Şarjlı Piller ve Şarj Cihazları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,022

Etiketler

Ynt: Şarjlı Piller ve Şarj Cihazları

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=87961&productid=bd5392
Mert bumudur?

Bu Ogatech'in ürününden hiç memnun kalmadım. 4 pili de aynı anda şarj olurken görmek nasip olmadı hiç.

VitaEsMorte' Alıntı:
Bu Ogatech'in ürününden hiç memnun kalmadım. 4 pili de aynı anda şarj olurken görmek nasip olmadı hiç.
nasıl yani?
aynı anda kaç pil bağlanabiliyor?

Bende bu ürün var, araç çakmak bağlantısı çok iyi, kampta falan şarj yeri arama derdi olmuyor aynı zamanda hızlı şarj olmasıda güzel bir özellik. Bilgisayara USB.den bağlanıp kullanılabilmeside evde yada işte priz arama derdinden kurtarıyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100620&productid=bd93233

schweps' Alıntı:
nasıl yani?

4 pil bağlanıyor ama pil yuvalarında sorun var. Bir kere servise götürdüm, yaptık dediler aynen devam ediyor. Sedat'ta da var aynısından, onda da aynı sorun var.

Bendede alman malı sarj deşarjlı var..araçta kullanıyorum...75 ytl ye aldım...ama soket ucundaki sigortası atıyor sık sık..şaşırdım....
Birde sürekli bir pili arızalı gösteriyor....sonra tekrar deniyorum..kabul ediyor....pek keyif alamadım..vye çözemedim....led siz olanlar dahamı iyiydi ne?

Tek bir yuvası bazen bende de sorun yaratıyor ama pili kendi etrafında döndürünce düzeliyor. En azından lcd ekranda her pilin durumunu görebildiğin için, diğer şarj cihazlarında yaşadığında haberdar olamayacağın bir sorunu görebiliyorsun... Ayrıca hem şebeke elektriği, hem usb, hem de çakmak adaptörüyle çalışan başka bir cihaz olmadığı gibi, bu kadar küçüğü de yok ;)

FOTOĞRAF MAKİNEM İÇİN GP MARKA ŞARJLI PİL (2700) VE ŞARJ ADAPTÖRÜ KULLANIYORUM. 8 SAATTE TAM ŞARJ EDİYOR. IŞIKLI GÖSTERGESİ VAR GAYETTE MEMNUNUM....

arkadaşlar ataba diye bi marka var model at 908 süper bi cihaz tavsiye ederim kendim aldım bi çok kişiyede aldırdım makina fiyat olarak oldukça uygun ben 14 ytl aldım araçtan şarj edebilirsiniz 220v lada oluyor ayrıca pil boşaltma ve refresh özellikleride var tavsiye ederim

Ben atabayı evde kullanıyorum..deşarj yapması mükemmel..Ama araçta kullandığım (adını unuttum_Alman malı) her seferinde bir pil arızalı gibi gösteriyor ve beni yanıltıyor ..LCD ekranlı..

arkadaşlar size elektronik okumuş biri olarak yorum yapmak isterim genellikle yorumlarda çabuk şarjdan bahsediliyor.bir cihazın bir batarya veya pili hızlı bir şekilde şarj etmesi için fazladan amper uygulaması gerekmektedir. buda pilin belki şu an fark etmiyorsunuz ömrünü kısaltır ve benim görüşüm şarj daha kısa süre gidiyor.

Arkadaşlar

Bu sitede çook güzel bir araştırma ve sonuçları var bizlere iyi bir referans olur kanısındayım.

http://www.imaging-resource.com/ACCS/BATTS/BATTS.HTM

schweps' Alıntı:
nasıl yani?
Yukardaki mesajımı yazdığım tarihlerde aldığım bu şarj cihazından ben de pek memnun kalmadım.
Şarj esnasında çok ısınmasından mıdır bilemiyorum, 2 hafta önce ekranı gitti. Bazı pilleri beğenmeyip şarj etmemek gibi bir rahatsızlığı da olduğu için şimdilerde güvenip pil bağlayamıyorum. Çünkü şarj edip etmediği anlaşılmıyor.

arkadaşlar iş gereği herçeşit boyutta voltta ve amperde batarya ve pil kullanıyorum AA ve AAA pillerle ilgili duracell'den vartaya gp'den C.F.L'ye hemen hemen tüm ürünleri kullandım şarj ciğazları dahil işte sıralamam

1. C.F.L (özellikle geçen seneki seri 9v ve AAA pileri inanılmaz şiddetle tavsiye ederim ben böyle pil görmedim)
2. GP (c.f.l. ye geçmeden önce ilk sıradaki pilimizdi 2yıldır kullandığımız pilleri mevcut hala)
3.DURACELL (alkalin pillerde tartışmasız lider olan ve halen kulladğımız ama NiMh şarjlı pillerde şanına yaraşır başarıyı gösteremeyen saygın marka
4. VARTA (hüsran ve hayal kırıklığı)

şarj cihazları konusunda da gp ürünlerini tavsiye ederim huzzik'in dediği gibi turbo şarj cihazlarından sakının birde çift şeklinde aynı marka ve amper pilleri yani gp 2100X2 2100X4 bir gp bir duracell biri 2100 biri 2700 bağlarsanız pillere veda edin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR