Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,865
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Mehmet hocam,onun tadı çıkacak merak etmeyin,kısmet olursada Bülent kardeşte balkon olarak devam ederiz,o nasıl olsa bizim.

Etiketler

Bence değermi diye düşünmek lazım moturu aynı yere otutturamazsınız ne kulakları uyar ne şansımanı onun için boş verin en iyisi hiç deyilse 2500 cc turbo diezele bakın...araçla ilgilendikçe fiyatı artıyor..

Karavansever abilerim
Aşağıda linkini verdiğim karavan ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ozel-yapim-mercedes-tr-de-tek-111513647/detay

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ercan

Güzelim mercedese yazık olmuş, sırtındaki ucubeyi taşımak zoruna gidiyordur ama ne yapsın ki silkinip sırtından atabilecek yeteneği yok, kaderine boyun eğip yaşamına devam etmek zorunda.......

O kadar parayi ikinci ele vermeye gerek yok. Gidin İstediginiz unlu karavanciya istediginize gore sadece sizin icin karavan yaptirin. Bana kalirsa bu karavan 70 bile dese satilmaz. Tabii cok kisisel fikrimdir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-gercek-karavan-deneyimi-114496979/detay bir de boyle bir sey dustu bugun. belki ilgilenen cikar.

"2 ton kullanım suyu tankı" bu ilanları bu kadar dikkatsiz mi yazarlar?

Karoser imalathanesinin yapabileceği en üst seviye karavan ancak bu kadar olur, kafa takılacak okadar çok şey varki, tartışmak mevzu bile deyil, adamlar masa grubu panoramik camını yerden yaklaşık 90-100 cm'e koymuşlar oysa 75-80cm olmalı idi, buna çok güldüm, pencereden dışarı bakmak bodrum kattan sokağı seyretmek gibidir herhalde...karavanı soran arkadaş yeterli cevabı almışdır herhalde...

Atilla Ağabey
İlgin için teşekkür ederim.Evet gerekli bilgileri aldım.
Aslında Oğuz Bey in semi- integrate sprinteri gibi bir karavan nasıl yaptırılır,kaça mal olur ?
Bu tür bilgilere bir ulaşabilseydim çok güzel olacaktı.....
Saygılarımlar

İnsel Bey
İlginiz için teşekkür ederim.
Ülkemizde karavan edinmek o kadar zor ki...Adam gibi bir karavan yaptırayım desen olması gereken rakamların en az 3 katını istiyorlar....
Selamalar
Ercan

Durumlarimiz ayni. Ben de hala kafama gore bir karavan bulamadim. 2 cocuk olunca benim durum biraz daha cetrefilleşiyor galiba. Kolayliklar gelsin. :smiley:

Bende de 2 çocuk var.Durum aynı anlacağınız.

Kuştüyü yatak ve kaza sırasında "dağılmayacak" çelik kasaya çok güldüm :smiley:

İyi bir karavan kelimesi Türkiye'de karavancılığa yeni başlayanların karavan siparişi için gizemli bir kelime.... iyi ile doğru markalarla donatılmış tam ekipmanlı karavan biraz karışıyor, Türkiyede iyi karavan yapan var tabiki ama ekipman sorunlarıda var, fiyatı müşterinin sevebileceği seviyede tutmaya çalışıyorlar, iyi karavanını teslim alan, karavanını tam ve doğru ekipmanlı hale getirebilmek için yeniden ekipman marka değişikliğine ve ilavesine başlamak zorunda kalıyor....
Çok basit bir örnek; standart karavanlarda araçların altındaki pis su gider borularda, gırtlak hortum dediğimiz hortum kullanılır, bu hortumlar hava şartlarından dolayı bir kaç yılda sertleşip parçalanır, 30-40.000 lik bir karavanda bu hortumların kullanılması kabul edilebilir, ama bir dostumun isyanı gibi 145.000 TL verdiği karavanda bu hortumlar hala ödenen bedele uygun gerektiği kalitede kullanılmayıp, hala halk tipi karavanlardaki gibi gırtlak hortum kullanılıyorsa burda bir sorun var demekdir, bu detaylardan sadece bir örnek daha neler var neler, unutmamak lazım detay ayrıntılarda ve görünmeyen yerlerde gizlidir....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ozel-yapim-iveco-motokaravan-110136153/detay

Bu ilana baktığımda bu sektörün çok karlı olduğunu anladım... Geçensene 110.000 tl ye satamadı bu sene 135.000 oldu seneye sanırım 175.000 olur hemen almaya bakmak lazım... :smiley:

modelci' Alıntı:
Atilla Ağabey
İlgin için teşekkür ederim.Evet gerekli bilgileri aldım.
Aslında Oğuz Bey in semi- integrate sprinteri gibi bir karavan nasıl yaptırılır,kaça mal olur ?
Bu tür bilgilere bir ulaşabilseydim çok güzel olacaktı.....
Saygılarımlar

sport tarzı bir motokaravanı b ugünün koşullarında yalnızca Ege Karavan ve Başoğlu Karavan'a yaptırabilirsiniz. En son firma ziyaretimde İmaj artık alkovenli araç ile uğraşamadığını ifade etmişti. Başoğlu daha çok Caretta tarzı küçük çekme karavanlara yoğunlaştığından dışardan aldığı işlerde müşterilerini biraz üzdüğüne dair şikayetler var ayrıca yalnızca İveco şaseli araçlara çalışıyorlar. Kalorifer,Boiler,Tente ,Klima ,bisikletlik ve solar panel hariç yerli camlar,kasetli wc,12 DC buzdolabı,yerli lavabo ve ocak olmak üzere araç hariç 42000 TL + KDV istiyorlar . Sanırım Ege Karavan da bu fiyat 60-65000 TL civarında ithal malzemeler ile yapılır.
Kalıns sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR