Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ck4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,094
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

araç daha önce bendeydi sattığıma çok pişman olduğum güzel bir araç 1 ay önce yine toyota aldım yoksa pazarlığa oturudum hayırlı satışlar ...

Cem bey merhaba, ben ciddi olarak gelecektim aracın yanınada olmadı,herhalde başka bahara kaldı.
Hem Toyota, hem 4 Runner, hemde 3.0 TD bence tadından tenmez.Ne olursa olsun makine güçlü olacak, gerisi teferruat.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

bende ciddi alıcıyımda param yok o kadar :smiley: takasada hayır diyorsunuz sanırım

aracın iç fotolarını görebilirmiyiz: sanırım bunlarda elektrikli camlar ve aynalı ?

Cem Bey,
Ankara'dayım aracı görmek ve izniniz olur ise denemek isterim.

Saygılarımla,

Burak

MUSTANG' Alıntı:
araç daha önce bendeydi sattığıma çok pişman olduğum güzel bir araç 1 ay önce yine toyota aldım yoksa pazarlığa oturudum hayırlı satışlar ...
Abi sen şimdi onun intercoolerlı halini gör, 33 lastiklerle de grubun kurtarıcısı oldu hep :smiley:

ck4x4' Alıntı:
Abi sen şimdi onun intercoolerlı halini gör, 33 lastiklerle de grubun kurtarıcısı oldu hep :smiley:
15 aracın gırıp sadece 2 aracın vıncleme yapmadan cıktıgı araclardan bırısıde bu ıdı çok guzel saglam bır arac alanada satanada hayırlı olsun ... orjınal dizel olarakta tr de tek dıye bılıyorum ben baskasına denk gelmedım .

barbecue' Alıntı:
Cem Bey,
Ankara'dayım aracı görmek ve izniniz olur ise denemek isterim.

Saygılarımla,

Burak

Burak bey noldu aracı gördünüzmü? veya başka gören oldumu Cem abi iç resimleri göremedik hala ???

YoRuKoGLu' Alıntı:
Burak bey noldu aracı gördünüzmü? veya başka gören oldumu Cem abi iç resimleri göremedik hala ???
Arkadaşlar,
Şantiyedeyim ve planladıgım tarihte Ankara'ya dönemedim.
Hali ile de görme şansım olamadı. Bu sebepten ötürü de Cem Bey ile iletişime geçemedim.

Saygılarımla,

Burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri