Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,274
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

centilmen' Alıntı:
Bekir bey selamlar.
İlanda satılmıştır demiyor "İlan yayınlanma süresi bitmiştir diyor" Satıcının ilanını yenilemesi gerekiyor sanırım.

O zaman hiç beğenilmemiş demektir... ki bu durumda ben sazan oluyorum ;D

Etiketler

İkinci ilandaki euramobil karavan coktaan satildi.

vwcaravelle' Alıntı:
adam aracı katletmiş siz ne diyorsunuz .. şaseli transporterda değil 4 motion caravelle( klima sisteminden belli )
kesmiş biçmiş ama gözümdeki değeri 0 iç dizaynı desen dizayn değil tipi desen tip değil ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-satilik-2008-model-volkswagen-caravelle-16-000-km-87068379/detay

İçi güzel olmamış... Ve Bildiğim kadarı ile şasi araçlardan Yapma kasa yapılabilirken panelvan camlıvan minibüs tarzı monoblok araçlara yapma kasa yapılamıyor...

TUNCO' Alıntı:
İçi güzel olmamış... Ve Bildiğim kadarı ile şasi araçlardan Yapma kasa yapılabilirken panelvan camlıvan minibüs tarzı monoblok araçlara yapma kasa yapılamıyor...

ben aracı caravelle sanıyordum şase ise klima butonları vs değiştirilmiş ve türkiyede 4 motion şase t5 olduğunu bilimiyordum yalnız caravelle ve transporter getirildi diye biliyordum

Merhaba.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-kullanisli-super-bir-karavan-64017394/detay/vehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-kacirmayin-84333565/detay/ilanları hakkında fikri olan var mı? Aslında kendim 12 m. lik bir panelvan alıp kafama göre yapmak istiyorum. Ancak havaların ısınmasıyla ilgili olacak herhalde panelvan fiyatları fiyatlar birden 3000-4000TL arttı. Hazır almak mı daha akıllıca diye düşünür oldum. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Birinci ilanın süresi bitmiş (Bence satılmamıştır ancak ranza yatak ekstra yüksek tavan olmadan kullanışlı değil )İkinci ilan ise halen sitede beğenen alır, yada alırdı .

Merhaba.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-kullanisli-super-bir-karavan-64017394/detay/vehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-kacirmayin-84333565/detay/ilanları hakkında fikri olan var mı? Aslında kendim 12 m. lik bir panelvan alıp kafama göre yapmak istiyorum. Ancak havaların ısınmasıyla ilgili olacak herhalde panelvan fiyatları fiyatlar birden 3000-4000TL arttı. Hazır almak mı daha akıllıca diye düşünür oldum. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
alıntı yapmak istemiştim beceremedim galiba

verdiğiniz ilanda ki araç satıldı. resimdeki araç satılık olan araç değil resimdeki wv, önündeki araç mb 100 ve ilandaki araç.

"84333565" ilanı anlayamadığım için soruyorum. Satılık olan MB 100 ,VW resminin ilandaki yeri ne ve satılmış olmasının bu ilanla bağlantısını anlayamadım. Vw mi satılık MB 100 mü?

Orhan Baba' Alıntı:
"84333565" ilanı anlayamadığım için soruyorum. Satılık olan MB 100 ,VW resminin ilandaki yeri ne ve satılmış olmasının bu ilanla bağlantısını anlayamadım. Vw mi satılık MB 100 mü?

ilanı açtığınızda gördüğünüz aracın markasına dikkat ederseniz wv, satışı yapılan araç onun önündeki mersedes. diğer resimler mersedes e ait. araç satıldı ama satıcı ilanı hala kaldırmadı. aracı bende almayı düşünüyordum konu hakkındaki bilgim buradan kaynaklanmakta.

ilandaki vw t4 sanırım carthago türkiye getirildimi bu araçlar ilk kez görüyorum ?

İlandaki MB100 ün arkadan fotografını koymak istemiş herhalde. Çünkü vw in önündeki satışta olan mercedes. Ancak satılmışsa başka alternatiflere bakacağız mecburen.

Açık kasa kamyonet şasi üzerine yapma kasa karavanlarda kimse sizden ABS istemiyor. Bu araçlar yolcu taşımakta kullanılmamaktadır. Yapacagınız araçta ABS var sa , "oh ne ala " size yarar. Eski model bir araca yapacagınız yapma kasa için ABS mecburiyeti yok. Yolcu kapasiteniz aracın orjin. deki yolcu kapasitesi ile sınırölıdır. İlle de yolcu alacagım diye bir kısım mevzuat gerekliliklerini yerine getirip de test lerden geçmeyi düşünen var ise , onlara bir lafımız yok ;D
Saglıklar dilerim . Selamlar.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Açık kasa kamyonet şasi üzerine yapma kasa karavanlarda kimse sizden ABS istemiyor. Bu araçlar yolcu taşımakta kullanılmamaktadır. Yapacagınız araçta ABS var sa , "oh ne ala " size yarar. Eski model bir araca yapacagınız yapma kasa için ABS mecburiyeti yok. Yolcu kapasiteniz aracın orjin. deki yolcu kapasitesi ile sınırölıdır. İlle de yolcu alacagım diye bir kısım mevzuat gerekliliklerini yerine getirip de test lerden geçmeyi düşünen var ise , onlara bir lafımız yok ;D
Saglıklar dilerim . Selamlar.

Kimse benden istemiyor da son 15 yıldır falan hiç ABS siz araç kullanmadım...Ve özellikle ıslak zeminlerde ABS nin çok faydasını gördüm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR