Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: Satılık Defenderler....
Araç Türkiye'ye girerken vergi ödemek zorundasınız.
Araç Türkiye'ye girerken vergi ödemek zorundasınız.
okk peki takriben ne kadardır yada almanyada yaşıyan bir akrabam adına getirsem daamıuygun olurAssasin' Alıntı:Araç Türkiye'ye girerken vergi ödemek zorundasınız.
screamingeagle' Alıntı:Ok ilginize teşekkür ederim gerçi getirtme zor ama bakalım kısmet olmadı buradan ihalelerden yada düzgün bir araç bulursam bakıcam .
Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Bende çevremden soruşturdum hemen hemen anı cevabı aldım ve bu yurt dışı olayını kafamdan sildim . Bir tane 1988 buldum yürür halde biraz adam etmek gerekir fiyat ta çok cazip yılbaşından sonrayı bekliyorum eğer kısmet olursa bakıcam. Bu arada şimdiden Mutlu yıllar tüm arkadaşlara.n_y_c_b' Alıntı:inanın '0' defender alsanız yurtdısından getirmek için gereken miktardan daha uygun olur. . .
ki birde yaş meselesi var. . . eğer maddi durumunuz uygunsa toplanmışlardan alın. . .
''yok ben kendim toplarım '' derseniz Allah kolaylık ve sabır versin diyorum . . .
inş. en kısa zamanda istediğiniz gibi bir defender sahibi olursunuz. . . saygılar. . .
serci07' Alıntı:hergün satılık sitelerini internrtte dolaşırım. bu gün adam defender pickupa 30 000 tl istemiş.
serci07' Alıntı:bide aracın fiyatını bilmeyenler var. Geçen arkadaşımda puma motorlu 93 model 110 var. Rahat 40.000 TL eder. Adam geldi clio var elimde 15.000 ne sayarım. 2.000tl üste alırım dedi yaaa
foremost' Alıntı:böyle dedilermi bir göbeğim daha olsa onuda carttt diye yırtasım geliyor arkadaş gicık olyorum bunlara araçtan anlamıyorsan barı kabalık etme birde üste para istiyorlar ha pes wallahi kadir kıymet bilen yok arkadaşlar