Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,533
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

merhaba hakan bey evet ben o arabaları sormuştum. bilginiz varmı wosvolar hakkında?

Etiketler

şelale' Alıntı:
merhaba hakan bey evet ben o arabaları sormuştum. bilginiz varmı wosvolar hakkında?
İnsel Bey'in daha çok bilgisi vardır. O cevap verse daha uygun olur. Ama şunu söyleyebilirim; ikisinin de fiyatı uygun. Motor kaporta masrafı yoksa alınabilir. Özellikle LT31 emsallerine göre ucuz. İçi de kullanışlı gözüküyor.

Not: Her ucuza da hemen aldanmamak gerekiyor. Sonradan daha pahalıya gelebiliyor. Almadan önce iyice araştırılmalı.

Ltlerin yakin zamanda Avrupa'da fazlasiyla trendi yukseldi.
Cok bilgim yok gercekten. Ama benzinlisi 14 15 litre yakiyor.
Parca sorunu olabilir. T2 biraz T3 bilirim ama LT hic anlamam.
Benim mb100 ile onleri tamamen ayni idi.

slm ben sahibinden satılık sitedeki arabalar hakkında bilgi alabilirmiyim? pejo baksır ilan no 19659232

Melehat hanım arabanın dışı temiz görünüyor ama km 532.350 yani ne kadar temiz kullansalarda o arabanın motoru artık değişim zamanı gelmiştir diye düşünüyorum zaten adam yüksek modellerle takas diyor ;)

tşkür ederim yusuf bey ilginize anladım.birde şu 92 veya 91 LAND ROVER MARKALAR SİZCE NASIL

şelale' Alıntı:
tşkür ederim yusuf bey ilginize anladım.birde şu 92 veya 91 LAND ROVER MARKALAR SİZCE NASIL

Şelale hanım,
1- araba için ne kadar bütçe ayırdınız
2- nasıl bir karavan istiyorsunuz
bence bu sorularımıza cevap verirseniz arkadaşlar hem araba için hemde karavan için daha rahat tavsiyede bulunurlar

levent bey arabaya ayırdığım para maksimun 10 .000 tl kadar biliyorum az o yüzden zor oluyor bulmak. aradığım ise yüksek tavan panelvan arabalar olabilir. teşekürler

şelale' Alıntı:
levent bey arabaya ayırdığım para maksimun 10 .000 tl kadar biliyorum az o yüzden zor oluyor bulmak. aradığım ise yüksek tavan panelvan arabalar olabilir. teşekürler

Sadece araç için mi ayrılan miktar o, yoksa içinin yapımı da buna dahil mi?

(Panelvan alıp, yaptırmayı düşündüğünüzü varsayıyorum)

Yok eğer direk karavanı o bütçeyle almak istiyorsanız, ne yazık ki seçenekler çok kısıtlı...

http://www.sahibinden.com/1987_model_turobo_wolkswagen-12WQQaXQQ7937481WQQpXQQdisplayitem

Bu araç vardı örneğin, ancak satıldı...

Misal aşağıdaki aracta 9000 TL den pazarlığı açabilirsiniz... Sonuçta sahibinden.com daki ilanlar genelde şişirilmiş fiyat taşırlar... Orada yazan rakamın %40 altını bile teklif edebilirsiniz, çünkü ortada oturmuş bir piyasa yok, gelen talebe göre herkes kaça satabilsem kardır derdinde...

http://www.sahibinden.com/vw_dizel_karavan_westfalia-23WQQaXQQ18118047WQQpXQQdisplayitem

O bütçeyle derli toplu bir T3 alabilirsiniz diye düşünüyorum...Lakin "yahu bu rakamda teklif edilmez, ayıptır" diye düşünmeden sıkı pazarlık etmelisiniz... :D

İki örnekle mesajımı bitireyim, 8000 TL istenen bir karavana 5000 TL yada 12.000 TL istenen başka karavana 7000 TL teklif ettiğimde ilki hemen diğeri 1.5 ay sonra kabul edildiydi...

levent bey sadece araba için 10.000 tl karavana dönüştürmeyi ilerde yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum. sizce LAND ROVER OLABİLİR Mİ SİTEDE 9.500 TL YE GÖRMÜŞTÜM 92 MODEL NAKİT AZ OLUNCA BANA SIKINTI VERİYOR KARAVAN İŞİ HAYIRLISI

LEVENT BEY SİZİN VAKTİNİZ VARSA SAHİBİNDEN OTO KARAVAN SİTESİNİ BİR GÖZDEN GEÇİREBİLİRMİSİNİZ BENİM İÇİN

http://www.sahibinden.com/1987_model_turobo_wolkswagen-12WQQaXQQ7937481WQQpXQQdisplayitem
İzmir'deki bu T3 ü bizden birisimi aldı acaba?

umarim bizden biri almamistir. ic donanim anlaminda ciddi kotu bir arac.

http://www.sahibinden.com/tamamen_orijinal_1981_vw_caravelle_motokaravan-17WQQaXQQ20947318WQQpXQQdisplayitem

İndirimdeymiş...

sayın kamp teşekürler ilginize ama bana pahalı gelir o arac

taiga' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/tamamen_orijinal_1981_vw_caravelle_motokaravan-17WQQaXQQ20947318WQQpXQQdisplayitem

İndirimdeymiş...
Bu karavan pasif hale getirilmşiş. Acaba İnsel mi aldı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri