KENAN61TS
Kamp I
erdoğan rahat dur arabayı ben alıcam benimki için arkadaş pazartesiye kadar opsiyon istedi eğer arabayı verirsem ankaradayım..euzlu' Alıntı:Cem bey merhabalar, ben araç için gelen arkadaşım, aracı almak isteyen sevgili arkadaşımıza yürürü vs her konuda bilgi verdim, aracı alıp arzu ederse bir de şaşmaz'a veya başka bir yerdeki ustaya götürmesi konusunda kendisine telkinde de bulundum, bana göre aracınız 10 üzerinden 8'i güle oynaya alır ki param olsa ben aracınıza keyifle binerdim, ben de sizin gibi bir amatör ve gönüllüyüm, sevdiğim dostlarımın bu camiaya adfım atması ve ortak bir hobimizin yaşanabilir hale gelmesi çok istediğim bir şey olduğundan rica ettiği için geldim, dediğim gibi yürürü mükemmel, kaporta ve motoru iyi bir araca sahipsiniz, alanın keyfe keder yaptıracağı işler de alıcıyı bağlar, kısacası ben de seyahatten bu gün Kars'a ayak bastım, inanın dönüp soramadım da ne yaptığını, ancak arayıp sırf kişisel merakımdan soracağım, tanıdığa gidecek ve minimal masrafla çok yeterli bir araca sahipsiniz, almaz ise umarım daha da değerini bilecek bir arkadaşa gider, misafirperverliğiniz için de ayrıca teşekkür ederim, saygılarımla,
Erdoğan UZLU
fazla karıştırma