Satılık Defenderler....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Beemer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,104
Ynt: Satılık Defenderler....

bu benim külüstürün muayeneden geçirmek için 150 tl ye boyanmış hali

Fotoğraf0164.jpg

Etiketler

aracınızı güle güle kullanın.88 model ingiliz olanı kullandım askerde.stepne kaput üzerindeydi.arada bakıyorum defender bölümüne hatıralarım canlanıyor.keçi desek yeridir bu araç için.tam techizat dokuz kişi.tavan sepeti 7 çanta 200 kg. yükle banamısın demezdi.sert arazide ön düzen sıkıntısı çıkarabilir. bakımlarını iyi takip ederseniz yolda bırakmaz.

çok teşekkür ederim, dediginiz gibi bütün mekanik cihazlar bakım ister, gezenbilirden ögrendigim bir söz defender bakarsan ihya eder, bakmazsan idare eder :smiley:)))))

pantera 362 gönderdigin niz linge defendera baktım ve sahibine telefon actım araçlar güzel gözüküyor yaptıklarını sordum söyledikleri benim içimi acmadı hiç kendim mkn den alsam daha ucuza ve daha iyisine maledecegime inanıyorum . bilginiz için cok tşkederim başka diger haberleriniz bekliyorum . satlık defender olursa gezenbilir ailesi lütfen haberim olsun riça ediyorum şimdiden tşkederim

kara murat hayırlı ugurlu olsun arkadaşım araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim dizelmi benzinlimi ? inşallah mahcup etmez seni darısı benim başıma az önce dedigim gibi satlık temiz fiyatıda uygun birşey olursa dizel haberim olsun riça ediyorum

ta5che' Alıntı:
pantera 362 gönderdigin niz linge defendera baktım ve sahibine telefon actım araçlar güzel gözüküyor yaptıklarını sordum söyledikleri benim içimi acmadı hiç kendim mkn den alsam daha ucuza ve daha iyisine maledecegime inanıyorum . bilginiz için cok tşkederim başka diger haberleriniz bekliyorum . satlık defender olursa gezenbilir ailesi lütfen haberim olsun riça ediyorum şimdiden tşkederim
satıcı sigortacıymış pek anladıgı yok sanırım ama yakın zamanda araçların yanına gidip inceleyeceğim en ince ayrıntılarına kadar çok araştırıyorum iyi bir araç görürsem elbet paylaşırım bende teşekkür ederim

pantera 362 ben pazartesi günü kırıkkalede olmayı planlıyorum isterseniz birlikte gidelim kırıkkalede buluşalım birlikte bir kararada varabiliriz görüşmemiz mümkünmü hangi ilde ikamet ediyorsunuz

pantera362' Alıntı:
satıcı sigortacıymış pek anladıgı yok sanırım ama yakın zamanda araçların yanına gidip inceleyeceğim en ince ayrıntılarına kadar çok araştırıyorum iyi bir araç görürsem elbet paylaşırım bende teşekkür ederim
ta5che' Alıntı:
pantera 362 ben pazartesi günü kırıkkalede olmayı planlıyorum isterseniz birlikte gidelim kırıkkalede buluşalım birlikte bir kararada varabiliriz görüşmemiz mümkünmü hangi ilde ikamet ediyorsunuz
güzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar :smiley:

kara murat hayırlı ugurlu olsun arkadaşım araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim dizelmi benzinlimi ? inşallah mahcup etmez seni darısı benim başıma az önce dedigim gibi satlık temiz fiyatıda uygun birşey olursa dizel haberim olsun riça ediyorum

çok teşekkür ederim, araç 2.5 düz dizel, inşallah sizede nasip olur

ta5che' Alıntı:
adanada oturuyorum birkaç ay yerimden kıpırdamam mümkün değil teklifiniz için teşekkür ederim :smiley:
sanırım kayseride bu işle ugraşan birisini buldum hem memleketimde sanırım o adama bişiler yaptırmaya çalışacağım :smiley:

pantera 362 selam, Ben de Adanalıyım, iş dolayısıyla denizlide ikamet ediyorum... Benim defender şuan Adana da kaporta işleri yapılıyor... Görmek istersen adresi verebilirim.

Acrotech' Alıntı:
pantera 362 selam, Ben de Adanalıyım, iş dolayısıyla denizlide ikamet ediyorum... Benim defender şuan Adana da kaporta işleri yapılıyor... Görmek istersen adresi verebilirim.
[/quote
tabikide görmek isterim :smiley:

Acrotech' Alıntı:
abicim adresi aldım ama cevap atamıyorum en kısa zamanda ugramaya çalışacagım :smiley:

Önümüzdeki ay hidrolik direksiyon ve diğer aksesuvar işlerini yaptırmak üzere diyarbakıra yollıcam çok iyi bir hidrolik ve mokine ustam var onun ellerine teslim edicem...

Acrotech' Alıntı:
Önümüzdeki ay hidrolik direksiyon ve diğer aksesuvar işlerini yaptırmak üzere diyarbakıra yollıcam çok iyi bir hidrolik ve mokine ustam var onun ellerine teslim edicem...
hımm peki abicim bende başlayacagım maaliyetinden biraz bahsedebilirmisin özel mesajdan? varmı her işini ucuza yaptırabilcegin tanıdık :smiley: yardım edermisin banada?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR