Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,535
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

merhaba atila bey ben tasişten karavan bakmak istiyordum .nelere dikkat etmem lazım. ben ıspartadan melahat yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler

atiladi' Alıntı:
Haklısınız iki senedir Tasişe üyeyim takip ediyorum, araç ihale son fiyatının 2 misline çıkyor. Aracın motor durumunuda bilmeden alıyorsunuz Milli piyango..
merhabalar hiç kimse yok mu

İhalede nelere dikkat etmeliyim diyorsanız siz tasişden araç alamazsınız, hiç bir şeye dikkat etmeyeceksiniz gurur meselesi yapıp alacaksınız, araç kötü çıkarsa bu sefer böyle bidahaki sefere diyebiliyorsanız tasişe yanaşın yoksa uzak durun...Tasişten karavan almak zor, ihaleleri takip edeceksiniz 2 gün önceden ihalenin yapıldığı şehre gideceksiniz, %10 avansı yatıracaksınız, açık artırmaya gireceksiniz, bir çıkıp sizin verdiğinizden 100 TL fazla verip aracı alacak siz bütün masrafları içinize atıp eve döneceksiniz, böyle 3-5 ihaleye gidip geri döneceksiniz, bence değmez, çünkü ihaleden araç alanlar, araç ne durumda diye bakmıyor bile , biraz toparlar satarız diye bakıyorlar, alt tarafı bu sefer para kazanmayız, bir dahaki sefere kazanırız diyorlar, gözü kapalı, fiyatları artırıp alıyorlar, siz sadece masraf edip eve dönüyorsunuz..ihaleler istanbul, ankara, trabzon, mersin, diyarbakır,izmir, edirnede yapılıyor..

insel' Alıntı:
Sevgili dostlar tesekkurler. Pek yakinda aciklayacagim. :D
Tavsiyelerinizi beklerim. Kafami karistiracak herseye raziyim.
İnsel Hocam Hayırlı olsun.

Kafa karıştırmaya başlayalım. :smiley:

http://www.sahibinden.com/1975_model_orjinal_takas_olur_-05WQQaXQQ20391297WQQpXQQdisplayitem

Sen uğraşmayı seversin ;D

aslanahmet' Alıntı:
İnsel Hocam Hayırlı olsun.

Kafa karıştırmaya başlayalım. :smiley:

http://www.sahibinden.com/1975_model_orjinal_takas_olur_-05WQQaXQQ20391297WQQpXQQdisplayitem

Sen uğraşmayı seversin ;D

İnanir misin bu ilan en az 5 senedir satilik. Valla kafamda bir seyler var. Yakinda aciklarim. Bu arada dukato alirsam icini kim yapacak. :D

insel' Alıntı:
İnanir misin bu ilan en az 5 senedir satilik. Valla kafamda bir seyler var. Yakinda aciklarim. Bu arada dukato alirsam icini kim yapacak. :D

siz karar verin bir yapan bulunur elbet :D

iyi akşamlar ben şelale bana yardımcı olursanız sevinirim sahibinden satılık vasıtalar sitesinde yüksek tavan opel gördüm fiyatıda sanırım 9 000 tl yazıyordu. karavan icin uygunmudur sizce yardımcı olursanız sevinirin yada eski model yüksek tavan fosfolar olabilirmi?

şelale' Alıntı:
iyi akşamlar ben şelale bana yardımcı olursanız sevinirim sahibinden satılık vasıtalar sitesinde yüksek tavan opel gördüm fiyatıda sanırım 9 000 tl yazıyordu. karavan icin uygunmudur sizce yardımcı olursanız sevinirin yada eski model yüksek tavan fosfolar olabilirmi?

Keske linkini verseniz. Arkadaslar daha iyi yardimci olacaklardir.

İNSEL BEY LİNGİGİ DERKEN NE DEMEK ANLAMADIM AÇIKLARSANIZ VEREYİM SAYGILAR

Sayın şelale linki derken araca baktığınız sayfanın adres yazılan bölümdeki yazılı olan kısmı kopyala yapıştır ile buraya taşırsanız hangi araç olduğuna bizde bakarız ve o aracın sizin için uygun olup olmadığına bakarız işe yarar bir araç ise tamam kaçırmayın diyebiliriz.

Sahibinden.comda 2 tane 9.000 TL lik araç var ikisi de VW ikisi de yüksek tavan. Sanırım Şelale'nin sorduğu araç muhtemelen ikisinden biridir.
http://www.sahibinden.com/acil_satilik_piyasasinin_yari_degeri_wolkswagen-59WQQaXQQ20815729WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/t2_-_orjinal_yuksek_tavan_-_komple_elden_gecirilmis_karavan-13WQQaXQQ11455283WQQpXQQdisplayitem

Yuksek tavan opel diyor. Yanlis arastirma. :D

Euramobil lerde kampanya var galiba... :D

http://www.sahibinden.com/euramobil_mercedes_mb_100d_flamingo_karavan-82WQQaXQQ20872091WQQpXQQdisplayitem

Bu araca hafızam beni yanıltmıyorsa 3-4 hafta önce 39-40 civarı rakamlar isteniyordu...

taiga' Alıntı:
Euramobil lerde kampanya var galiba... :D

http://www.sahibinden.com/euramobil_mercedes_mb_100d_flamingo_karavan-82WQQaXQQ20872091WQQpXQQdisplayitem

Bu araca hafızam beni yanıltmıyorsa 3-4 hafta önce 39-40 civarı rakamlar isteniyordu...

Kişinin satış konusundaki tavrı(tok satıcı...vb.) ve sunum-istenim, ederi belirliyor değil mi? :smiley:

Cavid Sezen

Bence euramobile uzun yillar kullanilacak bir arac. Eger temizse tabii. 1 ay once benimkinden kat be kat temiz bir arac 37500e satildi. Alici temizlige haliyle onem veriyor. 60 70 bin liraya sifir moto karavan yaptiracaklar icin bu alternatif gecerlidir.
Bu tip bir tercihi yoksa kimsenin tabiiki bu karavan pahalidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR