Satılık Defenderler....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Beemer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,103

Etiketler

Ynt: Satılık Defenderler....

kesin olmamakla bildiğim kadar yurt dışından getirilecek araçlarda yaş sınırı var ancak özel amaçlı araçlar ve kamu yararına getirilecek araçlarda yaş sınırı daha uzun konuyu bir gümrükcü ile görüşmekte fayda var sizleri yanıltmak istemem
konudan daha fazla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :smiley:

screamingeagle' Alıntı:
Ok ilginize teşekkür ederim gerçi getirtme zor ama bakalım kısmet olmadı buradan ihalelerden yada düzgün bir araç bulursam bakıcam .

inanın '0' defender alsanız yurtdısından getirmek için gereken miktardan daha uygun olur. . .
ki birde yaş meselesi var. . . eğer maddi durumunuz uygunsa toplanmışlardan alın. . .
''yok ben kendim toplarım '' derseniz Allah kolaylık ve sabır versin diyorum . . .
inş. en kısa zamanda istediğiniz gibi bir defender sahibi olursunuz. . . saygılar. . .

n_y_c_b' Alıntı:
inanın '0' defender alsanız yurtdısından getirmek için gereken miktardan daha uygun olur. . .
ki birde yaş meselesi var. . . eğer maddi durumunuz uygunsa toplanmışlardan alın. . .
''yok ben kendim toplarım '' derseniz Allah kolaylık ve sabır versin diyorum . . .
inş. en kısa zamanda istediğiniz gibi bir defender sahibi olursunuz. . . saygılar. . .
Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Bende çevremden soruşturdum hemen hemen anı cevabı aldım ve bu yurt dışı olayını kafamdan sildim . Bir tane 1988 buldum yürür halde biraz adam etmek gerekir fiyat ta çok cazip yılbaşından sonrayı bekliyorum eğer kısmet olursa bakıcam. Bu arada şimdiden Mutlu yıllar tüm arkadaşlara.

Defender tutkusu bendede var yoğun araştırmalarıma rağmen bende bulamıyorum hiç telefonu yazarsanız çok sevinirim

şuan 4x4 araç almak gerçekten çok zor arabasını satamayan 4 lastık bi snorkel dodik modik 5-10 mılyar daha fazlaya kakalamaya çalışıyor. . . adam gibi yapılmış araçlarada uçuk fiyat istenmekte . .
araba bulmak zor iş biraz şans aslında. . . birazda tecrübe. . .

hergün satılık sitelerini internrtte dolaşırım. bu gün adam defender pickupa 30 000 tl istemiş. :smiley:

serci07' Alıntı:
hergün satılık sitelerini internrtte dolaşırım. bu gün adam defender pickupa 30 000 tl istemiş. :smiley:

ya serkan millet birbiriniz gazına geliyor fiyatlar arttıkça artıyor. yakında 0 defenderlardan pahalı olacak 87-92 modeller. ben de ilanımı değiştirim 60,000 mi istesem. sonra damping yapar yarı fiyatına 30 a veririm 9binlira kar ederim

genelde sohbet etdığım ve ilk görenlerin aracımın etrafında 40 kere turatdıktan kapıları acıp bakıp izin istemeden koltuga oturup baktıktan sonraki sonra ilk lafı :

O: kaca aldın bu aracı

ben : kaca aldıgım degilde.. benim aldığında böyle degildi bu haldeki masrafla olan tutatı soruyorsun galiba

O : evet cok güzel toplamışsın bizede ucuz bişeyler lazım öyle haftasonları binecez 5.000, 10.000 liralık ihalelerde altı yedi liraya cok satılmış almadık iki üç masraf edip alacam bitane...

ben : 24.000 tl aracın fiyatı arkadaşım.

O : ooo cok masraf etmişsin ama güzel olmuş.

ben : bu aracın aynı kasası 0 km si cıkıyor yanılmıyorsam 100.000 tl dizel tdi kılimalı

O : cıkyormu yenısi

ben : cıkıyor ihaleden zaten 8.000 9.000 bine böyle arac cıkmaz cıksada sen alamazsın kurtlar kapar yada bakıpta acam sandıgın aracı soyarlar öyle alırsın
hadi aldın diyelim aldıgın arac yaklaşık olarak % 70 pert halde 100.000 lik aracın % 70 i 70.00 binlira şaseden toplanan fiyatları ortada en uygun yoplasan 50.000 liraya toplarsın
hadi harcı alem yapayım dedin 10.000 bin lik aracı aracdanda anlamıyorsan 10.000 masraf eder adam edemeden kahırdan sinirden satarsın arkadaşım.

O : hadiya.... ee normal ozaman 25.000 30.000 luk bişey almalı.

cekmeyın fiyatları aşagıya alan alsın anlayan ederini verir zaten zaten satılık sitelerinde beş binede arac var 0 km. de jeep tamırcileri zaten tamamen muhalefet ediyor landlara burda ben derme catma toplanmış 76 model uydurma yapılmış jj 6 lara 18,,, 2000 fiyat istediklerin de gülüyorum onlarında hastaları var demekki?? carşınız bazar olsun diyorum içimden uzaklaşıyorum.

bide aracın fiyatını bilmeyenler var. Geçen arkadaşımda puma motorlu 93 model 110 var. Rahat 40.000 TL eder. Adam geldi clio var elimde 15.000 ne sayarım. 2.000tl üste alırım dedi yaaa :D

serci07' Alıntı:
bide aracın fiyatını bilmeyenler var. Geçen arkadaşımda puma motorlu 93 model 110 var. Rahat 40.000 TL eder. Adam geldi clio var elimde 15.000 ne sayarım. 2.000tl üste alırım dedi yaaa :D

böyle dedilermi bir göbeğim daha olsa onuda carttt diye yırtasım geliyor arkadaş gicık olyorum bunlara araçtan anlamıyorsan barı kabalık etme birde üste para istiyorlar ha pes wallahi kadir kıymet bilen yok arkadaşlar :mad:

foremost' Alıntı:
böyle dedilermi bir göbeğim daha olsa onuda carttt diye yırtasım geliyor arkadaş gicık olyorum bunlara araçtan anlamıyorsan barı kabalık etme birde üste para istiyorlar ha pes wallahi kadir kıymet bilen yok arkadaşlar :mad:

:D km kaç para yakıyor bu diye soranları söylemiyorum bile :smiley:

hüseyin abi senin defender km kaç tl gaz yakıyor. Dizel arıyordum ancak şu araç kafama çok yattı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1992-model-hidrolik-direksiyon-tertemiz-70114317/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.