euzlu
"YANOFF" KARS...
bahsettiğiniz rakamlara yeni bir motor almak daha sağlıklı olmazmıydı sizce??!! benim bildiğim zaten bu orjinal motoru değildi üzerindeki... talihsizlikler için üzüldüm, geçmiş olsun...
dalyan' Alıntı:Her insanın bir enayilik zamanı olurmuş,haklısınız hata bizde göstermedik göstermeliydik.Ama işte güven olayı bizi yakan bu duygu oldu.Güvenmeden de bir şey olmuyor güvenincede sonuç budur.Dünya öyle bir hal aldıki artık herşeyi normal karşılamak gerekiyor.
Yanlış bilgi almışsınız,üzerindeki motor orjınal 3.0td motor.euzlu' Alıntı:bahsettiğiniz rakamlara yeni bir motor almak daha sağlıklı olmazmıydı sizce??!! benim bildiğim zaten bu orjinal motoru değildi üzerindeki... talihsizlikler için üzüldüm, geçmiş olsun...
aslanaybars' Alıntı:gül gibi aractı halbuki benimde hayalimdeki aractı inanmak güç böyle bi aracı bu hale getirmek gecmiş olsun artık vecihi usta artık adam eder bu aracı.
vadili' Alıntı:buna Enayilik demeyelim,
hepimizin hayatında bu tür yanlış kararlar olmuştur,
Basiretin bağlanması dediğimiz olay,geçmiş olsun
JUNİOR' Alıntı:geçmiş olsun ne diyim
yavuz-çelikel' Alıntı:http://www.ebay.co.uk/itm/1991-TOYOTA-HILUX-SURF-TD-AUTO-RED-/261108632398?pt=Automobiles_UK&hash=item3ccb498b4e
memleketimin halleri.