serkan şen
* SAKARYA *
Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)
.
.
Teşekkür ederim2fast4u' Alıntı:guzel resımler,ellerınıze saglık...
Ben teşekkür ederim.yunus bager' Alıntı:Elinize sağlık çok güzel kareler gitmesekte gitmiş kadar olduk teşekkürler ..
78cj5' Alıntı:Güzel kareler elinize sağlık. Allah kaza bela göstermesin...
serkan şen' Alıntı:Eylemlerim sürecek....&&
Parayı arabaya yatırınca başka şeylere kalmadı.En kısa zamanda iyi bir makina edineceğim.Şimdilik böyle idare ediyorum..parodi' Alıntı:Eline sağlık serkan çok güzel kareler, prime lensli iyi bir makina almanı tavsiye ederim çerçevelerin gayet iyi harcama dandik makinalarlabari şimdiki makinenin tarih atma özelliğini kapat one öyle kocaman tarih ;D
serkan şen' Alıntı:Parayı arabaya yatırınca başka şeylere kalmadı.En kısa zamanda iyi bir makina edineceğim.Şimdilik böyle idare ediyorum..
Tavsiyeni dikkate alacağım,teşekkür ederim.parodi' Alıntı:Aracın hayırlı olsun, yeni makina almadan önce mutlaka fotoğraf bölümü ve ilgililerinden bilgi al![]()
Ben teşekkür ederim.Mustafad' Alıntı:Anlatım, araç plakaları ve yol tabelalarını görmesem hafta sonunu doğu avrupa ülkelerinde dolaşarak değerlendirdiğinizi düşünürdüm. Paylaşım için çok çok teşekkürler.