Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ck4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,094
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dalyan' Alıntı:
Cem bey selamlar,
Telefonda da görüştüğümüz gibi bu gün size aracın kaporasını göndermiş bulunuyorum,
Dolayısı ile arkadaşlar aracın yeni sahibi ben oldum.
Demekki bana kısmetmiş,tekrar hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.

Etiketler
ck4x4' Alıntı:
Ertan Bey, inşallah benim gibi severek kullanırsınız aracı, siz gelene kadar garaja çekiyorum arabayı.

Hayırlı olsun.

Çok memnun olurum Cem bey,teşekkürler.

hayırlı olsun güle güle kullanın sanıyorum sizde defender vardı satıldımı acaba

Hayırlı olsun Ertan bey..Dört tekeriniz de yere bassın her daim..

Toyota camiası ve Karavan camiası artıyor..

alan satan hayırını görsün.çok kral bir araç aldınız.Allah tekerini düz bastırsın.

tekeri düz bassın, çamuru eksik olmasın, güzel bir araç aldınız bence, hayırlı olsun...

Hayirli olsun Ertan Bey,

İnanın cok kiskandigim ve imrendigim bir arac aldınız.

Daha once de yazdığım gibi param olsa kaçırmayacağım bir arac, her seyini gectim uzerinde kendini yıllardır ispatlamış olan super bir dizel makine var, kıymetini bilin cok iyi bakın.

Yeniden hayirli olsun der, iyi günleriniz olsun dilerim

harung' Alıntı:
hayırlı olsun güle güle kullanın sanıyorum sizde defender vardı satıldımı acaba
Defender satılmadı henüz yeni sahibini bekliyor,
Satılmasa da çok dert değil bahçemde çok işime yarıyor doğrusu,
Teşekkürler.

mdr' Alıntı:
Hayırlı olsun Ertan bey..Dört tekeriniz de yere bassın her daim..

Toyota camiası ve Karavan camiası artıyor..
İsmail bey,ağbi diyesim var size affınıza sığınarak :smiley:
:Çok ama çok teşekkür ediyorum,
Saygı ve sevgilerimle.

sehzata' Alıntı:
Hayirli olsun Ertan Bey,

İnanın cok kiskandigim ve imrendigim bir arac aldınız.

Daha once de yazdığım gibi param olsa kaçırmayacağım bir arac, her seyini gectim uzerinde kendini yıllardır ispatlamış olan super bir dizel makine var, kıymetini bilin cok iyi bakın.

Yeniden hayirli olsun der, iyi günleriniz olsun dilerim
Şehzat bey,teşekkürler,
Allah size ve gönlü Toyata da olan arkadaşlara daha iyilerini nasip etsin.

Selam,
Aracı teslim aldım ve hemen tatile çıktım.Toplamda 2000km yol yaptım bu güne kadar,bu güne kadar diyorum çünkü yaklaşık 1,5 aydır araç sanayide.Tatil sırasında arkaya çekme karavan bağladım dik yokuşlarda yani zorlamalarda kara,mavi dumanlar attı ve 2kg yağ eksilti araç.Boyaya soktum,kaporta boyaya mekanil elektirik işleri dahil 5000tl verdim mat siyah yaptım aracı.Turbosu bitik dediler sıfır turbo aldım 2000tlye biraz aksesuar ekledim 1000tl gibi.ARB old man emu yükseltmeler takıldı.Turboyu değişince araç basınç yapıyor baca gibi tütmeye başladı yarın Maslak Tem servise gidecek bakalım ne çıkacak?Motor bitik gibi hadi hayırlısı diyoruz...Fren merkezi değişecek klima bakımdan geçecek.

Şimdiye kadar kılıdır tüyüdür yaklaşık yuvarlak hesap giden nakit 10.000 ler gibi,ben daha üstüne en az bir 5000 göze aldım.Umarım daha fazla rakam çıkmadan arabayı adam ederiz.Şu anki durumumu?Dışı seni yakar içi beni yakar durumları...
Dış görünüş gerçekten muhteşem oldu ama motor olayı muamma şimdilik.
Cem beye selamlar olsun buradan...

Dalyan abi once uzulmustum araci alamadigim icim ve simdide yazdiklarini gorunce iyiki alamamisim dedim icinde ama yinede uzucu bir durum yapilan masraflar,hatta size mesaj bile yazmayi dusundum araci satmak isterseniz ben yine talibim diye,umarim araciniz istediginiz gibi olur

Sn Yörükoğlu ben fazla titizim araca harcadığım rakamlar önemli değil,önemli olan söylenenler ve karşı tarafa olan güvenin boşa çıkması.
Araç mükemmel olacak hiç bir masraftan kaçınılmadan layıkı ile toplanıyor.Dün Tem servise götürdüm aracı gerekli olan ne varsa yapılacak....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri