Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,819
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

insel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-hymer-karavan-113216930/detay Bence kacirilmaz. Cok temiz gozukuyor.

Kaçamaz zaten..baksana makina 1900. ;D

Etiketler

Kasa temiz gibi görünüyor ama ne varki 1900 olması bence yolda randımanlı olmaz çekiş yok bende 2400 cc vardı o bile rampada kaldı çıkmadı ancak belki ölüdenize inersiniz ama çıkarkende traktörle çıkarsınız alanlara hayırlı olsun...Saygılarımla

Haklisiniz. Kimle konussam 1,9 citroen ve fiat hymerlar için ayni seyi soyluyor. Benim hosuma gidiyor yine de bu kasalar. Bu ilandaki bildiklerinizden biraz daha kisa ve dolayisiyla hafif. O nedenle belki daha rahat gider diye dusunmustum. Ama yanilmisim anlasilan.

insel' Alıntı:
Haklisiniz. Kimle konussam 1,9 citroen ve fiat hymerlar için ayni seyi soyluyor. Benim hosuma gidiyor yine de bu kasalar. Bu ilandaki bildiklerinizden biraz daha kisa ve dolayisiyla hafif. O nedenle belki daha rahat gider diye dusunmustum. Ama yanilmisim anlasilan.

artık motor numarasına bakılmadığı için bu araçlara 2,5tdi veya 2,8jtd motor atılsa, (tabii mümkünmü bilmiyorum sesli düşünüyorum) tadından yenmez ;)

Acaba kanuni bir yolu yok mudur? Motorunun tamamen kullanılamayacak hale gelmesi gibi resmi bir mazeret üretilemez mi? Bu sayede yeni bir motor konulursa (2800 TDİ) hakikaten harika olur. 1900 cc olmasının yanında yedek parça sorunu da insanın aklını kurcalıyor. 2500 turbo motorların bile sorunlu olduğu dile getiriliyorken insan 1900 düz dizele cesaret edemiyor.

Motor değiştirmeye kanuni engelyok.. Şu andaki motor HP sinin %10 fazlası ile değiştirmek serbert zaten, ama sorun 1900 cc motorda, çünkü motor 63HP, %10 fazlası, 6.3hp, yani kanuni sınìr70hp..Sorun burada ...2.8 jtd motor 127hp...

Birde,yorumlarınız, sahibinden ilan no 113054916 Mercedes karavan

atiladi' Alıntı:
Motor değiştirmeye kanuni engelyok.. Şu andaki motor HP sinin %10 fazlası ile değiştirmek serbert zaten, ama sorun 1900 cc motorda, çünkü motor 63HP, %10 fazlası, 6.3hp, yani kanuni sınìr70hp..Sorun burada ...2.8 jtd motor 127hp...

Valla bu işi yapan yapiyor. Var tanidiklar zira. Ama en az 10 bin lira gozden cikarmak gerekiyor derler. Motorla beraber şanziman da değişecek unutmayin. Zor işler bana göre hiç değil.

racoed' Alıntı:
Birde,yorumlarınız, sahibinden ilan no 113054916 Mercedes karavan

Guzel gozukuyor. Camları cift cam bu da karavan olarak mi Turkiye'ye girmiş diye sordurtturuyor. Arkadaki yatak sanki 1 kisilik gibi. Kasasi guzel. Hayirdir siz de mi arayiştasiniz yoksa? :smiley:

hem ilgi,hemde becerebilirsem belki bir sıçrama olabilirmi diye bakıyorum.

Raci hocam;Çatının keyfini iyice çıkarsaydıkta ondan sonra sıçrasaydın olmazmıydı?
Şaka biryana.İnşallah gönlündeki karavana ulaşırsın selamlar.

camper_02' Alıntı:
Raci hocam;Çatının keyfini iyice çıkarsaydıkta ondan sonra sıçrasaydın olmazmıydı?
Şaka biryana.İnşallah gönlündeki karavana ulaşırsın selamlar.
Bence öyle bir sıçrama olursa çatıyı komple alalım benim remorka uyarlarız çatı keyfimiz balkon seviyesine düşsede keyfimiz devam eder,iki biradan sonra nasılsa gökdelen seviyesine çıkarırız onu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR