Hemen yukarıdaki linkte yer alan araçtan bahsediyorsanız bende 45.000 TL görünüyor. Sahibi milletle kafa buluyor olsa gerek. Bu kafayla zor müşteri bulur.
Hemen yukarıdaki linkte yer alan araçtan bahsediyorsanız bende 45.000 TL görünüyor. Sahibi milletle kafa buluyor olsa gerek. Bu kafayla zor müşteri bulur.
Aynı aracın iki ilanı var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-tertemiz-vizeli-motokaravan-107505849/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-opel-mowano-2.8t.d.i-2000model-58800km-106393006/detay
45 binlik ilan 26 kasimda verilmis, 37 binlik ilan ise 6 aralikta. Eger iki ilanida sahibi vermis yada verdirmis ise 8 bin TL fiyat indirmek icin 10 gun cok kisa bir sure degil mi?
45 binlik ilan 26 kasimda verilmis, 37 binlik ilan ise 6 aralikta. Eger iki ilanida sahibi vermis yada verdirmis ise 8 bin TL fiyat indirmek icin 10 gun cok kisa bir sure degil mi?
haklısınız bir anormallik var arabanın bir fiyatı olur aşağı yukarı 8 bin tl fiyat oynamaz o kadar pazarlık payı da olmaz arabaya talip olanalar var galiba siteden birileri alırsa mevzuyu anlaşılır.
İnsel Bey ,Güzel bir araca benziyor ...Fotoğraflardan anlıyabildiğim kadarıyla kapının solda olması ve tabandan vites kolu dolayısıyla ön koltukların çevrilmesinden yaşanabilecek zorluklar dışında iyi gibi duruyor. Biraz temizlik ,arka tarafa sabit yatak ,tente ilavesiyle daha kullanışlı hale getirilebilir yürüyeni ve motoru temiz ise ...
Kalın sağlıcakla
İnsel, aracı görmedim ama mobilyalar reimo tipi, muhtemelen yurt dışında DIY üretim gibi. Fırınlı ocağı varmış lavabonun yanında, ama üzerinde ocak görünmüyor şu anda; bu dikkatimi çekti.
İnsel, aracı görmedim ama mobilyalar reimo tipi, muhtemelen yurt dışında DIY üretim gibi. Fırınlı ocağı varmış lavabonun yanında, ama üzerinde ocak görünmüyor şu anda; bu dikkatimi çekti.
Mesajda fabrikasyon vurgusu var ...sanki satan şahıs, ihtiyaç duyabileceği aksesuar ve ekipmanları sökmüş gibi çünkü tente bağlantı aparatları var gibi aracın üzerinde.....paylaşılan araç iç fotoğrafları fazla fikir vermiyor.....
Aracin arkasinda onunde uretici firma ismi yazili fakat tam okunmuyor. Auto..... Homes marka highlander model bir karavan. Aradaki noktali yeri okuyamadigim icin internette tam bir bilgi bulamadim. Yukaridada belirtildigi gibi tente ve firinli ocak aractan sokulmus. Bu daha baska orjinal aksesuarlarinda sokulmus olabilecegi anlamina geliyor.
Birde kapi solda olduguna gore direksiyon Turkiye'de sola alinmis olabilir. Eger durum buysa ileride sorun acmamasi icin tamiratin nasil yapildigina iyi baktirmak lazim. Birde aracin uzerinde Plaka yok. Sadece fotograf cektirmek icin plakalari cikarttiklarini dusunmuyorum. Arac cekme belgeli olabilir.