Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,885
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Önceki mesajda bulunan linkteki ilan yayından kaldırılmış. Sanıyorum ilan sahibinin üyeliğide sonlandırılmış. Sağlık olsun.

Herkesin hayallerindeki karavana ulaşmasını diliyorum

(Benimki biraz gecikecek galiba..)

Bu başlığa veda...

Etiketler

Hani derler ya,doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar diye,
O ilanı veren arkadaşın durumuda tam bu söze uygun olmuş.
Hakikaten karavan diye satılan o kadar çöplük varki...
Sanırım bu bizim millete has bir durum,adam kazıklamak marifet olmuş,yazık.

polis_06' Alıntı:

Aracın sahibi forum arkadaşımız 'raptor' un aracı, Hikmet aynı zamanda VW servisi sahibidir. Motor yürüyen aksam için gözü
kapalı alabilirsiniz. Karavan kısmı içinde tadilatlar yaptı. Aracı beğenirseniz hiç tereddütsüz alın derim.

teşekkürler levent bey ,ilan takaslı dememiş, ya nasip deyip kendi aracımı satılığa biraz uygun fiyatlı koyayım bakalım :smiley:

polis_06' Alıntı:
Evet, fiatı uygun gibi.Daha Önemlisi bu aracın şu anki sahibinin Hikmet bey olması...
Otomotiv sektöründe usta olarak çalışıyor olması artıları.
Yanılmıyorsam Hikmet bey yeni bir proje için bu aracı satmak istemiş. Yoksa aracından son derce memnun...
Kendisi ile tanışma fırsatım olmuştu mayıs sonunda. Ankara'da olmanız dolayısıyla aracı yakından görebilmenizde kolay, sağlıklı karar için...
Hayırlısı diyelim.
Hayalinizdeki karavana kavuşmanız dileğiyle...
Selamlar

teşekkür ederim ahmet bey,aracımı satarsam bu karavana talip olacağım,içim pek bi ısındı helede sayfamızdan bir abimize ait olduğunu öğrenince

Merhaba arkadaşlar. Ben de karavancılığa adım atmak niyetindeyim. Bu karavan hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-knaus-eurostar-87397993/detay

Elimden geldiğince bu ve diğer forumları okudum ama ilk karavanım olacak alırsam. Nelere bakmalıyım almadan evvel? Belki sahibi de gezenbilir üyesidir, bilemiyorum.

Çekmeyi planladığım aracım2006 Land Cruiser dizel.
Sevgilerimle...
Kutsal

Daha iyi bilen arkadaşlar var ama ben en azından marka olarak söyleyeyim,çok çok iyi bir markadır.Fiyatı bana iyi geldi ama dediğim gibi daha iyi bilen arkadaşları bekleyin yorum için.
Bu arada hoşgeldiniz.

Knaus Avrupa'nın en iyi markalarından biridir. Benim için ilk üçte yer alıyor. Ekipmanlarına baktığımda gerçekten dolu dolu bir karavan. Türkiye'deki fiyatları bilemiyorum o konuda yorum yapamam ama sorunsuz bir karavan olduğu kesin.

Sayın "sacred", hoş geldiniz. :smiley:

Kendiniz, koşullarınız, olanaklarınız ve gereksinmeleriniz konusunda bilgi verirseniz, daha bir ilgi olabilir sorunuza derim. ;)

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

sacred merhaba,

Knaus çok iyi bir markadır, ekipmanlar çalışıyorsa,vuruk,çizikleride yoksa bakacağınız tek nokta karavanın kendi ruhsatı ve
plakası varmı? olmalıdır.

Böyle bir araç için tüm evraklar resmi olmalıdır.

Vallahi satılmış. Alana hayırlı olsun. Cevaplarınız için çok teşekkürler. Benim aklımda Avustralyadan bir off road karavan getirmek var ama ona daha zaman var. Bu arada bakınmaya ve çadıra devam.
Kutsal

Ulkemizde bu tip karavanlar az cikiyor. Cikinca sormadan etmeden vakit kaybetmeden gitmek ve almak gerek. İyi olan satılıyor. Fiyati ne olursa olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.