Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,634
Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

güzel karelerle dolu bir gezi olmuş
paylaşım için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül 2009)

SEKAN YİNE HARİKA BİR GEZİ YAPMIŞSIN PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

çok güzel yerler, çok güzel fotoğraflar teşekkürler

güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.
fotoğraflarda kartpostal tadında olmuş.

elinize sağlık çok güzel olmuş

sekan gezide tek araçmıydın. Hendek'den kimse katılmadı mı?

Tek araçtım.Geziye aniden karar verince katılan olmadı.Malum herkes işinde gücünde ben ise izinde;kafama göre takıldım.

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül

serkan bey güzel gezi olmuş elinize sağlık..
Güzeldereden Pürenli yaylasına çıkan yol binek araçların gidebileci bir yolmudur.resimlerden düzgün görünüyor ama göremediğimiz yerler varmı pürenli yaylasına gitmek ksımet olmadı inşallah oralarıda göreceğiz.

Ynt: Sakarya Hendek'ten Düzce Güzeldere Şelalesi ve Pürenli Yaylasına (26 Eylül

bafralı' Alıntı:
serkan bey güzel gezi olmuş elinize sağlık..
Güzeldereden Pürenli yaylasına çıkan yol binek araçların gidebileci bir yolmudur.resimlerden düzgün görünüyor ama göremediğimiz yerler varmı pürenli yaylasına gitmek ksımet olmadı inşallah oralarıda göreceğiz.

Yollar gayet düzgündü.Sıkıntılı olabilecek bir yerle karşılaşmadım,hatta çıkış esnasında yayladan inen binek arabalara da rastladım.Fakat ;yaylaya yakın yerlerde ormancıların kesimi vardı malum onların araçları ağır olduğundan yolları mahvediyorlar yakın bi zamanda özellikle yağışlarla birlikte yollar bozulabillir.

O tarihte aracım arkadaşın düğünde gelin arabası olduğu için katılamadım akyazıda olduğumdan size katılmam çok kolay olurdu umarım bi dahaki sefer yakalarım sizi...

dundaralp' Alıntı:
O tarihte aracım arkadaşın düğünde gelin arabası olduğu için katılamadım akyazıda olduğumdan size katılmam çok kolay olurdu umarım bi dahaki sefer yakalarım sizi...

Herzaman beklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR