Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 820,818
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Lokomotif yeter, vagon kalsın!... :D ;D

Cavid Sezen

Etiketler

Mükemmel bir estetik , hele o yan camların büyüklüğünde ki güzellik...

mayıstosböce' Alıntı:
Moraliniz bozulsun biraz diye ekliyorum http://www.youtube.com/watch?v=VW-jfuruvOk&feature=related
. Gerçekten lokomotif yeterli, vagona gerek yok. Vw nin kısa şase üstü westfalia tarzı açılanı hayallerimi hatta rüyalarımı süslüyor. Bundan sonraki projem. Böylece hem günlük hemde gezmelik kullanabileceğim tek bir aracım olacak. Bu gezimde Almanya'da bu işi yapanları araştırıp maliyet hesabı yapmayı planlıyorum.

TUNCO' Alıntı:
Bana içinde otururken şemsiye gerekir gibi geldi...Tabi resimlere bakarak....Gidip görmek lazım....

Resimleri gördükten sonra, burnumun dibinde olduğu halde görme ihtiyacı duymadım. Acıklı görünüyor.

Çekme karavan düşünenlerin incelemesi gereken bir ilan...
Tek sıkıntısı 2 kişilik olması :smiley:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-satilik-knaus-azur-cekme-karavan-88253377/detay

Hoşuma gitti benim.Hem 4x4 hem 2007 hem 150 HP hemde orjinal cityvan.
Yunanistan a bir geziyle açılır tavana döner sanırım,2 sene kullandım aynı modelini,6 vites olması ve ufak tefek sorunları sıkmıştı bizi Tranporter dan daha rahat kullanıma ve konfora sahip ,neyse kafanızı karıştırmayayım :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-2007-model-150-hp-4-1-vito-79714053/detay

mayıstosböce' Alıntı:
Hoşuma gitti benim.Hem 4x4 hem 2007 hem 150 HP hemde orjinal cityvan.
Yunanistan a bir geziyle açılır tavana döner sanırım,2 sene kullandım aynı modelini,6 vites olması ve ufak tefek sorunları sıkmıştı bizi Tranporter dan daha rahat kullanıma ve konfora sahip ,neyse kafanızı karıştırmayayım :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-2007-model-150-hp-4-1-vito-79714053/detay

Araç 4x4 değil anladığım kadarı ile 4x4 ile takas olur diyor.

Koca çamaşır makinesi, mermer tezgah...
Kaç kilo ağırlıktadır acaba?

kenanyama' Alıntı:
Araç 4x4 değil anladığım kadarı ile 4x4 ile takas olur diyor.
Olsaydı iyi olurdu :smiley: ,göz nasıl görmek isterse öyle görürmüş canlı örneği oldu.

mabirsen' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-motokaravan-emsalsiz-89130154/detay/
Bu karavanın sahibiyle görüştüm. Başka bir ihtiyaçtan satıyormuş. Çamaşır makinasını karavan için özel üretim arçelikten almış. İki çek yat varmış. 4 kişilik aileye sanki biraz dar gelir gibi geldi. Ne dersiniz? Selamlar.

Karavan için böyle bir çamaşır makinası, ilginç!... ::smiley:

Canı sıkılan veya gülmek isteyen malum sitenin karavan ilanlarına bakmalı bence. ;D

Komiklik o siteyle kalsa iyi, geçenlerde aşağıdaki araçtan gördüm yol kenarında;

<center>
fiata.jpg
</center>

tabii fotoğraftaki avrupalı şanslı ;D güzel ve temiz bir şey çıkar umuduyla yaklaşınca bizdekinin (90 Model) yerinden bile kımıldayacak halinin kalmayıp emekli olma vaktini çoktan geçtiğini, ne kadar hor kullanıldığını buna rağmen camındaki dövizde yazan fiyatın yeni otomobil fiyatı olduğunu görünce yavaştan uzaklaşırken acaba aracın bir taraflarında gömümü vardı diye düşünüp gülmeden duramadım.

[glow=red,2,300]
“Kul, kendisini sabırsızlığı yüzünden helal rızıktan mahrum kılar. Ama Allah’ın kendisine mukarrer kıldığı miktardan daha fazlası ona ulaşmaz.”
Helal mal elde etmek için adım atmak ibadettir. Ecir ve sevaba neden olmaktadır. Haram elde etmek için harekete geçmek ise bir günahtır. Azaba ve Allah’ın nefretine sebep olmaktadır. Eğer bir kimse helal yoldan sapacak, haram yola koyulacak ve kendisine nasihat eden kimseye: “Ne yapayım Allah bana böyle takdir etmiştir” diyecek olursa şüphesiz Hak Teâlâ’ya ve yaratılış sistemine iftirada bulunmuş, yüzde yüz şeytani olan bir söz söylemiş ve kuyruklu yalana sarılmış olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR