Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ck4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahsettiğiniz rakamlara yeni bir motor almak daha sağlıklı olmazmıydı sizce??!! benim bildiğim zaten bu orjinal motoru değildi üzerindeki... talihsizlikler için üzüldüm, geçmiş olsun...

Etiketler
gül gibi aractı halbuki benimde hayalimdeki aractı inanmak güç böyle bi aracı bu hale getirmek gecmiş olsun artık vecihi usta artık adam eder bu aracı.

dalyan' Alıntı:
Her insanın bir enayilik zamanı olurmuş,haklısınız hata bizde göstermedik göstermeliydik.Ama işte güven olayı bizi yakan bu duygu oldu.Güvenmeden de bir şey olmuyor güvenincede sonuç budur.Dünya öyle bir hal aldıki artık herşeyi normal karşılamak gerekiyor.

buna Enayilik demeyelim,

hepimizin hayatında bu tür yanlış kararlar olmuştur,
Basiretin bağlanması dediğimiz olay,geçmiş olsun

euzlu' Alıntı:
bahsettiğiniz rakamlara yeni bir motor almak daha sağlıklı olmazmıydı sizce??!! benim bildiğim zaten bu orjinal motoru değildi üzerindeki... talihsizlikler için üzüldüm, geçmiş olsun...
Yanlış bilgi almışsınız,üzerindeki motor orjınal 3.0td motor.

aslanaybars' Alıntı:
gül gibi aractı halbuki benimde hayalimdeki aractı inanmak güç böyle bi aracı bu hale getirmek gecmiş olsun artık vecihi usta artık adam eder bu aracı.
vadili' Alıntı:
buna Enayilik demeyelim,

hepimizin hayatında bu tür yanlış kararlar olmuştur,
Basiretin bağlanması dediğimiz olay,geçmiş olsun
JUNİOR' Alıntı:
geçmiş olsun ne diyim :eek:

Tüm üzüntülerini paylaşan iyi niyetli mesajlar için teşekkürler.

http://www.ebay.co.uk/itm/1991-TOYOTA-HILUX-SURF-TD-AUTO-RED-/261108632398?pt=Automobiles_UK&hash=item3ccb498b4e

memleketimin halleri.

yavuz-çelikel' Alıntı:
http://www.ebay.co.uk/itm/1991-TOYOTA-HILUX-SURF-TD-AUTO-RED-/261108632398?pt=Automobiles_UK&hash=item3ccb498b4e

memleketimin halleri.

ingilterede arkadaşlarım var eski araçları hurdacıya bırakırken araç çalışıp yürüyorsa hurdacıdan para alıyorlarmış araç çalışmıyorsa hurdacıya para vermek zorunda kalıyorlarmış. Bizim için cennet :smiley: Sıfır araç ve parçalar daha pahalıymış (ithal araçlar)

Ekonomik ömrünü tamamlamış olayına çok dikkat ediyorlar.

satan arkadaş 34 istiyor konu başında devamını okumadım ama Dalyan arkadaş hadi 30 a almış olsun. 15 daha harcayacak eder 45. ilandaki araç 2 bin lira . farkı anlamak güç. Resimdeki araca bakıyorum benim geçenlerde aldığım 87 asker eskisi defendere bakıyorum 15'e zor aldık.allah akıl fikir ve sabır versin hepimize.:smiley::smiley::smiley:

Aracı dün akşam Tem servisden Vecih ustadan teslim aldım.Açıkca yazacağım aracın motorundaki ufak tefek eksiklikler halloldu ne kara nede mavi duman atıyor.Turbonun hortum kaçakları vardı onlar yapıldı firen ana merkezi değişti daha aklıma gelmeyen bazı şeylerde yapıldı(ortağım ilgilendi ödemesini dahi kendi yaptı)Sıfırdan motor toplatmadık ama şu an orta vaziyette motor.Ben kimseyi kandırmıyorum mertçe yazıyorum buraya.Almaya niyetli olan kişi bunu bilerek alsın diye yoksa kontrol dahi ettirse araç geçer not alır şu anki durumu ile.Tahmini 40-50bin km yaparmış motor.Ama sıfırdan toplansa Vecih ustanın dediği 400-500 bin km garanti verirmiş.Tahmini masrafı 8binler gibi.

Gelelim bana maliyetine kaporta boya mükemmel bir şekilde yapıldı 5 kez zımpara 3 kez astar atıldı piyasanın en kaliteli malzemeleri kullanılarak.
ARB old man emü yükseltme kiti takıldı
Sıfır turbo takıldı orjinali eskisi beraber verilecek faturası ile birlikte 2000 tl nakit verildi.
Tahmini 1000 tl aksesuar takıldı.
Elektrik tesisatı komple elden geçti
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama mutlaka atladığım aklıma gelmeyen şeylerde yapılmıştır.
Sanayide ıvır zıvır alınan ek malzeme emin olun en az 1000 tlyi bulmuştur.
Cem beye 25.500 tl verdim satış işlemleri hariç.
Üzerine en az 12 -13bin masraf etmişimdir.Sonuç olarak bana maliyeti aracın yaklaşık 40binler gibi ama ben malum siteye 33bin yazacağım eğer buradan isteyen olursa 30 bine vereceğim yani yaklaşık 10bin zararla olsun canımız sağolsun...
Az önce detaylı temizliğe bıraktım aracı çıkınca son halinin fotolarını atarım,selamlarımla.

Not ben araçtan soğumamış olsaydım motoru sıfır toplatır en az 10 sene arkama bakmazdım ama soğudum bir kere..Şimdi sıfır kaporta boya ,sıfır turbo sıfır yükseltme ve sıfır motorlu(sıfırlatılsa) 3.0td interli bir offroad aracın piyasa fiyatını siz değerli dostların görüşlerine sunuyorum(vinç,şnorkel sisler vs vs nin hesabını dahi yapmadan)

Evet aracımızın yeni hali budur...
İlk foto yeni turbo

010.JPG

008.JPG

009.JPG

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-tr-de-tek-orj-3-0-t-d-offroad-donanimli-restorasyonlu-102371635/detay/

Buda malum sitede mağazamızdaki ilanımız daha detaylı olarak.

abi satmasaydın iyiydi ya yakışmıştı sana biraz zorlasan belki gene ısınırdın be abi baya uğraştın araçla :(

emeğine sağlık, muhteşem duruyor, Allah nazardan saklasın, umarım tekrardan ruhunda bir ışık yanar bu canavara... kazasız, belasız binmek nasip olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri