Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozancagman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,517
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

ozancagman' Alıntı:
Midland Alan 42 Multi telsiz ve ML-145 araç anteni ile beraber 360,00 TL'e verebilirim. Ürünler faturalı ve 2 yıl garantilidir.

telsizin özellikleri ve paket içeriği hakkında kısa bilgi verebilir misiniz.

Etiketler
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

ufo' Alıntı:
telsizin özellikleri ve paket içeriği hakkında kısa bilgi verebilir misiniz.

Merhaba, öncelikle yukarıda yorum bırakmış arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı paylaşmanız ve en önemlisi memnun kalmış olmanız beni çok mutlu etti. Her zaman destek ve yardıma hazır olduğumu hatırlatmak isterim.

Diğer tarafran Midland Alan 42 Multi el telsizi ile ilgili detayları aşağıda bilgilerinize sunarım:

alan42_14.jpg

Midland Alan 42 Multi CB El Telsizi

Alan 42 Multi, ağır koşullarda dahi yıllarca en iyi performans garantisi sunan küçük boy taşınabilir bir telsizdir. Avrupa CB bantlarının herhangi birini hızlı ve kolay bir şekilde seçebilme kapasitesi, bu yenilikçi telsizi eşsiz kılan özelliklerinden biridir. Geniş ekranı aydınlatabilir ve gece kullanımına olanak tanır. İsteğe bağlı farklı tipte mikrofonlar, cihazın üst tarafındaki harici mikrofon girişi sayesinde ekipmana takılabilir.

Özellikleri:

- Farklı ülke frekanslarına göre AM/FM bandlarına ayarlanabilme

- Kullanıldığı ülkeye bağlı olarak 1W/4W çıkş gücü

- Kullanılan kanalı frekans kanal numarasıyla gösterme

- DW özelliği ile aynı anda 2 kanalı birden dinleme

- Çok işlevli LCD ekran ve sinyal metre

- Hızlı kanal değiştirme, kanal tarama ve emniyet kanal düğmeleri

- SQUELCH (Parasit giderme) özelliği

- TX / RX ve AM / FM göstergesi

- Harici kulaklık-mikrofon seti çıkışı

- Pil ve çakmak fişinden çalışma

- Harici anten ve opsiyonel anten

- Çalışma Sıcaklığı -10 / +55 °C

- DC Voltaj girişi : 13,8 V ±%15

- Dahili hoparlör ses çıkışı: 2 Watt

Kutu İçeriği:

- Midland Alan 42 Multi CB Telsizi

- 6 adet AA pil yuvası

- 8 adet şarj edilebilir AA pil yuvası

- Çakmak ve SI 239 anten bağlantısı

- Şarj adaptörü

- El kayışı

- Türkçe kullanım kılavuzu ve garanti belgesi

Acaba bu telsizlerle kapalı alanlarda yada şehir içinde ne kadarlık bir mesafeden görüşme yapılabilir?

arthur' Alıntı:
Acaba bu telsizlerle kapalı alanlarda yada şehir içinde ne kadarlık bir mesafeden görüşme yapılabilir?

CB telsizlerle yapılabilecek görüşme mesafesi kullanılan anten ve coğrafi konuma göre farklılık göstermektedir. Araç üzerinde kullanacağınız antenle (örneğin ML-145) araçtan araca şehir içinde kuş uçuşu 5 - 8 km arasında görülebilirsiniz. Açık alanda bu mesafe çok daha fazla olacaktır.

Geçtiğimiz hafta içinde yukarıda telsiz konusunda yorumunu yazan Mehmet Bey'le benim aracımdaki 1/4 antenle (ML145'den daha uafak bir anten. ML145 anten 5/8 dalgadır) şehir içinde 5 - 6 km mesafede seyir halinde Bostancı - Maltepe Gülsuyu arası konuştuk.

Çatı anteni kullanan sabit bir merkez'le mobil araç telsizi arasındaki mesafe ise çok daha fazladır. Örneğin Okmeydanı-Sarıyer, Kadıköy-K.Çekmecek, Beyoğlu-Gaziosmanpaşa, Çamlıca-Bahçelievler arasında birçok kez araç telsizi ile haberleştim.

arkadaşlar telsizimi ozan beyden aldım , ALAN MULTİ 42 model ama montajdan kaynaklanan bir hata yüzünden konuşamıyordum ,ankaradan istanbula ,bıkmadan usanmadan telefonda yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ederim ,işte esnaflık diye ben buna derim tekrar teşekkürler ;)

walla şükrü bende aynı şeyi söyledim,burda ilan varsa espriside olması lazım

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
walla şükrü bende aynı şeyi söyledim,burda ilan varsa espriside olması lazım

Merhaba,öncelikle yorumlar için tekrar çok teşekkür ederim. Yapılan yorumlarda herşeyden öte sizlerin memnuniyetini görmek benim için işimi daha çok severek yapmama neden olduğunu bilmenizi isterim.

Fiyatlar konusunda görüştüğüm tüm arkadaşlara elimden geldiği kadarıyla gerek fiyat gerekse ödeme şeklinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Tabii sizlerede hak veriyorum fakat sunduğum fiyatların ithalatını yaptığım bu ürünlerde gerçekten yurtdışı fiyatlarıyla eşdeğer olduğunu bilmenizi isterim. Öyle ki ithalat masraları, izinler ve maalesef ülkemizde uygulanan %20 ÖTV vergisi maliyeti ister istemez arttırmaktadır. Bu şartlar altında fiyat konusunda anlayışınıza sığınır ilginiz için teşekkür ederim.

herkese selamlar;
arkadaslar bende telsızımı Ozan bey den satın aldım.MIDLAND ALAN 48 EXCEL MULTI ve mıknatıslı antenı ıle beraber. satın alırken ve satıs sonrasında da yardımları ıcın kendısıne tesekkur ederım.urunu sattıktan sonra bıle gereken her konuda yardımcı oluyor.benım aldıgım antenın kısa gelen kablosunu hıc sorunsuz bır sekılde yapmıstır.
telsız de gayet ıyı :eek: :eek:

Arkadaşlar, hafta içi görüştüğüm ve bana Midland ALAN 42 Multi El telsizi soran arkadaşlara yeni ürünlerin stokta olduğunu bildirmek isterim. Almak isteyen arkadaşlar bana 0 533 684 09 81'den ulaşabilir.

Ayrıca Midland ALAN 48 Multi modelide stoklara girdi. Telsizin özellikleri aşağıdadır.

Midland Alan 48 Plus Multi B CB Telsiz

ALAN 48 PLUS MULTI B sunduğu özellikleriyle 1996 ödül almış bir CB telsizdir. Bir mikroişlemci tarafından kontrol edilir özelliklere sahiptir.Herhangi bir Avrupa CB bandını çabuk ve kolayca geçiş yapabilir.

Geniş ve çok fonksiyonlu arkadan aydınlatmalı ekranı karanlıklarda dahi kullanımda olan kanalı ve sinyal seviyesini göstermek üzere tasarlanmıştır.
ALAN 48 PLUS MULTI B’de digitel S-metre bulunur. Bu özelliği giden ve gelen sinyal gücünü gösterir.

17562234ja4.jpg

Özellikleri:

- Farklı ülke frekanslarına göre AM/FM bandlarına ayarlanabilme
- Kullanıldığı ülkeye bağlı olarak 1W/4W çıkş gücü
- Kullanılan kanalı frekans kanal numarasıyla gösterme
- Çok işlevli LCD ekran ve sinyal metre
- Mikrofon üzeri kanal değiştirme ve tuş kilidi
- Hızlı kanal değiştirme, kanal tarama ve emniyet kanal düğmeleri
- Fonsiyonel tuşlar ve hafıza düğmeleri
- Mikrofon hassasiyeti
- RF hassasiyeti
- SQUELCH (Parasit giderme) özelliği
- TX / RX ve AM / FM led göstergesi
- Harici hoparlör çıkışı
- Harici S-metre çıkışı
- Harici PA (anons/megafon) çıkışı
- Çalışma Sıcaklığı -10 / +55 °C
- DC Voltaj girişi : 13,8 V ±%15
- Dahili hoparlör ses çıkışı: 2 Watt

Kutu İçeriği:

- Midland Alan 48 Multi B CB Telsiz

- 6 Pin Mikrofon

- Montaj çerçevesi

- Montaj vidaları

- Türkçe kullanım kılavuzu ve garanti belgesi

benim aracta anten mevcut, üniden marka sadece am bandında calışan telsizimde var ama fm yok

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
benim aracta anten mevcut, üniden marka sadece am bandında calışan telsizimde var ama fm yok

Anladım. Telsizi antenle verdiğim zaman fiyat biraz daha uygun oluyor fakat sadece telsiz isterseniz size 295,00 TL'ye verebilirim. Kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.

Siz İstanbul'dasınız sanırım. Araca birlikte monte edebiliriz ve mevcut anteninizi ve SWR sini kontrol edebiliriz.

Saygılarımla,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR