outdoor' Alıntı:Ozan bey selamlar,
İstanbul da ne taraftasınız? yolumuz düştüğünde görüşmek isterim.
Saygılar.
Aydın M.
c@n' Alıntı:anadolu yakasında ikamet ediyor home ofis olarak kullanıyor kendine ayırdığı güzel bir telsiz odası bir sabit cihazı birde 100 whatt çıkış yapabiliyor vs vs ve ciddi söylüyorum ustayım diyen insanlardan daha temiz ve titiz çalışıyor aracında da midland alan 78 kullanıyor 50 cm bir anten kullanıyor ve çok ama çok güzel bir şey olan motorcular için intercom sistemleri satışı yapıyor
ozan umarım kızmazsın dostum samimiyetine sığınarak herşeyi senin ağzından anlattım sevgilerimle
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ozan beyle bende çok görüşüyorum,ve görüşmeye de devam edeceğiz ;D ;D ;D
Her türlü yardımın için buradan çok teşekkürler.
Bir sonraki cihaz ,senin yukarda resmini gönderdiğin olacak gibi,
12 volt la çalışıyor mu acaba,çalışıyorsa anten girişini arkaya alabilirmiyiz.
Şu an için erken ,ama iş bu noktalara gidiyor ;D ;D ;Dozancagman' Alıntı:Selam Kerim Bey, bu cihaz 12V ile çalışıyor. Resim sizi yanılttı sanırım. Cihazın anten girişi arkada, yandaki mikrofon girişi.
Bu telsizden edinmenizi bende çok isterim, size en kısa zamanda stoğa giriş tarihini bildireceğim. Yanlız özellikleri doğrultusunda cihazın diğer cihazlara göre daha geniş ve daha büyük olduğunu hatırlatmak isterim.
Ozan
yazargezeryolçizer' Alıntı:Şu an için erken ,ama iş bu noktalara gidiyor ;D ;D ;D
Pardon yandaki mikrofon girişini arkaya almak mümkün mü,
Benim araçta 2 adet boş araç radyosu yeri var ,
eğer cihaz normal bir araç radyosu boyutundaysa ,onlardan birine sığdırmayı düşünüyorum .
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ozan teşekkürler,
Cihazın boyutlarını aldım 6*20*23,5
Benim teyp yuvalarına sığarmı bakabilirim,
mikrofonu da taşırız dedin böylece işlem çözülmüş oldu ;D ;D ;D
alpay06' Alıntı:Konuyu kaybetmemek için yazıyorum en kısa zamanda bende bir telsiz sahibi olmak istiyorum.
Birde alan 48 -alan 78 arasındaki fark nedir acaba telsizden tam anlamıyorum teşekkürler.
Ankarada olduğumdan bağlantıda bir sorun çıkarmı oto teypcisi arkadaşlarım var onlara bağlatabilirmiyim.
hsbasar' Alıntı:Bende işaret koyayım bu konuya, yakında benimde ihtiyacım olacak![]()
ufukozkan' Alıntı:işaretle işaretle![]()
Her türlü test sonuçlarımız mevcuttur ;D ;D ;D
Sedat anten alırken senle tekrar konuşuruz,hsbasar' Alıntı:Bende işaret koyayım bu konuya, yakında benimde ihtiyacım olacak![]()