Satılık Defenderler....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Beemer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,102
Ynt: Satılık Defenderler....

arkadaşlar ilk başta hepinize teşekürederim ve bu mutlulugumu sizlerle paylaşmak istedim . 07:06:2011 salı bugün saat 16:00 da bir defender sahibi olmuş bulunmaktayım arac cok korkunç birşey hayalimdeki aracımı uzun araştırmalar sonuçunda aldım arac manyak birşey yolda zapdedemiyorum gaza bastımmı ucuyor diger araclara banamısın demiyor . yukarı yayla yoluna cıktım test için benim mercedesle 2 ci vites cıktıgım yerleri 4.5 le cok rahat bir şekilde asılarak cıkıyor arac tam bir yol canavarı şuanda mercedesin park yerinde duruyor önündede bizm cj 5 var aklınızda bulunsun isteyen olursa cj 5 şi verecem saygılarla saim TA5CHE BEŞİNCİ BÖLGEDEN HEPİNİZE SELAMLAR

Etiketler

ta5che' Alıntı:
arkadaşlar ilk başta hepinize teşekürederim ve bu mutlulugumu sizlerle paylaşmak istedim . 07:06:2011 salı bugün saat 16:00 da bir defender sahibi olmuş bulunmaktayım arac cok korkunç birşey hayalimdeki aracımı uzun araştırmalar sonuçunda aldım arac manyak birşey yolda zapdedemiyorum gaza bastımmı ucuyor diger araclara banamısın demiyor . yukarı yayla yoluna cıktım test için benim mercedesle 2 ci vites cıktıgım yerleri 4.5 le cok rahat bir şekilde asılarak cıkıyor arac tam bir yol canavarı şuanda mercedesin park yerinde duruyor önündede bizm cj 5 var aklınızda bulunsun isteyen olursa cj 5 şi verecem saygılarla saim TA5CHE BEŞİNCİ BÖLGEDEN HEPİNİZE SELAMLAR

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

ta5che' Alıntı:
Hayırlı olsun fotoğraflarını bekliyoruz...

ta5che' Alıntı:
yeni aracınız hayıtlı uğurlu olsun...
cj ile ilgili ilanı linki görebileceğiz sanı rım ;)

ta5che' Alıntı:
:D Hayırlı olsun.

ta5che' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun.Merak ettim uçan bu defenderda nasıl bir motor var?Nedir?V8 Mi? :eek:

Beemer' Alıntı:
Barış Bey,
Gerçekten güzel özetlemişsiniz konuyu.Demekki sadece 8700 TL ile bitmeyecek bu iş...Satıcı arkadaşa mail attım bu gün oda ''Dilediğin gibi kullanabilirsin neyini istersen garanti veririm''demiş...Şimdi inanmalı mı?LR bildiğim bir araç değil.Araçlardan anlarım ancak LR'nin kendine has bazı hassas noktaları ayrıntıları var.Ancak ben onlar hakkında fazla bilgiye sahip değilim.E olayda zaten o ayrıntılarda gizli..
Tabii ekstralar olacaktır elbet ancak araç fiyatına + 10.000 TL oldukça düşündürücü....Hafiften heveslenmiştim doğrusu...
Aslında sahip olduktan sonra sadece boyasını değiştirecek(sanıyorum zorunlu)ve bir kaç tane sis farı ekleyeceğim.Onun haricinde hiç bir ekstra yapmayacağım Standart bir LR benim için fazlasıyla yeterli başlangıç olarak.
LR Defender sadece dış görünüm olarak dahi hayran oluncak bir araç bana göre.Yorumlarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bir düşüneyim bakalım...

Not:Eşime bu aracın fotosunu gösterdiğimde verdiği yanıt''İyi..Arka tarafa da silahları dolduralım Irak'a savaşa gidelim o zaman.O ne öyle heyulah gibi.Bana bak alıp gelme sakın vallaha binmem''...

:smiley: benimkide aracı test ederken kulağıma eğilip minibüs gibi demişti tabi alamadık. :D

arkadaşlar cok tşkederim sizlere defender kullanmak cok harika bir duygu aldım alalı ikibin km den fazla yol yaptım müthiş bir duygu hele rampa yukarıya giderken sollamadıgım arac kalmıyor fort transit bile arkamda bırakıyorum . birde kırmızı ışıklarda kalkışlarımdaki performansı bitiriyor beni ama fazla hız yapmıyop en son 120 buda beni uyuz ediyor cok sinirlenmiştim ama şimdi baya alıştım. 13 senedir mercedes taksim vardı mercedes gibi gider sanıyordum ama öyle olmadı bu arac rampadada düzdede aynı degişen birşey yok hani traktörler varya 4 çü vitese attınmı rampadada 4 düzdede 4 aynen onun gibi hep 5 le gidiyorum birinçi vitesi unuttum hep 2 ile kalkıyorum . bütün defenderlerin hızı aynımı ? bilemiyorum ta5 bölgesiğnden selamlar

ta5che' Alıntı:
arkadaşlar cok tşkederim sizlere defender kullanmak cok harika bir duygu aldım alalı ikibin km den fazla yol yaptım müthiş bir duygu hele rampa yukarıya giderken sollamadıgım arac kalmıyor fort transit bile arkamda bırakıyorum . birde kırmızı ışıklarda kalkışlarımdaki performansı bitiriyor beni ama fazla hız yapmıyop en son 120 buda beni uyuz ediyor cok sinirlenmiştim ama şimdi baya alıştım. 13 senedir mercedes taksim vardı mercedes gibi gider sanıyordum ama öyle olmadı bu arac rampadada düzdede aynı degişen birşey yok hani traktörler varya 4 çü vitese attınmı rampadada 4 düzdede 4 aynen onun gibi hep 5 le gidiyorum birinçi vitesi unuttum hep 2 ile kalkıyorum . bütün defenderlerin hızı aynımı ? bilemiyorum ta5 bölgesiğnden selamlar
kardeşim hayırlı uğurlu olsun aracın kazasız belasız binmen dileğiyle ancak defender ağır bir araçtır aracının motor ve yakıt cinsini öğrenebilirmiyim :smiley:

foremost' Alıntı:
kardeşim hayırlı uğurlu olsun aracın kazasız belasız binmen dileğiyle ancak defender ağır bir araçtır aracının motor ve yakıt cinsini öğrenebilirmiyim :smiley:
slm arkadaşım tdi motor var üstünde dizel yani

ta5che' Alıntı:
slm arkadaşım tdi motor var üstünde dizel yani
selamlar sami bey bende mersin erdemlide defender sahibiyim ve arabama bazı değişiklikler yapıyorum.arada musait olursanız görüşebiliriz irtibatlamak için nu:5353416892. 1988 land rover dizel aracım mesin erdemliden selamlar.

Slm arkadaşlar
Ben bir şey öğrenmek istiyorum google de aratığımda almanyada çok güzel buradaki fiyatlarda ( 17,000- 22,000 TL ) civarı araçlar var onları trye getşrme şansımız varmı varsa nasıl bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim . Aşşağıda almanya nın linkini veriyorum Saygılar.

http://tr.automobile.de/cgi/deeplink.pl/suche/cgi/standardsuche.pl?match=exakt&page=detail&LAND=&GTYPmehrere=&startsort=PREIS%20asc&s=Suche%20starten&initcall=1&zusatz1=&HERSTELLER=137&MODELLID=M622&PREISVON=&PREISBIS=&AUFBAU=&TUEREN=&ART=&KRAFTSTOFF=&KW=&ERSTZULASSUNGVON=&ERSTZULASSUNGBIS=&KMVON=&KMBIS=&GTYP=

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.