Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,634

Etiketler
Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül

kakuli' Alıntı:
Pürenli'ye yolu düşen arkadaşlar dönerken oraya bırakılmış çöplerden bir parça yanında götürse iyi olur. Güzelim yaylayı çöplük yaptılar.
Çöp konusunda en rezil davranışlar toplu organizasyonlardan geliyor.
Sanıyorum organizasyon yapanlar en kısa zamanda orayı terkedip paraları kapmak istiyorlar.
Bu organizasyonlar yayla şenlikleri olduğunda belediyeler iyi kötü temizlik yapıyor ama özel şirketler veya gruplar çok insafsızca tüm pisliği bırakıp gidiyor.
Neyse enseyi karartmayalım, temizliğe devam edelim.

Endişeni anlıyor ve bu konuda sana çok hak veriyorum.Bu güzellikler sırf bu çöp sorunu yüzünden, aslında çöp kafaya sahip insanlar yüzünden kirlenip yok olmakla karşıkarşıya.Hala yolda yürüken tüküren,sigara izmariti atan, sümküren insanların olduğu görüyor ve toplumda yaşamayı öğrenememiş insanların doğada, insanlardan uzakta neler yapabileceğini düşünmek bile sıkıyor insanı.

slm.bugün ankarada arkadaşımla birlikte off road yapalım dedik.onda land rover var. sanırım melih başkan buna kızacak.zira yeni yollar açtık,asfaltlaması gerekecek yeni yolları:smiley: abi bu 5.2 g.choreke dehşetül betül bi makina.sanırım durması için geri takla atması lazım.çıkmamam bu tepeyi demiyor.umarım bu maceraları hep birlikte yaşarsak dahada zevkli olacaktır.grup olarak hiç çıkamadım.o günleri iple çekiyorum.byee

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

Gezmek için iyi güzergah belirlemişsiniz. Sonbahar'ın renkleri etkileyiciliğini her şekilde gösteriyor. Gezi ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum..

sakaryanın en yüksek dağı göktepede bize özel kulübemiz

IMG0284A.jpg

IMG0279A.jpg

IMG0279A.jpg

zirvede kendimize has tatil köyümüz ve off road yaptığımız en yüksek dağ.özel havuzumuzda yetişdirdiğimiz alabalık ziyafeti.

IMG0143A.jpg

IMG0085A.jpg

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

Gezginkopek' Alıntı:
Gezmek için iyi güzergah belirlemişsiniz. Sonbahar'ın renkleri etkileyiciliğini her şekilde gösteriyor. Gezi ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum..

Teşekkür ederim.Gezilerimin devamı var,gerçeken sonbaharın tüm ihtişamını görüyorsun.

son_kral_54' Alıntı:
Selam.bugün ankarada arkadaşımla birlikte off road yapalım dedik.onda land rover var. sanırım melih başkan buna kızacak.zira yeni yollar açtık,asfaltlaması gerekecek yeni yolları:smiley: abi bu 5.2 g.choreke dehşetül betül bi makina.sanırım durması için geri takla atması lazım.çıkmamam bu tepeyi demiyor.umarım bu maceraları hep birlikte yaşarsak dahada zevkli olacaktır.grup olarak hiç çıkamadım.o günleri iple çekiyorum.byee

Umarım en kısa zamanda bir araya gelir tanışır ve güzel organizasyonlar yaparız.

Ben de ilk defa duyuyorum Göktepeyi..Serkan bey bi organizasyon yapalım Sakaryalılar olarak isteyenler var sanırım..

benim ilçem karapürçek ile geyve arasında.zirveden sakarya ve havalesi ayaklarının altında.hava açık ve net olmalı tabii.hee bide rüzgara kapılmazsan harika bi manzara var

son_kral_54' Alıntı:
benim ilçem karapürçek ile geyve arasında.zirveden sakarya ve havalesi ayaklarının altında.hava açık ve net olmalı tabii.hee bide rüzgara kapılmazsan harika bi manzara var

Şimdi kafam karıştı .Karapürçek nere Geyve nere:?
Karapürçek Akyazı'da Geyve Pamukova Tarafında ,bu arada en yüksek yer de Keremali Tepesi o arada ondan daha yüksek Dikmen Yaylası var 1736 m yüksekliğinde ben senin bahsettiğin yeri bilemedim.

dundaralp' Alıntı:
Ben de ilk defa duyuyorum Göktepeyi..Serkan bey bi organizasyon yapalım Sakaryalılar olarak isteyenler var sanırım..

Ben varım.Bir mani olmadığı sürece herşeye katılırım.

serkan şen' Alıntı:
Şimdi kafam karıştı .Karapürçek nere Geyve nere:?
Karapürçek Akyazı'da Geyve Pamukova Tarafında ,bu arada en yüksek yer de Keremali Tepesi o arada ondan daha yüksek Dikmen Yaylası var 1736 m yüksekliğinde ben senin bahsettiğin yeri bilemedim.

Dikmen yaylası nerde tam olarak..Aslında arakdaşın tarif çok da yanlış değil, Akyazı'nın Sultanpınar yaylasına çıktığınızda ordan Taraklı'ya inebiliyorsunuz yaklaşık 22 km Akyazı'dan daha yakın. Ama tarif edilen yeri ben de anlayamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR