ayrıdır..bu bir satış reklamı deyildir saygılarımla

Ayhan abi burada genelde araçların teknik donanımı ve temizliğ tartışılıyor,hatta en önemli olanı su alıp almaması ;) ;D yoksa temiz bir alkovenliye bende tamam derim hatta benim ducato ile takas ederim ;) ;D sizin araç temiz görünüyor kimsenin olumsuz birşey yazacağını sanmıyorum umarım kıymetini bilen bir karavan sever dosta gider.

Ayhan bey ilanlarinizi gormek icin ilan numaralarinizi girdim ama ilan bulunamadi diyor. Ilan numaralarinizi kontrol etmelisiniz.

taiga' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/klasik_karavan-04WQQaXQQ22828598WQQpXQQdisplayitem

İlandaki bir ifade dikkatimi çekti...

aracın eksiği yoktur.

big_22828598jr0.jpg

big_228285983cu.jpg

Bir araç alırken özellikle tanımadığımız kişilerden alırken,Taiga nın bu alıntısı kulağımıza küpe olsun,ben böyle bir ilan şimdiye kadar görmedim, arada kaynadı gibi.

aracın dört lastiği yeni ve çalışır yürür durumdaymış, eksiğide olmayınca 10000tl verip almalı derim o zaman ;D ;D ;D

Bence bu kupa bu aracın deyil, apaçinin üstüne bindirmişler sadece, yine tahminim, apaçiinin üstüne ruhsatta karavan olarakda görünmüyordur, zaten böyle bir aracı motokaravan olarak işletmekde mümkün olmadığına göre , bu güne kadarda böyle kaldığına göre bu günden sonrada kalır gider herhalde....

melih kardeşim ilan numarası değişmiş bu numaradan gırarseniz görürsünüz....22710062..saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR