Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ck4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,094
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
mergen' Alıntı:
Merhaba,

Yazılanlardan motor ve yürür aksamın iyi durumda olduğu ve iyi bakıldığı anlaşılıyor. Peki kaporta durumu nedir? Daha önce hiç boyaya girmiş mi? Şu an yapılması gereken kaporta işleri var mıdır?

Selamlar ve iyi satışlar.
Merhaba,
Haklısınız motor ve yürüyen aksam çok iyi ve kaportada alacak arkadaşın zevkine göre tadilat yapması gerekebilir ama beni rahatsız eden önemli bir sıkıntı yoktu. daha önceden boyanmamış araç.

Alan arkadaş isterse böyle biner 20 sene de gider,
yok gıcır gıcır olsun diyorsa boyatır demek istedim, ki satışa çıkarmasaydım eylül ayı gibi yapmayı planladığım da buydu.

Sonuçta 94 model arazi aracı bahsettiğimiz, tabiki ufak çizikleri, ezikleri var, şunu da belirtmek isterim aracı merak ediyorsanız ve ciddi iseniz gelin bakın, ustanızı getirin o da baksın.

Merhabalar,
Cem arkadaşımız arabasını soran arkadaşımıza "ustanı algelde baksın" diyor.
Yaşadığım bir anı;
Benimde yoğun olarak araba alıp sattığım dönemde beraber çalıştığım bir iş arkadaşım (bana uzaklığı karşı masa) araba almak için Kartal oto pazarına gelmiş iki kişiyle geziyor arabalara bakıyor işaret ettim yanıma geldi şahin alacakmış bir arkadaşımda vardı ve gözüm kapalı kendime alabilecek olduğum bir arabaydı gel bir bak tam senlik dedim bizimki hiç anlamaz fakat beğendi oda ne yanındakiler olmaz bu araba kazalı bunda çok masraf çıkar diye arabayı aldırtmadı inanın lekesiz bir arabaydı (doktor kızının arabasıydı) almadılar ben arkadaşa sordum kimdi onlar diye bana dediği biri kaportacı, diğeri boyacı bu işleri iyi bilirler ve ben hemen geri durdum, meğer elemanlar kendilerine iş arıyorlarmış sonunda öylede olduya.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

ck4x4' Alıntı:
Alan arkadaş isterse böyle biner 20 sene de gider,
yok gıcır gıcır olsun diyorsa boyatır demek istedim, ki satışa çıkarmasaydım eylül ayı gibi yapmayı planladığım da buydu.

Sonuçta 94 model arazi aracı bahsettiğimiz, tabiki ufak çizikleri, ezikleri var, şunu da belirtmek isterim aracı merak ediyorsanız ve ciddi iseniz gelin bakın, ustanızı getirin o da baksın.
[/quote
Cem abi offroad aracı nihayetinde,ufak tefek şeyler olucak elbette onlara bir sözümüz yok tabiki,zaten aracı alsam bende cillop gibi yaparım ve siyaha boyatırım :smiley: ama nasib işte telefondada görüşmüştük,parayı denkleştiremedik,aracımızıda satamadık,ama şuan bir müşteri var zararına vericem olmazsa paramda yetişmezse 2.4 benzinli alıcam artık,nasib kısmet bakalım artık.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Cem arkadaşımız arabasını soran arkadaşımıza "ustanı algelde baksın" diyor.
Yaşadığım bir anı;
Benimde yoğun olarak araba alıp sattığım dönemde beraber çalıştığım bir iş arkadaşım (bana uzaklığı karşı masa) araba almak için Kartal oto pazarına gelmiş iki kişiyle geziyor arabalara bakıyor işaret ettim yanıma geldi şahin alacakmış bir arkadaşımda vardı ve gözüm kapalı kendime alabilecek olduğum bir arabaydı gel bir bak tam senlik dedim bizimki hiç anlamaz fakat beğendi oda ne yanındakiler olmaz bu araba kazalı bunda çok masraf çıkar diye arabayı aldırtmadı inanın lekesiz bir arabaydı (doktor kızının arabasıydı) almadılar ben arkadaşa sordum kimdi onlar diye bana dediği biri kaportacı, diğeri boyacı bu işleri iyi bilirler ve ben hemen geri durdum, meğer elemanlar kendilerine iş arıyorlarmış sonunda öylede olduya.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Abicim teşekkür ederim, aslına bakarsan bu bir sevda meselesi, ben aracı malum sitede görür görmez kapora yatırıp kalktım muğlaya gittim, sevdalıyım çünkü pası da olsa çürüğü de olsa alacaktım, çünkü Toyota bu motorunda ve yürüyeninde sıkıntı yoksa gerisi teferruat, yapılır bir şekilde, zaten hevesimiz de alıp o arabayı yaptırmak değil mi? Aracı aldığım günden bu yana 14 bin lira masraf yaptım, satmak zorunda olmasam bi 10 bin daha yaparım biliyorum kendimi

ck4x4' Alıntı:
Abicim teşekkür ederim, aslına bakarsan bu bir sevda meselesi, ben aracı malum sitede görür görmez kapora yatırıp kalktım muğlaya gittim, sevdalıyım çünkü pası da olsa çürüğü de olsa alacaktım, çünkü Toyota bu motorunda ve yürüyeninde sıkıntı yoksa gerisi teferruat, yapılır bir şekilde, zaten hevesimiz de alıp o arabayı yaptırmak değil mi? Aracı aldığım günden bu yana 14 bin lira masraf yaptım, satmak zorunda olmasam bi 10 bin daha yaparım biliyorum kendimi
katılıyorum sonuna kadar TOYOTA gerisi tabi teferruat...
bugün nakitim olsa gözüm kapalı ellerim ayaklarım bağlı olsun alırım yemin ediyorum

Cem Bey; bir arkadaş ta sormuştu ya, takas düşünüyor musunuz? Hani, " şu araç olsa daha kolay nakite çevirebilirim..." gibi ;) Hayırlı satışlar tekrar :smiley:

KENAN61TS' Alıntı:
güncel yakıt değerleri nedir acaba..

Aracı arazi dışında hiç kullanmadığımdan yolda ne yakar bilmiyorum :smiley: ama karma olarak söyleyebilirim arazi + araziye giden yol + sanayiye giden yol ortalaması 500 kuruş :smiley: Intercooler taktırdıktan sonra sanırım %25 azaldı tüketim

amanos80' Alıntı:
Cem Bey; bir arkadaş ta sormuştu ya, takas düşünüyor musunuz? Hani, " şu araç olsa daha kolay nakite çevirebilirim..." gibi ;) Hayırlı satışlar tekrar :smiley:

" şu araç olsa daha kolay nakite çevirebilirim..." diyebileceğiniz bir aracınız varsa hemen :smiley:

Arkadaşlar aracım hala satılıktır, siteden isteyen arkadaşlar için 27 bin liraya vereceğim

bu arada pasta cilasını da yaptım çok güzel oldu :smiley:

yeni resimler görebilirmiyiz ? çamursuz :smiley: bende arabamı sattım artık rahatca runner alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri