Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,633
Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

serkan bey,
her zamanki gibi güzel bir gezi yapıp güzel fotolar yakalamışsınız.

Etiketler

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

Serkan bey teşekkür ederiz biz sizinle beraber oralarda dolaştık. Resimler ve bilgiler çok güzel

söyleyecek bişey yok.süpersiniz.
öğrencilik yıllarımın geçtiği bölgeleri sayenizde tekrar hatırlıyorum.
sıkı bir takipçi kazandınız.yeni gezilerinizi ve fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....

ilkin' Alıntı:
söyleyecek bişey yok.süpersiniz.
öğrencilik yıllarımın geçtiği bölgeleri sayenizde tekrar hatırlıyorum.
sıkı bir takipçi kazandınız.yeni gezilerinizi ve fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....
Fırsat buldukça yaşadığım coğrafyayı gezip görerek tanımaya çalışıyorum.Fotoğraflar da bu gezilerin güzel anıları.İlginize teşekkür ederim.

Ülkemizin her köşesi ayrı bir güzel, her yerinde harika süprizler saklı, keşfedip görmek ve oraları teneffüs edip koklamak ne güzel... İmrendim doğrusu

gezent-i' Alıntı:
Ülkemizin her köşesi ayrı bir güzel, her yerinde harika süprizler saklı, keşfedip görmek ve oraları teneffüs edip koklamak ne güzel... İmrendim doğrusu

Bu söylediklerine katılmamak mümkün değil;gittiğim her yer ayrı bir güzel.

serkan izin bittimi yoksa eylemlere devam mı?

serkan merhaba paylaşımlar için teşekkürler etkililerle ilgili yeni fotolar bekliyoruz selamlar....

sokrat gandiya' Alıntı:
serkan merhaba paylaşımlar için teşekkürler etkililerle ilgili yeni fotolar bekliyoruz selamlar....

Haldun Abicim teşekkür ederim.Ayrıca hafta sonu için de teşekkür ederim.Sizi tanıdığıma çok memnun oldum.Yine bir etkinlikte görüşmek dileğiyle;selamlar.

Merhaba Serkan Bey,
Harika bir gezi olmuş. İyi de belgelemişsiniz. Gezi önceside iyi planlama yapmissiniz gibime de geliyor. Rota, zamanlama, durak yerleri, yemek nerde yenecek, ne zaman geri dönülecek gibi. Doğru tahminmi? :smiley: Bunları bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkür ederiz.

DERGEV' Alıntı:
Merhaba Serkan Bey,
Harika bir gezi olmuş. İyi de belgelemişsiniz. Gezi önceside iyi planlama yapmissiniz gibime de geliyor. Rota, zamanlama, durak yerleri, yemek nerde yenecek, ne zaman geri dönülecek gibi. Doğru tahminmi? :smiley: Bunları bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkür ederiz.

Geziye çıkmadan eğer keşif gezisi değilse mutlaka planlama yapıyorum.Eğer keşif gezisi ise ne çıkarsa bahtıma.İlginize ben teşekkür ederim.

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül

işte yaa. benim memleket bu.cennet köşesi gibi gitmiş oldum bu resimlerle.tşkkr.

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül

Pürenli'ye yolu düşen arkadaşlar dönerken oraya bırakılmış çöplerden bir parça yanında götürse iyi olur. Güzelim yaylayı çöplük yaptılar.
Çöp konusunda en rezil davranışlar toplu organizasyonlardan geliyor.
Sanıyorum organizasyon yapanlar en kısa zamanda orayı terkedip paraları kapmak istiyorlar.
Bu organizasyonlar yayla şenlikleri olduğunda belediyeler iyi kötü temizlik yapıyor ama özel şirketler veya gruplar çok insafsızca tüm pisliği bırakıp gidiyor.
Neyse enseyi karartmayalım, temizliğe devam edelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR