Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
TUNCO' Alıntı:
Öncelikle yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler... Forumdaki bir çok konuyu tek tek okudum... Öncelikle Alkoven değil Camper mantıklı görünüyor benim için çünkü oldukça aktif iş hayatının içindeyim... Kendime çok zaman ayıramayacağımdan genelde kısa süreli geziler olacaktır ve tabi ki genelde kamping dışı konaklamalar. Sizden ÖNEMLİ BİR RİCAM VAR bana özelden hangi firmaları tavsiye edeceğinizi söylerseniz sevinirim. Yoksa forumda bir yerde okuduğum Denizlili Ahmet beyin durumuna düşmek istemiyorum...İyi birilerini bulmam lazım rezil olmayalım... TEŞEKKÜRLER
Merhaba, Tunco kardeşim
Yukarıda adım geçtiği için cevaplıyorum.
evet ben aceleci davrandığım için birkaç defa kazıklandım.siz en doğru olanını yapıyorsunuz, bu iş hiç aceleye gelmez.
Benim cebimden 2 - 3 karavan parası çıktı nisan ayına kadar.En sonunda bir başkasının ahını almayı istemediğimden yaşam alanını söküp attık hurdaya...
Şu anda yeni imalat aşaması başladı, firmadan bugün gelen bilgilendirmelere göre işin düzgün yapıldığı kanaatindeyim. Aracımı bir aksilik olmaz ise Mayıs 15 i gibi
http://www.soykar.com/firma.html teslim alacağım. Bu firmayı tercih etmemdeki en önemli sebep yüz yüze yetkili kişiler ile görüşebilmek ve önceden yapılan başka işleri görmek oldu. Sorduğum sorularada uzman kişiler cevap veriyor...Açıkçası web sitelerinde şunu yaptık, bunu biz yaptık gibi alakasız resimler yok...
bana verilen bilgileri şu anda burada paylaşamam, firmanın izni yok. Ancak, aracı teslim aldıktan sonra resimleri ve detayları paylaşacağım zaten.
Bana kalırsa uygun bir araç bulduğunuzda alın, ama karavana dönüştürmek için aceleci davranmayın.
Gönlünüzce bir karavan sahibi olabilmenizi dilerim, hoşçakalın.