gaster' Alıntı:serkan bey,
her zamanki gibi güzel bir gezi yapıp güzel fotolar yakalamışsınız.
İlginize ben teşekkür ederim.acemi80' Alıntı:Serkan bey teşekkür ederiz biz sizinle beraber oralarda dolaştık. Resimler ve bilgiler çok güzel
Fırsat buldukça yaşadığım coğrafyayı gezip görerek tanımaya çalışıyorum.Fotoğraflar da bu gezilerin güzel anıları.İlginize teşekkür ederim.ilkin' Alıntı:söyleyecek bişey yok.süpersiniz.
öğrencilik yıllarımın geçtiği bölgeleri sayenizde tekrar hatırlıyorum.
sıkı bir takipçi kazandınız.yeni gezilerinizi ve fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....
gezent-i' Alıntı:Ülkemizin her köşesi ayrı bir güzel, her yerinde harika süprizler saklı, keşfedip görmek ve oraları teneffüs edip koklamak ne güzel... İmrendim doğrusu
Hafta sonu Şile'deki Gezenbilir tanışma etkinliği ile final yaparak bugün işe başladım.sinan54' Alıntı:serkan izin bittimi yoksa eylemlere devam mı?
sokrat gandiya' Alıntı:serkan merhaba paylaşımlar için teşekkürler etkililerle ilgili yeni fotolar bekliyoruz selamlar....
DERGEV' Alıntı:Merhaba Serkan Bey,
Harika bir gezi olmuş. İyi de belgelemişsiniz. Gezi önceside iyi planlama yapmissiniz gibime de geliyor. Rota, zamanlama, durak yerleri, yemek nerde yenecek, ne zaman geri dönülecek gibi. Doğru tahminmi?Bunları bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkür ederiz.