Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ck4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,093
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu araca siteye girip çıktıkça sürekli bakıyorum gözüm kaldı :smiley: çok güzel bir araç hem off road donanımlı hem diesel hemde 4runner fiyatıda uygun ama hala neden satılmadığını anlayamadım.

Etiketler
Bazen gerçekten hemen satılması gereken araç satılmaz,satılamaz.
Düşünürüm öyle kendimce acaba nedendir diye?
Hani derler ya her şerde vardır bir hayır,
Evet bazen satmaya çalışıpta satamadığımız araçta da(bu sadece araç konusunda değil,bir çok konuda geçerlidir)kendince mantıklı bir sebep mutlaka çıkar,taki vadesi geldiğinde öğreniriz iyiki satılmamış bak gördünmü vs gibi.
Satıcı arkadaş yanlış anlamasın lütfen direk onun ilanı ile ilgili yorumda bulunmadım.
İlanı sadece vesile oldu,
Hayırlı şatışlar temennisi ile.

3 ayda 3 kişi bakmaya geldi, donanım ve gücüne göre fiyatı gerçekten az olan bir araç

Neden satılmadı acaba bi sıkıntısı mı var diyen alıcılar için bütün testleri yaptırdım, araca bakmaya geldiklerinde rapoları gösterebilirim.

Hayırlısı diyelim

yemin ediyorum su an nakitim olsa bi dakka düsünmem alırım hayret bişey gercektende millet tenekelere cuvalla para verir td toyota alınmazmı ya inanılmaz bi durum ah ah
imkanları zorlıycam takipteyim sonuna kadar

Su anda bir Toyota 'm olmasa ve elimde nakitim olsa gercekten kaçırılmayacak bir arac, uzun yolculuklar- arazi ve gercekten güçlü arac arayanlar icin iyi bir secim.

Hayirli satislar

Merhabalar,
Cem kardeş sonunda ben müşteri olayım bu güzel araca artık, (benim müşteri olduğum araçlar satılırda o sebepten)
Şaka biryana eğer işimi halletmiş olsaydım sizi arayıp "yağını ve suyunu kontrol ettirin geliyorum diye telefon edecektim" ne çareki işim olmadı, kısaca oldurmadılar.
Herşey gönlündeki gibi olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Cem kardeş sonunda ben müşteri olayım bu güzel araca artık, (benim müşteri olduğum araçlar satılırda o sebepten)
Şaka biryana eğer işimi halletmiş olsaydım sizi arayıp "yağını ve suyunu kontrol ettirin geliyorum diye telefon edecektim" ne çareki işim olmadı, kısaca oldurmadılar.
Herşey gönlündeki gibi olsun.

Bugün forumdan bir arkadaşımız geldi, yarına kadar benden opsiyon istedi, olmazsa senin için bekletirim abi nasıl olsa alışığım beklemeye :smiley: bigfoot'a mı çevirsem ne yapsam, hiç yoktan trafikte stresimi atarım :smiley:)

Merhaba kardeşim,
Dileğim herzamanki gibi değerini bilen birinin sahip olması, şakadeğil işimi çözebilseydim ben bu arabayı kesin alırdım.
Malum günümüzde borcuna sahip çıkıp zamanında ödeyen kalmadı gibi,

ck4x4' Alıntı:
Bugün forumdan bir arkadaşımız geldi, yarına kadar benden opsiyon istedi, olmazsa senin için bekletirim abi nasıl olsa alışığım beklemeye :smiley: bigfoot'a mı çevirsem ne yapsam, hiç yoktan trafikte stresimi atarım :smiley:)

Cem bey merhabalar, ben araç için gelen arkadaşım, aracı almak isteyen sevgili arkadaşımıza yürürü vs her konuda bilgi verdim, aracı alıp arzu ederse bir de şaşmaz'a veya başka bir yerdeki ustaya götürmesi konusunda kendisine telkinde de bulundum, bana göre aracınız 10 üzerinden 8'i güle oynaya alır ki param olsa ben aracınıza keyifle binerdim, ben de sizin gibi bir amatör ve gönüllüyüm, sevdiğim dostlarımın bu camiaya adfım atması ve ortak bir hobimizin yaşanabilir hale gelmesi çok istediğim bir şey olduğundan rica ettiği için geldim, dediğim gibi yürürü mükemmel, kaporta ve motoru iyi bir araca sahipsiniz, alanın keyfe keder yaptıracağı işler de alıcıyı bağlar, kısacası ben de seyahatten bu gün Kars'a ayak bastım, inanın dönüp soramadım da ne yaptığını, ancak arayıp sırf kişisel merakımdan soracağım, tanıdığa gidecek ve minimal masrafla çok yeterli bir araca sahipsiniz, almaz ise umarım daha da değerini bilecek bir arkadaşa gider, misafirperverliğiniz için de ayrıca teşekkür ederim, saygılarımla,

Erdoğan UZLU

Yaz sezonu olduğundan. Bu tür araçların satışı biraz gecikiyor. Şuan cadde araçları satılıyor.
Bende V6 olanını satıyorum. Banim aracı soranlara sizin aracıda öneriyorum garip ama gerçek :smiley: gerçekten fiyat ve donanım olarak çok makul bir araç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri